- 12 Ocak 2019
- 447
- 447
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.141
Merak etme canım sancıları durduruyorlar kontrol altına alıyorlar bende 2 gün sancıyla hastaneye geldim durdurdular ve hala hastanedeyim 2 gündür bişeyim yok bakalım kontrol amaçlı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşKızlar ben doktor olarak özel muayenesi olan bir yere gidiyorum
Şeker yüklemesi için özel bir hastaneye geldim
Buradaki doktor muayeneye etti karnımın sert olduğunu söyledi
Nstye girdim ağrı probu takıldı.kasılmalarım oluyormuş.Ben onları bebek hareketi sanıyordum
Buradaki doktor kendi doktorumu arayıp söyleyecek
Şimdilik bekliyorum
Dua edin bana da lütfen
Merhaba, 3 hafta uzun bir süre gibi 2 hafta sonrayı değerlendirirdim. Ayrıca aklınızda olsun sancım var derseniz aciller kadın doğuma yönlendiriyor ve ordan da alttan ölçüm yapılıyor.Merhaba herkese benim geçmişte erken doğum öyküm var ama doktorum kesin tanı konmadığı için serkaljı uygun bulmadı rahim ağzım ölçülüyor en son bugün 19+3 te 33 mm olarak ölçüldü size danışmak istediğim randevuya bir daha ne zaman gitmeliyim 3 hafta sonra Detaylı var o zamana kadar bekleyim mi yoksa çok uzun süre diyip 2 hafta sonra kendi doktoruma mı gideyim
Geçmiş olsun, kanama oluyor hele ki 24 saat hastanede kaldım kanama için steril pamuk bez verdiler, ikinci günün sonuna doğru azalmıştı.Doktorum kanama olmaması lazım demesi garip geldi bana.Arkadaşlar gündüz serklaj oldum. Küçük tuvalete çıktım birkaç kere kanama falan olmadı da büyük için biraz oturunca birkaç damla kan geldi. Korkup yapamadım. Kabız değilim üstelik ama ister istemez biraz da olsa sanki rahim ağzı da açılıyor gibi geliyor. Doktor kanama olmaması lazım dedi iyice tedirgin etti. Serklaj olanlar bi yazabilir mi normal mi kanama olması? Yapmaya çalışayım mı içimde tutmak yerine?
Aaa çok teşekkür ederim olmadı öyle yaparım ama 2 hafta sonrası için randevu alayım o zaman doktordanMerhaba, 3 hafta uzun bir süre gibi 2 hafta sonrayı değerlendirirdim. Ayrıca aklınızda olsun sancım var derseniz aciller kadın doğuma yönlendiriyor ve ordan da alttan ölçüm yapılıyor.
Ay Allah razı olsun. Bana da fitil verdi. Yapacağım zaten gidip duruyorum ama zorlamak istemiyorum. Oturunca hemen o baskı hissi oluyor. Sanki bebek de her şey de ucunda bi küçük şeyde akıp gidecek gibi. Endol ü beşte yaptım. Bakalım çıkarım diye umut ediyorum bir tuvaletle düşecek gibiyse zaten başarılı olmamıştır diyorum kendime. Bişey olmaz kısmı ağır basıyor ama işte.Geçmiş olsun, kanama oluyor hele ki 24 saat hastanede kaldım kanama için steril pamuk bez verdiler, ikinci günün sonuna doğru azalmıştı.Doktorum kanama olmaması lazım demesi garip geldi bana.
Tuttuğunuz sürece bağırsaklar suyu emer ve daha katı dışkılamaya ve bu da daha fazla ikinmaniza sebep olur. Bana kolay dışkılama ve ağrı kesici maksadıyla endol fitil yapılmıştı, ki tutmam imkansızdı, bir kaç saat sonra çıkmıştım tuvalete, taharetlenirken vajen bölgeye 24 saat su değmesin demişlerdi enfeksiyon açısından, ona dikkat etseniz yeterli. Ayrıca oturduğunuzda bile dikişi hissetmeniz, baskı hissi bunlar çok normal günlerce sürebiliyor.
İlk gün kanama olması çok normal benim iki gün sürdü azalarak bitti.. O korkunuzda çok normal tuvaletiniz varsa tutmayın ama yapamiyorsanizda zorlamayın kendinizi doktorunuza da belirtin ilaç verir..Arkadaşlar gündüz serklaj oldum. Küçük tuvalete çıktım birkaç kere kanama falan olmadı da büyük için biraz oturunca birkaç damla kan geldi. Korkup yapamadım. Kabız değilim üstelik ama ister istemez biraz da olsa sanki rahim ağzı da açılıyor gibi geliyor. Doktor kanama olmaması lazım dedi iyice tedirgin etti. Serklaj olanlar bi yazabilir mi normal mi kanama olması? Yapmaya çalışayım mı içimde tutmak yerine?
