Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bence erken yapılsa iyi olur

Arkadaşlar ya bende mantar var galiba gyno lomexın ve biokadin diye fitil kullandım 2 hafta önce kullanmıştım geçen hafta yine kullandım geçmiyor bi türlü serklaja zarar verirmi korkuyorum başına gelen varmıdır

Ben ilk doz gyno lomexinden iki gün sonra serklaj oldum, bugün yeniden al ikinci dozu dedi. Yani serklaji da dün oldum zaten. Ben tahrişe bağlı yanma yaşarim korkumdan yapamam diye düşünüyorum ama sizin üzerinden zaman geçmiş hiç korkmayin orayı temizler benim için daha iyi olur bile dedi doktorum endisemi paylaştığımda.

Kullanıyorum ama geçmiyor bi türlü bayram sonrası gidicem doktora inş

Kızlar serklaj sonrasi ikinci günüm, kanama 24 saat sürdü bitti fakat kasılmalad adalata rağmen devam ediyor. Doktorum takip edelim dedi ama bugün sabah 9 da ve akşam 6 da iki doz almama rağmen değişken aralıklarla 20 kasılma gerçekleşti. Bu gittikçe azalır mı, işlem sonrası durumu mu , yoksa Adalatı üç dört gündür kullanıyorum alışma süreci mi anlayamıyorum.

Serklaj kasılmayı tetikliyor benim öncesi yoktu serklaj sonrası çıktı kasılma dozunuz yetersiz geliyor olabilir doktorunuz neden bukadar ısrar ediyor anlamadım 2 doz kullanmakta

Rahim uyarildigi icin suan kasilma yaşamaniz normal ama 20 cok fazla. İki doz adalat cok az ve benim doktorum tüm yutmami onermiyordu o hapi ikiye bolup 4 saat arayla içiyordum gece bile alarmim kuruluydu. İlacin surekli vucutta kalip etkisini kaybetmemesi lazim. Belki adalat ise yaramiyordur bende de adalata ragmen cok kasilma oluyordu. nidicart daha iyi geldi bence ya dozunu arttirin yada ilacinizi degistirin kasilma rahmi acabilir

Takip edelim dedi dün, düşündüğü birşey vardır diye düşünüyorum. Ya ilacı değiştirir, yada doz artırır bilemiyorum, bugun daha iyi gibiyim

Takip edelim dedi dün, düşündüğü birşey vardır diye düşünüyorum. Ya ilacı değiştirir, yada doz artırır bilemiyorum, bugun daha iyi gibiyim
İllaki doktor bizlerden daha bilir ama yinede onlarin vicdanina birakmamak lazim, siz sorunlarinizi soylemekte israrci olun lutfen daha dikkatli baksin ben doktor ihmalinden cok cektiğim icin uyarmak istedim insallah hep iyi olursunuz

İllaki doktor bizlerden daha bilir ama yinede onlarin vicdanina birakmamak lazim, siz sorunlarinizi soylemekte israrci olun lutfen daha dikkatli baksin ben doktor ihmalinden cok cektiğim icin uyarmak istedim insallah hep iyi olursunuz
Amin inşallah, kendim insiyatif alıp doz artiricam ya da dediginiz gibi 4 saatte bir yarım doz içsem 24 saatte 3 doz yapar. Bugün dediğim gibi iyiyim ama dün ilaca rağmen ortalama yarım saat aralıklarla geldi..bu durumda ilaç etki etmiyor gibiydi.

Adalat kasılmayı engellememişti bende

Bende bugün nidicard ı içtikçe sol kolum ağrıyo başına gelen varmı ya hergün bişi çıkıyor Allahım bitmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…