- 26 Mart 2022
- 156
- 210
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.121
Canım dua ediyorum senin içinKızlar lavaboya gittim bir anda kan boşaldı.hastaneye geldim yatış yapıldı. Dikişler duruyor denildi. Sancı da yok. Şuan bekliyorum. Ne olur bana dua edin yavrum daha çok küçük. Biraz daha dayansın
Çok sağol canım az önce tekrar nstyle baktılar sancı yok. Kanama çok korkuttu beni. Yarın sabah perinatoloji doktoru muayene edecekCanım dua ediyorum senin için
Sancının olmaması iyi bişey bence
Ben bu savaştan başarı ile çıkacağına inanıyorum
Sende moralini bozma bol dua edelim
Çok geçmiş olsun, kanama sebebi belli oldu mu, devam ediyor muKızlar lavaboya gittim bir anda kan boşaldı.hastaneye geldim yatış yapıldı. Dikişler duruyor denildi. Sancı da yok. Şuan bekliyorum. Ne olur bana dua edin yavrum daha çok küçük. Biraz daha dayansın
Sebebi belli değil canım. Şuan durdu çok şükür sadece silince peçeteye geliyorÇok geçmiş olsun, kanama sebebi belli oldu mu, devam ediyor mu
Sevindim, sancı olmaması çok iyi inşallah ufak bı kanama alanıdır gelir geçerSebebi belli değil canım. Şuan durdu çok şükür sadece silince peçeteye geliyor
Canım çok geçmiş olsun. Korkmuşsundur epey. İnşallah yarın doktordan herşeyin yolunda olduğu haberini alırsın canım. Bize de haber ver mutlaka.Kızlar lavaboya gittim bir anda kan boşaldı.hastaneye geldim yatış yapıldı. Dikişler duruyor denildi. Sancı da yok. Şuan bekliyorum. Ne olur bana dua edin yavrum daha çok küçük. Biraz daha dayansın
Geçmiş olsunKızlar benimde dün akşam ağrım ve sancım oldu hastaneye yatışım yapıldı şükür şimdilik sancım geçti ama bakalım ne zaman çıkacağız buradan
Geçmiş olsun canım. Nst de çıktı mı sancı? ilaç mı verdiler. Endişelenme geçen arkadaşımın 28.haftada sancısı başladı ilaç aldı evde dinlendi şimdi 36.haftasında. sezeryan randevu gününü bekliyor :) Moralini yüksek tut.Kızlar benimde dün akşam ağrım ve sancım oldu hastaneye yatışım yapıldı şükür şimdilik sancım geçti ama bakalım ne zaman çıkacağız buradan
Sağolun evet ikizdi benimde şükür sancım durdu şimdi hastanedeyim dün gece ciğer geliştirici vuruldum sanırım bugün tekrardan vurulucam bakalım sağlıkla bi büyüselerdi Doktorda muayene etti bebeklerde bi sıkıntı çok şükür şimdilik erken gelmek isteklerinin dışındaGeçmiş olsun
Sizin ikizdi galiba değil mi?
Nasıl oldunuz doktorunuz muayene etti mi?
Sağol canım valla bende ilk defa sancı neymiş öğrendim serum ilaçla durdu şükür ciğer geliştirici vurdular sanırım bi kaç gün daha burdayız sağlıkla büyüselerdi bizde doğursaydıkGeçmiş olsun canım. Nst de çıktı mı sancı? ilaç mı verdiler. Endişelenme geçen arkadaşımın 28.haftada sancısı başladı ilaç aldı evde dinlendi şimdi 36.haftasında. sezeryan randevu gününü bekliyor :) Moralini yüksek tut.
Ben diğer foruma yazıcaktımKızlar, Hepsiburada bazı ürünlerde kargo bedava kampanyası yapmış, bı göz atın isterseniz
Muayene oldum canım dikişler iyi. Bebekte sorun yok. Suyu da iyi. Yatışa devam. Şuan kanamanın sebebi belli değilM mucizemmelegim sen nasıl oldun?Doktor muayene edecekti seni
Sağol canım inşallah buradaki herkes sağlıkla evlatlarını kucaklarına alır inşM mucizemmelegim M Mrym44 İkinizi de tekrar tekrar geçmiş olsun. İyi haberlerinize sevindim. Allah sağlıklı zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize.
Amin canım insallahh. Benim de kanamanın sebebi anlaşılamadı. Herhangi bir sorun görünmediği için taburcu oldum. Bir hafta sonra kontrol var. Hayırlısı artıkM mucizemmelegim M Mrym44 İkinizi de tekrar tekrar geçmiş olsun. İyi haberlerinize sevindim. Allah sağlıklı zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize.