- 12 Ocak 2019
- 447
- 447
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.961
Amin inşallah
Yaa ne heyecan vardır şimdiSalıya kavuşmak için günümüzü aldık biizdarisi sizlere olsun inşallah anneler
Merhabalar Netfliks falan izliyorum. Dediğiniz gibi sürekli haber izliyorum (emekli amcalar gibi) :)Merhaba
Ben yabancı dizi izliyorum genelde
Saat başı haberlere bakıyorum
Kitap okuyorum
Daha bebeğime hiçbirşey almadım
Forumdaki arkadaşların aldıklarına bakıp araştırıyorum
YouTubedan bebek bakım videoları izliyorum
Bide elimde zikirmatik oluyor genelde
Geçen bir arkadaş yazmıştı gün bazen geçemiyor ama haftalar geçiyor
Ben serklaj olalı 2 hafta oldu bile
Gün geçtikçe bebeğime kavuşacağıma inanıyorum
İnşallah bu sefer olacak
Sen neler yapıyorsun?
Merhabalar kaybınıza çok üzüldüm. Allah bu bebeğinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar en güncel sayfa bu diye buraya yazmak istedim.ben geçen sene Haziran ayında 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim ilk bebegimdi yaşayanlar bilirki zor zamanlar oluyor.bu Haziran yine hamile olduğumu öğrendim çok şükür.eger olurda sağlıklı ilerlersek 12.haftada serklaj olcak gerçi daha doktora gitmedim yeni ogrendim hamileliğimi 5 haftalık olcaz haftaya gidicem.serklajli annelerden biraz tecrübe edinmek istiyorum neler yaptiniz hep yattinizmi enfeksiyona açık biriyim bununla ilgili nasıl önlem alabilirim yada sürekli kontrollerde yaptırmam gereken test tahlil varmı.ilkinde biraz tecrubesizdim bazen doktorlarda malesef umursamaz oluyolar banada bilgi ve tecrübelerinizi anlatirsaniz çok sevinirim
Ya maşallah maşallahSalıya kavuşmak için günümüzü aldık biizdarisi sizlere olsun inşallah anneler
Çok teşekkür ederim.planli serklaj olur dusunuyorum çünkü riske atmak istemem bi anda bebekler gidiyor çünkü.18 temmuzda randevum var perinatoloji doktoruna detaylı konuşursam bnimde kafamdaki sorulara yanıt bulmuş olurum inşallah.cok fazla hareket etmem bnde kışa denk geliyor zaten riskli haftalar kalkıp bi yemek yapsam yeter kayinvalidem annem var ama insan işte kendisi ypsa daha iyi olur gibime geliyor sizde inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Merhabalar kaybınıza çok üzüldüm. Allah bu bebeğinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.katinaizmir çok detaylı yazmış sağolsun. Benim de doktorların yaklaşımdan anladığım erken haftalarda planlı yapıldı ise serklaj normalden biraz daha hafif tempolu hayat öneriliyor. Mesela doktorum bana dışarda yemek yemeye gidebilirsin sitenin bahçesine inebilirsin dedi. Henüz daha 2 hafta oldu benim de çok tecrübeli değilim ama dengeyi tutturmak lazm çok kritik değilse durum elbette. Zaten 5 yaşında bir oğlum var ne kadar anlayışlıda olsa onu bazen kıramıyorum onun için kalkıyorum ayağa. Sizin de süreciniz güzel geçer umarım. Burada birbirimize destek oluyoruz. Aklınıza takılan başka soru olursa sorun lütfen.
Evet insan o konuda kafasına takıyor.gecici süre inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da herseyimizi yine kendimiz yapcazBenim de kayınvalidem geldi bana bakmaya sonlara doğru da annemler gelecek. Sağolsunlar. Çok zor gerçekten herşeyini kendi halleden birisi için ayağına yemek getirtmek falan. Evin içinde lavabo olsun ufak tefek şeylere kalkıyorum tabi ama iş yapmıyorum. Ağustos da 2-3 hafta yalnız kalmam gerekecek o ara artık mecbur biraz daha aktif olurum.
