- 11 Kasım 2019
- 162
- 318
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.801
Hayırlı olsun canım, inşallah hep mutlu günlerini görün hayırlı uğurlu evlatlar olsunlar. Hemen kucağınıza almayı nasip etsin rabbimMerhaba kızlar ben 17 Eylül'de doğum yaptım 33+6 olarak dünyaya geldi bebişlerim sezeryan sonrası atoni geçirdim fakat şükür iyiyim bebişlerim şuan için küvezdeler durumları iyi inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
Canım çok geçmiş olsun.Bebişlerin en kısa sürede Sağlıkla yanına gelir inşallahMerhaba kızlar ben 17 Eylül'de doğum yaptım 33+6 olarak dünyaya geldi bebişlerim sezeryan sonrası atoni geçirdim fakat şükür iyiyim bebişlerim şuan için küvezdeler durumları iyi inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız
Ben hep yan yatarak vurduruyorum.İlk biraz acıyor ama sonra geçiyor hemen.Kızlar biz bu proluton iğneyi ne zamana kadar vurulacağız? Artık yüz üstü yatmak zorlaştı ee yana vurulunca da epey acıtıyor. Haftaya ayakta vurdurmayı deneyeceğim.
Progestanı hayırlısıyla bıraktığım gün düğün gibi bit şey olacak sanırım. Külotların yıkanmaktan canı çıktı, lastikler epridi gittiBen hep yan yatarak vurduruyorum.İlk biraz acıyor ama sonra geçiyor hemen.
Ben yarın kontrole gideceğim bütün ilaçları ne zamana kadar kullanmam gerektiğini soracağım.Yazarim sizede.Ama genelde 35.haftada bırakılıyor ilaçlar.
En çok da progestan fitili bırakmak istiyorum artık
Kesinlikle öyle. Sürekli ıslaklık hissinden gına geldi.Ben hep yan yatarak vurduruyorum.İlk biraz acıyor ama sonra geçiyor hemen.
Ben yarın kontrole gideceğim bütün ilaçları ne zamana kadar kullanmam gerektiğini soracağım.Yazarim sizede.Ama genelde 35.haftada bırakılıyor ilaçlar.
En çok da progestan fitili bırakmak istiyorum artık
Ben de kalan ilaçları doktoruma götüreceğim. Başka hastalara versin diye :)Progestanı hayırlısıyla bıraktığım gün düğün gibi bit şey olacak sanırım. Külotların yıkanmaktan canı çıktı, lastikler epridi gittikalan kutu olursa yakayım diyorum. Günde 3 kez 2şer kez olunca progestan bi su, bi ekmek gibi zorunlu ihtiyaca dönüştü cevabını bekliyoruz canım Umut ol bize :))
Ben 33. Haftadayım. Prolutan 30 da bıraktık. Progestan günde 1 kez ağızdan şuanBen de kalan ilaçları doktoruma götüreceğim. Başka hastalara versin diye :)
Ben daha uzun süre kullandım diye hatırlıyorum canım. Sanırım 35+36+ lardaydımBen 33. Haftadayım. Prolutan 30 da bıraktık. Progestan günde 1 kez ağızdan şuan
30.haftadayım bir reçete daha yazdı. Muhtemelen son reçete olur. o da 35'i bulur muhtemelen bitmesi. Hayırlısı ile o haftalara gelirsem inşallahBen daha uzun süre kullandım diye hatırlıyorum canım. Sanırım 35+36+ lardaydım
Bilemedim. Dün gittim ben 35 mm dedi artık korkmayalım dedi. Sadece benim kalp atışım çok hızlı çıkıyor buna oranla bebeğinde çok hızlıBen daha uzun süre kullandım diye hatırlıyorum canım. Sanırım 35+36+ lardaydım
süper canım senin adına çok sevindim.Hanımlar iş yerim evden çalışmamı kabul ettievde çok sıkılıyordum, basit stressiz işler verilmesini istemiş iş yeri hekimim de, kolay raporları filan yazacağım. Enerjim yükseldi gerçekten, 32.haftaya kadar bu şekilde çalışacağım inşallah vakit daha kolay geçer
İnşallah göz açıp kapayana kadar geleceksin o günlere30.haftadayım bir reçete daha yazdı. Muhtemelen son reçete olur. o da 35'i bulur muhtemelen bitmesi. Hayırlısı ile o haftalara gelirsem inşallah
Sendeki stres bebeğe yansıyor demek ki. Azcık relax ol. Tasikardi deniliyor buna. Çocuğu rahatsız etme içerde. Kafana takma çünkü sadece kendınden sorumlu değilsin. Artık bi can var. Az kaldı. Sabret canım. Canını sıkan ne varsa, kım varsa kulak tıka.Bilemedim. Dün gittim ben 35 mm dedi artık korkmayalım dedi. Sadece benim kalp atışım çok hızlı çıkıyor buna oranla bebeğinde çok hızlı
Aminnn canımm :)İnşallah göz açıp kapayana kadar geleceksin o günlere
Aslında stres yapmıyorum. Ama neden böyle oluyor anlamıyorumSendeki stres bebeğe yansıyor demek ki. Azcık relax ol. Tasikardi deniliyor buna. Çocuğu rahatsız etme içerde. Kafana takma çünkü sadece kendınden sorumlu değilsin. Artık bi can var. Az kaldı. Sabret canım. Canını sıkan ne varsa, kım varsa kulak tıka.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Rahat ol inşallah güzel sonuçlanacak dualarımız seninleKızlar doktoruma muayene oldum
İlaçlardan sadece ecoprini bırak dedi
Sonra nst çekti
Sancıları görünce bugün doğuma alalım dedi
Dün kabızlık yaşadım biraz zorladım sanırım
Bebek dikise bayağı yanasmis
Birde ultrason esnasinda sancilarimida görmüş
tehlikeye atmamak için 19.30 gibi sezeryana gireceğim
Dua edin kizlar
Haftan güzel artık canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın dualarımız seninleKızlar doktoruma muayene oldum
Sonra nst çekti
Dün kabızlık yaşadım biraz zorladım sanırım
Bebek dikise bayağı yanasmis
Birde ultrason esnasinda sancilarimida görmüş
tehlikeye atmamak için 19.30 gibi sezeryana gireceğim
Dua edin kizlar
Yaaaa cok şaşırdımKızlar doktoruma muayene oldum
Sonra nst çekti