- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.841
Canım günde 3 kere girmene izin veriyorlarsa ne mutlu. Bebeğin de huzur doluyordur seni yanında hissettikçe. Çok sevindim. Bize her gün 40 dakika izin vardı. Hatta bazı hastaneler 3 güne bir izin veriyor :/Canım emme çalışması yapıyoruz bu 2.gunumuz
Ama bu konuda biraz başarısızız.Doktor etmeyi öğrenmeden bırakmayacak.Hergun gelip 3 kere besliyorum.
Bu güzel biseymis o zaman.Dun bayağı yanındaydım çünküCanım günde 3 kere girmene izin veriyorlarsa ne mutlu. Bebeğin de huzur doluyordur seni yanında hissettikçe. Çok sevindim. Bize her gün 40 dakika izin vardı. Hatta bazı hastaneler 3 güne bir izin veriyor :/
Bence de kalmadı çok mantıklı seni çok iyi anlıyorum. Biz de eşimle çıkmasını istemiyoruz henüz çok küçük en azından 2 kiloya ulaşsak daha rahat eve götürürüz. Şuan bişey olur diye çok korkuyoruzM mucizemmelegim Benim bugün 2 denememdede emmedi
Nasip 3. ye bekliyoruz bakalım.
Kızlar doktor bana bıraktı cikip çıkmamayı.Sagligi yerinde istersen çıkabilirim dedi.Ama ben emmedigi için birkaç gün kalsın dedin.Yanlis mi düşündüm.
Canım çok haklısınM mucizemmelegimNisa2019 Kızlar endişelerinizi anlıyorum ama emme konusunda aceleci olmayın. Oğlum 30 gün kaldı ya hastanede çıktığında 34 haftalık olmuştu sonra yine ememedi. Ben tam bir ay daha uğraştım sütüm azalmaya başlamıştı artık sadece sağmaktan. Sonra kuvvetlendi emdi. Yani toplamda 2 ay sürdü bu süreç. Sizin süreciniz daha kısa sürebilir tabi umarım öyle olur ama telaş yapmayın diye anlatıyorum.
M mucizemmelegim Canım evet kilosu biraz düşük şöyle 1900-2000 gramları bulursa daha iyi olur.
Nisa2019 canım siz bana kalırsa doktor da çıkabilir diyorsa hiç ayrı kalmayın evdeki huzuru hiç bir yerde bulamaz yavrun. Sürekli bip bip sesleri ışıklar daima açık yoğun bakımda bir sürü uyaran. Onun sakinliğe ve huzura ihtiyacı var. Ben 2 kilo olunca hemen eve gelmesini istemiştim.
Canım çok mutlu oldum. Tek amacım sizi bir nebze de olsa rahatlatmak. Ben o dönemde yoğun bakımda 2 arkadaş ile tanıştım birbirimize hep destek olduk hala da görüşüyoruz. Bizim yaşadıklarımızı yaşayan bilir başka kimse anlamaz annen baban dahil.Canım çok haklısın
Eve gelip sakın kafa ile düşününce biz de öyle düşündük.
Sabah 8 de çıkıyoruz akşam 8 de eve geliyoruz.iyice bunaldık.emmeyince ona yetemediğimi düşündüm.
Desteğin için çok teşekkürler yazdıkların benim için çok kıymetli inan bana güç veriyorsun.
Açıkçası biz eşimle bebeğimizin çıkmasını istemiyoruz henüz çok küçük. Eve geldikten sonra ne yapacağımızı nasıl davranacağımızı bilemiyoruz. İnternetten sayısız video izledim ve makale okudum. Bebeğimi emzirmek için verdiklerinde bildiğim he rşeyi unuttum ve bebeğimi tutamadım bile. Şuan geldikten sonra emmesi uykusu banyosu nasıl olacak bilmiyorum. Evdeki süreç nasıl ilerliyor nasıl davranmak gerekiyor. Kafamda bir sürü soru. Biz 8 tüp bebek denemesi yaptık ve kızım kendiliğinden oldu. 9 yıldır bekliyoruz. Hem bir an önce eve gelsin diyoruz hem de Allah korusun evde bir şey olur diye korkuyoruzM mucizemmelegimNisa2019 Kızlar endişelerinizi anlıyorum ama emme konusunda aceleci olmayın. Oğlum 30 gün kaldı ya hastanede çıktığında 34 haftalık olmuştu sonra yine ememedi. Ben tam bir ay daha uğraştım sütüm azalmaya başlamıştı artık sadece sağmaktan. Sonra kuvvetlendi emdi. Yani toplamda 2 ay sürdü bu süreç. Sizin süreciniz daha kısa sürebilir tabi umarım öyle olur ama telaş yapmayın diye anlatıyorum.
