Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin canım insallahh 31 haftalıktı 30 haftayla uyumlu doğdu. 1460 gram doğdu
Gözün aydın canım yavrunda inşallah en kısa zamanda evine yuvasına gelir küçük bebekler daha çabuk toparlıyormuş kilosuna takılma önemli olan kaç haftalık doğduğu çok şükür haftanda iyi inş en kısa zamanda çıkarlar inş küvezden

Canım hayırlı olsun
Sağlıkla sıhhatle küvozden çıkar inşallah

Hayırlı olsun, güle güle büyüt canım
Bol sütün olsun inş. Şifa olsun yavruna. Bebeğin küvezdeyken, sen de kendini toplarsın bu sırada hem. Geçmiş olsun

Hayırlı sabahlar kızlar buradaki çoğu annenin serklajı var benim gibi zorlu yollardan geçmiştir. Benim sorum serklajı olup ikiz gebelik kaçıncı haftada doğum yaptınız. Yada serklajlı olup kanaması olan suyu gelen oldu mu doğum nasıl gerçekleşti

Serklajı olup da suyu patlayan bir kişi gördüm sıu koca forumda İnan ki canım. Üstelik üç kez fln yaşadı bunu aynı kişi. Hani diyoruz ya , rahim ağzı yetmezliğinin hasta profili ıkı üç çeşit diye. O arkadaşın da farklıydı.
Onun dışında herkeste sancı, kasılma oldu. Sezeryan oldu direkt ya da serklaj alında normal oldu fln şeklinde.
İkiz gebeliklerle ilgili bilgim yok maalesef yorum yapamıcam
Ama seninkilerin haftası çok güzel görünüyor. Sağlıcakla doğsunlar ıns

Sağol canım çok şükür bugünlere geldik bi de sağlıkla doğum yapabilseydim inş

İnsallahh canım biraz zorluyor ama sütü sağmaya başladım
İlk zamanlar çok az gelir hiç bozma moralini. Bu arada benim oğlum da 30 haftalık 1700 gr doğmuştu. İlk önce biraz kilo kaybedecek ödem atacak sakın üzülme. Tahmini 30-40 gün arası kalır kuvözde. Ama inşallah daha da erken çıkar kavuşursunuz

Aynen canım 1460 gram doğmuştu 2 gün sonra 1300 gram olmuştu. Çok şaşırdık demek ki normalmiş. Şuan kilo almaya bir başlasa rahatlayacağız. Salı perşembe görüş günü. Sabırsızlıkla salıyı bekliyoruz

Merhaba hanımlar bende sizin gibi kayiplar yaşadım ve tekrar gebeyim iki haftaya kadar serklaj olacağım. Sormak istediğim şey çalışanlar serkalj olduğu ay kesin rapor alıyor mu. Çalışmayı düşünmüyorum öğretmenim okul açılıyor doktora serklajdan sonra rapor verilir değil mi dedim belli olmaz felan dedi o zaman ki duruma göre değerlendiririz dedi. Milli eğitimde hemen al rapor alacaksan yoksa ücretsiz izne çık diyor ne yapsam bilemedim. Raporu herkes alıyor mu acaba. Rapor hakkım varsa onu kullanmak isterim

Ben memurum heyet raporu aldım
Hastaneye gidemediğim zaman eşim sağlık ocağından 10 günlük rapor aldı

Senin doktorun niye rapor verme taraftarı değil acaba
Özel mi devlet mi?

Serklajli hamile olup çalışarak hamileliğini geçirenler var tabi ki.Ama öncesinde kayıplarım var demişsin.Insan ister istemez tedirgin oluyor.Doktorunuz yardımcı olur insaallah

Ben serklajlı değilim yine de riskli olduğu için doktorum heyet raporu verecek yarın başlayacak normalde bu durumda olanlar raporlu oluyor doktorunun kolaylık sağlaması lazım

Selamlar gecen hafta serklaj yapıldı banada Dr çalışmaman lazım dedi rapor verdi 3 dr onayı var doğuma kadar raporluyum 26.haftadayim.

Canım ben de memurum ve heyet raporluyum 16. haftadan beri. Almakta ısrar etmeni tavsiye ederim.

Kızlar selam 10 gün önce serklaj oldum. İdrar testini cuma günü yaptırdım lökosit 3+ çıkmış Dr piyeloseptyl içiyordum devam edicem sizce çok mu yüksek lökosit değerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…