- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- Konu Sahibi hidennisko
- #108.101
Hmm anladım canım. Cok geçmiş olsun.Benim progestan günde 3tü ve magnezyumu da 2ye çıkartmıştı. Ona rağmen olunca nidicard başlandı.
Kaçıncı haftadasın şimdi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım canım. Cok geçmiş olsun.Benim progestan günde 3tü ve magnezyumu da 2ye çıkartmıştı. Ona rağmen olunca nidicard başlandı.
Senle aynı zamanlarda olmuştuk serklajıSelamlar kızlar durumlar nasıl gidiyor? Yarın 22.haftaya giriyorum hayırlısı ile. Serklajın üzerinden 5 hafta geçti.
Maşallah 5 hafta olmuş bile, vakit ilerledikçe daha bı rahatliyo içi insanın, dilerim hepimiz zamanında sağlıkla kucaklarız, kendini gözlemleme, bol istirahat, bol su ve pozitif düşünmek, stres yapmamak iyi geliyor.Selamlar kızlar durumlar nasıl gidiyor? Yarın 22.haftaya giriyorum hayırlısı ile. Serklajın üzerinden 5 hafta geçti.
Oh maşallah canım kocaman olmuş senin bebiş Umarım sonuna kadar sorunsuz geçiririz.Senle aynı zamanlarda olmuştuk serklajı
5 hafta nasıl geçti anlamıyor insan
Zaman böyle böyle geçer inşallah
Bende geçen Pazartesi gittim doktora 700 gr olmuş bizim minik
Doktorum önce alttan dikişe bakıyor
Sonra karından bebeğe bakıyor
Tavsiyelerin ve değerli görüşlerin için çok teşekkürler canım. Burada yazılanlar büyük destek oluyor bana ve hepimize. Eksik olmayınMaşallah 5 hafta olmuş bile, vakit ilerledikçe daha bı rahatliyo içi insanın, dilerim hepimiz zamanında sağlıkla kucaklarız, kendini gözlemleme, bol istirahat, bol su ve pozitif düşünmek, stres yapmamak iyi geliyor.
Sizin nezdinizde bı kaç cümle yazmak isterim.
Yeni tecrübe eden arkadaslar ilk iki hafta batma hissi,ağrı daha fazla oluyor, aynı şeyi şu an 30'lu haftalarda da yaşamaya başladım, büyüdükçe baskı artıyor, bol su ve doktor istemese de arada idrar tahlili yaptırarak kontrolü elinizde tutmayi tavsiye ederim. Yalnız değilsiniz ve bu geçici bir süreç, endişe, stres hep olacak bunu kabullenip, yine de iyiye odaklanmak, istirahat etmekten daha zor oluyor. Hepimize güçlü bir psikoloji diliyorum, bu hepimizin incinen noktası, çevrenizdeki yorumlar, insanların yaptıkları, yapmadıkları inanın hiçbir önemi yok, sizden ve bebeğinizden değerli hiç bir şey yok. Kötü tecrübelerle karşılaşırsanız eğer birkaç dakikadan fazla ağlamayın, unutmayın ama üzmeyin de kendinizi, bu süreç bı gecsin, sonra düşünürüz hepsini gerekirse.. Yaşadım ben de bunları, yaşamakta olan vardır, belki birinin kalbine dokunurum diye yazmak istedim naçizane
Bence normal arada vajinada baskı hissi benimde hep oluyor ama tabi yinede siz ağrınızı daha iyi bilirsinizKızlar bende de bugün ağrı oluyor. Aşağıya doğru. Normal mi? Serklaj yapılalı 10 gün oluyor. Sanki bebek hareket ettikçe vajinada ağrı oluyor ne yapmalıyım sizce
Bazı günler oluyor, normal, bol su içip sola doğru uzanın ve ayakta kalma, oturma sürenizi azaltın.. Rahim büyürken vajinal kaslar daha gergin ve hassas oluyor. Ağrı artarsa veya uzun sürerse doktorunuza danışabilirsiniz.Kızlar bende de bugün ağrı oluyor. Aşağıya doğru. Normal mi? Serklaj yapılalı 10 gün oluyor. Sanki bebek hareket ettikçe vajinada ağrı oluyor ne yapmalıyım sizce
Normalde daha az olurdu bugün biraz daha fazla. Çocuk aşağıda hareket ettikçe ağrı oluyor ve çok sık idrara çıkıyorum. Kontrolüm bir hafta sonraydı ama yarın kontrole gidecem.Bazı günler oluyor, normal, bol su içip sola doğru uzanın ve ayakta kalma, oturma sürenizi azaltın.. Rahim büyürken vajinal kaslar daha gergin ve hassas oluyor. Ağrı artarsa veya uzun sürerse doktorunuza danışabilirsiniz.
Serklaj sonrası antibiyotik kullanmis mıydınız? Enfeksiyon durumunda da ağrı artiyorKızlar bu nasıl ağrı yaa. Sanki bebeğim aşağıda hareket ettikçe vajinaya bıçak saplanıyor.
Kullanıyorum canım. Sabaha kadar dayanmak istiyorum. Ani bıçak saplanır gibi ağrım oluyor sonrasında lavaboya gidiyorum rahatlıyorum. Sonra tekrar oluyorSerklaj sonrası antibiyotik kullanmis mıydınız? Enfeksiyon durumunda da ağrı artiyor
Enfeksiyon gibi anladım ben anlattıklarına bakılırsa. Tam idrar tahlili ve idrar kültürü ver. Hayta imkanın varsa evde yedek olsun o idrar kaplarından. Evde tertemiz yap, 1 saati geçirmeden vermiş ol laboratuvara.Kullanıyorum canım. Sabaha kadar dayanmak istiyorum. Ani bıçak saplanır gibi ağrım oluyor sonrasında lavaboya gidiyorum rahatlıyorum. Sonra tekrar oluyor
Anladım, çok geçmiş olsun. Su alımını artır, idrarı da mesanede bekletme derim. Enfeksiyon gelismis olabilir, belki fitille destekler doktorun.Kullanıyorum canım. Sabaha kadar dayanmak istiyorum. Ani bıçak saplanır gibi ağrım oluyor sonrasında lavaboya gidiyorum rahatlıyorum. Sonra tekrar oluyor
Parol aldım çok daha iyiyim yarın gidip tahlil vereyim. Dediğin gibi enfeksiyon olabilirAnladım, çok geçmiş olsun. Su alımını artır, idrarı da mesanede bekletme derim. Enfeksiyon gelismis olabilir, belki fitille destekler doktorun.
Günaydın canım çok sevindim. Geçmiş olsun.Kızlar sabah doktora gittim tahliller normal çıktı. Enfeksiyon yok. Bebek ve dikişleri de kontrol etti. Her şey normal dedi. Bebeğin kafası aşağıya doğru hareket ettikçe ağrı olabilirmiş. Benim gibi çok keskin bıçak gibi vajinaya doğru ağrınız olursa korkmayın normalmiş
Çok sağol canımGünaydın canım çok sevindim. Geçmiş olsun.