Tedbir iyidir. İçiniz de rahatlamış olur.Aaa çok teşekkür ederim olmadı öyle yaparım ama 2 hafta sonrası için randevu alayım o zaman doktordan
Normalde zor çıkan biriyim, endol bana mucize gibi gelmiştiAy Allah razı olsun. Bana da fitil verdi. Yapacağım zaten gidip duruyorum ama zorlamak istemiyorum. Oturunca hemen o baskı hissi oluyor. Sanki bebek de her şey de ucunda bi küçük şeyde akıp gidecek gibi. Endol ü beşte yaptım. Bakalım çıkarım diye umut ediyorum bir tuvaletle düşecek gibiyse zaten başarılı olmamıştır diyorum kendime. Bişey olmaz kısmı ağır basıyor ama işte.
Merhaba benim de serviks uzunluğum 19+6da 30 mm ölçüldü, ilk gebelik. Hemen günde 3 tablet progestan ve haftada 1 proluton depot iğne verdi doktorum. Birkaç hafta çok dikkat ettim sürekli yattım yemek ve tuvalet dışında kalkmadım, şimdi günlük 40 dk yürüyüş ve kalan zamanlarda da çok aktif şekilde günümü geçiriyorum. Suan 34+0 ım, hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür. Gayet güzel ölçüler ile devam ediyor, hiç korkmayın doktorunuza güvenin.Bebeğim kız. Bende doktoruma güveniyorum hatta herkes ilk gebelik olmasına rağmen farketmiş olmasına çok şaşırdı. Bana progestan da dikişle aynı etki atmayalım diyip duruyor bakalım inşallah sağlıkla alırım kucağıma. Erken doğmasından çok korkuyorum. En azından 32. Haftayı geçirsem
Ben çıktım canımMerak etme canım sancıları durduruyorlar kontrol altına alıyorlar bende 2 gün sancıyla hastaneye geldim durdurdular ve hala hastanedeyim 2 gündür bişeyim yok bakalım kontrol amaçlı sağlıkla kucaklarımıza alırız inş
Maşallah baya ilerlemiş haftanız inşallah bizde görürüz. Ama benim çok ağrım oluyor. Mesela şuan belim çok ağrıyor. Bir tatlı alıp kahve içmeye çıkalım dedik eşimle geri döndük. O kadar canım sıkılıyor ki bu duruma. Eşimde üzülüyorMerhaba benim de serviks uzunluğum 19+6da 30 mm ölçüldü, ilk gebelik. Hemen günde 3 tablet progestan ve haftada 1 proluton depot iğne verdi doktorum. Birkaç hafta çok dikkat ettim sürekli yattım yemek ve tuvalet dışında kalkmadım, şimdi günlük 40 dk yürüyüş ve kalan zamanlarda da çok aktif şekilde günümü geçiriyorum. Suan 34+0 ım, hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür. Gayet güzel ölçüler ile devam ediyor, hiç korkmayın doktorunuza güvenin.
İnşallahMaşallah baya ilerlemiş haftanız inşallah bizde görürüz. Ama benim çok ağrım oluyor. Mesela şuan belim çok ağrıyor. Bir tatlı alıp kahve içmeye çıkalım dedik eşimle geri döndük. O kadar canım sıkılıyor ki bu duruma. Eşimde üzülüyor
Geçmiş olsun. Magnezyum diasporal iyi geliyordu bana deneyebilirsinizBen çıktım canım
Ağrı probuna girdim bilmiyorum değerlerden anlayan var mı?
İki dakikada bir kasılmalarım oluyor ve 60 a çıkıyor
30 a indiği zaman eve gönderdi
Ama kasılman olursa gel hemen dedi
Nidilat ve antibiyotik verdi(idrarda hafif enfeksiyon varmış)
Karnımın sertliği içinde magnezyum verecekti yazmayı unuttu
Onuda yarın diyeceğim
Ama kasılmalarım devam ediyor gibi
Yarın yine yolcu gibiyim sanki
Canım senin rahim ağzı uzunluğun ne kadar birde kaç haftada bir doktora gidiyorsun hangi ilaçları kullanıyorsunMaşallah baya ilerlemiş haftanız inşallah bizde görürüz. Ama benim çok ağrım oluyor. Mesela şuan belim çok ağrıyor. Bir tatlı alıp kahve içmeye çıkalım dedik eşimle geri döndük. O kadar canım sıkılıyor ki bu duruma. Eşimde üzülüyor
Çok teşekkür ederimİnşallahBenim ağrım çok olmamıştı ara ara oluyordu şükür geçti gitti. Sizin de geçer umarım iyi düşünün ki herşey iyi olsun inşallah moralinizi her daim yüksek tutun
En son 35 idi 23. Haftada. 2 haftada bir gidiyorum. günde 3 kez progestan haftada bir prolutanCanım senin rahim ağzı uzunluğun ne kadar birde kaç haftada bir doktora gidiyorsun hangi ilaçları kullanıyorsun