Saglikla kucağına alırsın inşallah canım.tabiki binlerce kadın var bizim yerimizde olmak isteyen.bu halimize çok şükür.14 temmuza sezeryan için gün verdi doktor haftaya kan alıp anestezi için bakılacak. 15 haftalıkken serklaj olmuştum. Bu günlere geldiğime inanamıyorum. Bu süreçte başlarda erken doğum riski olduğu için hep yatarak gecirdim yaşam sınırını geçince biraz daha rahattım ama yinede hep evdeydim. Şimdi plesenta previera olduğum için doktor dikkat et dedi.yani ben başından beri bu sürecin büyük bölümünu dinlenerek geçirdim. Evde çok sıkıldım depresyona girdim yalnız kaldım. Ruh gibi dolandım.ama hep sabrettim. Bugünlere geldim şimdi hayırlısıyla İnşallah sezeryandan cikabiliriz.
Allah sizinde yardımcınız olsun. Gönül isterdiki normal bir gebeligimiz olsun. Buna da şükür yerimizde olmak isteyen bir sürü kadın var.belkide 9 ay yatağa mahkum olarak yatmaya razı olacak. İnşallah hayırlısıyla kucakladigimiz günler de gelecek.
Bugünlere gelmenizi çok sevindim inş sağlıkla yavrucağınıza alıp dönersiniz darısı inş bizim gibi olanların başına ve isteyen tüm annelere bende 21 haftalıkken sessiz açılma olduğu için acil serklaj yapıldı benimkiler ikiz şuan için hala yaşam sınırının altındayız ve sürekli yatıyorum sizin gibi inş bende bu haftalara gelirim ve sağlıkla doğum yapabilirim acaba serklaj sonrası sizin hiç sancınız oldunuz mu14 temmuza sezeryan için gün verdi doktor haftaya kan alıp anestezi için bakılacak. 15 haftalıkken serklaj olmuştum. Bu günlere geldiğime inanamıyorum. Bu süreçte başlarda erken doğum riski olduğu için hep yatarak gecirdim yaşam sınırını geçince biraz daha rahattım ama yinede hep evdeydim. Şimdi plesenta previera olduğum için doktor dikkat et dedi.yani ben başından beri bu sürecin büyük bölümünu dinlenerek geçirdim. Evde çok sıkıldım depresyona girdim yalnız kaldım. Ruh gibi dolandım.ama hep sabrettim. Bugünlere geldim şimdi hayırlısıyla İnşallah sezeryandan cikabiliriz.
Allah sizinde yardımcınız olsun. Gönül isterdiki normal bir gebeligimiz olsun. Buna da şükür yerimizde olmak isteyen bir sürü kadın var.belkide 9 ay yatağa mahkum olarak yatmaya razı olacak. İnşallah hayırlısıyla kucakladigimiz günler de gelecek.
