Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hayırlı olsun canım, inşallah hep mutlu günlerini görün hayırlı uğurlu evlatlar olsunlar. Hemen kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Canım çok geçmiş olsun.Bebişlerin en kısa sürede Sağlıkla yanına gelir inşallah

Kızlar biz bu proluton iğneyi ne zamana kadar vurulacağız? Artık yüz üstü yatmak zorlaştı ee yana vurulunca da epey acıtıyor. Haftaya ayakta vurdurmayı deneyeceğim.
Ben hep yan yatarak vurduruyorum.İlk biraz acıyor ama sonra geçiyor hemen.
Ben yarın kontrole gideceğim bütün ilaçları ne zamana kadar kullanmam gerektiğini soracağım.Yazarim sizede.Ama genelde 35.haftada bırakılıyor ilaçlar.
En çok da progestan fitili bırakmak istiyorum artık

Progestanı hayırlısıyla bıraktığım gün düğün gibi bit şey olacak sanırım. Külotların yıkanmaktan canı çıktı, lastikler epridi gitti kalan kutu olursa yakayım diyorum. Günde 3 kez 2şer kez olunca progestan bi su, bi ekmek gibi zorunlu ihtiyaca dönüştü cevabını bekliyoruz canım Umut ol bize :))

Kesinlikle öyle. Sürekli ıslaklık hissinden gına geldi.

Ben de kalan ilaçları doktoruma götüreceğim. Başka hastalara versin diye :)

Hanımlar iş yerim evden çalışmamı kabul etti evde çok sıkılıyordum, basit stressiz işler verilmesini istemiş iş yeri hekimim de, kolay raporları filan yazacağım. Enerjim yükseldi gerçekten, 32.haftaya kadar bu şekilde çalışacağım inşallah vakit daha kolay geçer

süper canım senin adına çok sevindim.

Bilemedim. Dün gittim ben 35 mm dedi artık korkmayalım dedi. Sadece benim kalp atışım çok hızlı çıkıyor buna oranla bebeğinde çok hızlı
Sendeki stres bebeğe yansıyor demek ki. Azcık relax ol. Tasikardi deniliyor buna. Çocuğu rahatsız etme içerde. Kafana takma çünkü sadece kendınden sorumlu değilsin. Artık bi can var. Az kaldı. Sabret canım. Canını sıkan ne varsa, kım varsa kulak tıka.

Aslında stres yapmıyorum. Ama neden böyle oluyor anlamıyorum

Kızlar doktoruma muayene oldum
İlaçlardan sadece ecoprini bırak dedi
Sonra nst çekti
Sancıları görünce bugün doğuma alalım dedi
Dün kabızlık yaşadım biraz zorladım sanırım
Bebek dikise bayağı yanasmis
Birde ultrason esnasinda sancilarimida görmüş
tehlikeye atmamak için 19.30 gibi sezeryana gireceğim

Dua edin kizlar

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Rahat ol inşallah güzel sonuçlanacak dualarımız seninle

Haftan güzel artık canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın dualarımız seninle

Yaaaa cok şaşırdım cok da heyecanlandım su an hadi sağlıcakla çıkın ıkınızde inş canım artık büyümüştür yanında olur diye düşünüyorum. Küvezde bile kalmaz bence. Dualarımız seninle ve bebeğinle
Kendini iyi hisseder hissetmez hemen yaz bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…