M mucizemmelegim Canım evet kilosu biraz düşük şöyle 1900-2000 gramları bulursa daha iyi olur.
Nisa2019 canım siz bana kalırsa doktor da çıkabilir diyorsa hiç ayrı kalmayın evdeki huzuru hiç bir yerde bulamaz yavrun. Sürekli bip bip sesleri ışıklar daima açık yoğun bakımda bir sürü uyaran. Onun sakinliğe ve huzura ihtiyacı var. Ben 2 kilo olunca hemen eve gelmesini istemiştim.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Kendinizi ne zaman hazır hissederseniz tabi önemli olan bu.Açıkçası biz eşimle bebeğimizin çıkmasını istemiyoruz henüz çok küçük. Eve geldikten sonra ne yapacağımızı nasıl davranacağımızı bilemiyoruz. İnternetten sayısız video izledim ve makale okudum. Bebeğimi emzirmek için verdiklerinde bildiğim he rşeyi unuttum ve bebeğimi tutamadım bile. Şuan geldikten sonra emmesi uykusu banyosu nasıl olacak bilmiyorum. Evdeki süreç nasıl ilerliyor nasıl davranmak gerekiyor. Kafamda bir sürü soru. Biz 8 tüp bebek denemesi yaptık ve kızım kendiliğinden oldu. 9 yıldır bekliyoruz. Hem bir an önce eve gelsin diyoruz hem de Allah korusun evde bir şey olur diye korkuyoruz
Açıkçası biz eşimle bebeğimizin çıkmasını istemiyoruz henüz çok küçük. Eve geldikten sonra ne yapacağımızı nasıl davranacağımızı bilemiyoruz. İnternetten sayısız video izledim ve makale okudum. Bebeğimi emzirmek için verdiklerinde bildiğim he rşeyi unuttum ve bebeğimi tutamadım bile. Şuan geldikten sonra emmesi uykusu banyosu nasıl olacak bilmiyorum. Evdeki süreç nasıl ilerliyor nasıl davranmak gerekiyor. Kafamda bir sürü soru. Biz 8 tüp bebek denemesi yaptık ve kızım kendiliğinden oldu. 9 yıldır bekliyoruz. Hem bir an önce eve gelsin diyoruz hem de Allah korusun evde bir şey olur diye korkuyoruz
Canım bende ilk gün tutamadım.Gazini alamadim.su an birinin yardımı ile anca emzirebiliyorum.Bugun kuvozde bana yardım eden hemsire çok ilgili idi.Hem onun sayesinde hemdevirginiastat sayesinde biraz cesaretlendim.Yarin çıkacağız nasipse
İlk başta zorluk çekmemiz inan çok normal. Yavas yavas olacak inşallah.ona en iyi biz bakarız anayız biz
Su an seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.Ama geçecek inan.Kendini toparlamaya çalış.Biz buralara çok zorlu yollardan geldik.Neler atladık buda geçecek.
Merhaba konunun uzmanı değilim ama haftanıza göre rahim ağzı boyunuz çok aşırı da kısa değil. Açılmanız yok sanırım bu iyi birşey. İlaçlar iyi gelecektir mutlaka. Ama istirahat da etmeniz lazım.Selamlar 31+3 haftamdayım 2 gün önce ağrıyla hastaneye gittim rahim ölçümdü rahim kıslığı var dendi 26.8 çıktı erken doğum riski olabilir dedi proluton iğne verdi bir de progestan fitil her akşam. Bu durumda olup vaktinde doğuran var mıdır yorumlarınıza ihtiyacım var
Teşekkür ederim evet erken izne ayrıldım evde dinleniyorum. İnşallah vaktinde gelir kuzu. Sizin şikayetiniz neydiMerhaba konunun uzmanı değilim ama haftanıza göre rahim ağzı boyunuz çok aşırı da kısa değil. Açılmanız yok sanırım bu iyi birşey. İlaçlar iyi gelecektir mutlaka. Ama istirahat da etmeniz lazım.
Benim ilk doğumum erken doğumdu. Bu sebeple bu gebeliğimde 16.haftada rahim ağzına dikiş atıldı. O zamandan beri yatıyorum.Teşekkür ederim evet erken izne ayrıldım evde dinleniyorum. İnşallah vaktinde gelir kuzu. Sizin şikayetiniz neydi
Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuzaBenim ilk doğumum erken doğumdu. Bu sebeple bu gebeliğimde 16.haftada rahim ağzına dikiş atıldı. O zamandan beri yatıyorum.
Teşekkür ederim amin hepimiz inşallah.Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza