Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ara ara oluyor ama doktor önemli değil dedi
Yarın evimde olacağım insallah

Sen nasılsın bebisler nasıl?Neredesin su an?
Bende bu akşam acile gitti biraz kasık ağrım var diye sancı çıktı biraz serum taktılar biraz daha iyiyim diye yatış yapılmadı dinlen bol su iç dediler çok şükür eve geldik inşallah sancım ilerlemez seninde sancıların kesilirde evine dönersin canım nst de sancıların kaça kadar çıktı en yüksek biliyormusun

Aaa geçmiş olsun sanada
Sancilarim en fazla 100 u gösterdi
Bazilarini hissettim bazılarını hissetmedim
100 luk sancilarin bazıları anlık gidip geldi bazıları 20 sn falan sürdü.

Senin sancilarin kaç çıktı?

Benim sancılarım 50-60 arası çıkıyordu bi kaç tane çıktı serum taktılar rahatladım serklaj da var diye çok dikkat et dediler sancılar artarsa gel yatış yapılacak dedi.Bol su iç dedi doktor bakalım hayırlısı artık sen ne zaman taburcu oluyorsun

Canım geçmiş olsun. Sancılarını kasık ağrısı şeklinde mi hissediyorsun. Ben genelde adet sancısı şeklinde yumurtalık bölgemde hissediyorum tam olarak sancı mı değil mi anlayamıyorum.

Canım geçmiş olsun. Sancılarını kasık ağrısı şeklinde mi hissediyorsun. Ben genelde adet sancısı şeklinde yumurtalık bölgemde hissediyorum tam olarak sancı mı değil mi anlayamıyorum.
Evet gece gidince kasık ağrım daha fazlaydı aslında ben o sebeple gittim fakat nst de sancılarda çıktı biraz kaldık hastanede sonra çok şükür eve geldik

Sağolasın canım iyiyim allaha şükür yatıyorum sürekli doktor yemek yapabilirsin dedi ama ben yine hep yatıyorum arada kasık agrım oluyor çok hafif inşallah normaldir , antibiyotik yazdı doktor enfeksiyon olursa önlemek amaçlı .bebek de iyi allaha şükür el salladı bize ultrasonda umarım zamanın da gelir …hepimizin bebişi inşallah…

Birde kızlar serklajlı olup namaz kılan var mı ?

Tetanoz aşısı olanlar varmı? Pazartesi doktoruma sorucam da kimisi düşük riski olanlar yaptırmasın falan diyor ne yapacağımı bilemedim korkuyor insan

Senin için nasıl rahat edecekse öle davran. İster yemek yap ister yat.
Oh bebişin iyi olmasına sevindim.
Oturduğun yerden kıl canım eger eğilmek kalkmak zor gelirse.

Kızlar benim bebiş daha fazla bekleyemedi. Çarşamba günü sabah bebeğin kalp atışlarında bozulma başladı sancılarda başlayınca almaya karar verdiler. Çocuk kuvözde ben de dün eve geldim. Salı perşembe bebişi görüş günü süt sağıp götüreceğiz

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah bir an önce küvezden çıkar ve hep beraber eve gidersiniz kaç kilo kaç haftalık doğdu

Canım hayırlı olsun haftan güzel maşallah. İnşallah çabucak toplarlar bebişin. Sen sabırlı ol bebişin sağlıkla eve gelecek. Sütünü sağmayı ihmal etme gece dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…