Amin canım.serklaj sonrası sancım oldu. sanki bir süre dikis atılan yeri hissettim.10.gunu kanamam oldu.baski hissettim sonra hepsi geçti. en çok enfeksiyondan korktum çok şükür bişey olmadı.Bugünlere gelmenizi çok sevindim inş sağlıkla yavrucağınıza alıp dönersiniz darısı inş bizim gibi olanların başına ve isteyen tüm annelere bende 21 haftalıkken sessiz açılma olduğu için acil serklaj yapıldı benimkiler ikiz şuan için hala yaşam sınırının altındayız ve sürekli yatıyorum sizin gibi inş bende bu haftalara gelirim ve sağlıkla doğum yapabilirim acaba serklaj sonrası sizin hiç sancınız oldunuz mu
Mrb sancıdan kastınız kasılma ise doktorunuza söyleyin mutlaka bende 21 haftalıkken atıldı bir hafta sonra karnımda sertleşme başladı akşamları özellikle çok yemek yemişimde patlayacak gibi bi his vardı sonrada direk kasılma başladı yumurta gibi sertleşip gevşiyor şuan ilaç kullanıyorum adalat kasılma için yani böyle şikayetleriniz varsa haber verin mutlaka doktoraBugünlere gelmenizi çok sevindim inş sağlıkla yavrucağınıza alıp dönersiniz darısı inş bizim gibi olanların başına ve isteyen tüm annelere bende 21 haftalıkken sessiz açılma olduğu için acil serklaj yapıldı benimkiler ikiz şuan için hala yaşam sınırının altındayız ve sürekli yatıyorum sizin gibi inş bende bu haftalara gelirim ve sağlıkla doğum yapabilirim acaba serklaj sonrası sizin hiç sancınız oldunuz mu
Harika haber. İnşallah herşey yolunda gidecek.14 temmuza sezeryan için gün verdi doktor haftaya kan alıp anestezi için bakılacak. 15 haftalıkken serklaj olmuştum. Bu günlere geldiğime inanamıyorum. Bu süreçte başlarda erken doğum riski olduğu için hep yatarak gecirdim yaşam sınırını geçince biraz daha rahattım ama yinede hep evdeydim. Şimdi plesenta previera olduğum için doktor dikkat et dedi.yani ben başından beri bu sürecin büyük bölümünu dinlenerek geçirdim. Evde çok sıkıldım depresyona girdim yalnız kaldım. Ruh gibi dolandım.ama hep sabrettim. Bugünlere geldim şimdi hayırlısıyla İnşallah sezeryandan cikabiliriz.
Kasılmayı sormamdaki sebep rahim ağzı dikiş olmasına rahim yinede erken doğum riskim var doktor sancı gelirse yapılacak bişey yok dedi bende çok şükür sancım şimdiilik yok ama olur sa nasıl bişey bileyim de ona göre hemen önlem alayım istiyorum inşallah ağrısız sancısız en az 30 haftalık oluruz siz kaç haftalıksınız şuanMrb sancıdan kastınız kasılma ise doktorunuza söyleyin mutlaka bende 21 haftalıkken atıldı bir hafta sonra karnımda sertleşme başladı akşamları özellikle çok yemek yemişimde patlayacak gibi bi his vardı sonrada direk kasılma başladı yumurta gibi sertleşip gevşiyor şuan ilaç kullanıyorum adalat kasılma için yani böyle şikayetleriniz varsa haber verin mutlaka doktora
Sancı olursa nidicard adalat türevi ilaçla durduruluyor eğer öyle bişi olursa doktorunuz vermezse başka bi doktor ayarlayın bence kendinize çünkü benim sancım başladı o ilaçları kullanmasaydım şimdi ye kesin doğmuştu 33+4 günlük olduk şükür zorlu geçti ama geçiyor bi şekilde inşallah sizde gelirsiniz sorunsuzKasılmayı sormamdaki sebep rahim ağzı dikiş olmasına rahim yinede erken doğum riskim var doktor sancı gelirse yapılacak bişey yok dedi bende çok şükür sancım şimdiilik yok ama olur sa nasıl bişey bileyim de ona göre hemen önlem alayım istiyorum inşallah ağrısız sancısız en az 30 haftalık oluruz siz kaç haftalıksınız şuan
Maşallah ne güzel inş bende sağlıkla o günlere kadar gelebilirim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız. İnşallahSancı olursa nidicard adalat türevi ilaçla durduruluyor eğer öyle bişi olursa doktorunuz vermezse başka bi doktor ayarlayın bence kendinize çünkü benim sancım başladı o ilaçları kullanmasaydım şimdi ye kesin doğmuştu 33+4 günlük olduk şükür zorlu geçti ama geçiyor bi şekilde inşallah sizde gelirsiniz sorunsuz