Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Peki bu kasılmalar günde ne kadar oluyordu ya da kısalma/acilma devam etti mi sizde
Bende açılma yoktu kasılma vardı ama sadece bu problem değildi bende zayıf olduğum için de erken doğum olmuş olabilir. Kanama m olmuştu plesenta aşağıdaydı çocuk çok baskı yapıyordu kilo alamadım hamilelik süresince baya problemliydi cnm adalat verdi ama kasılma devam etti ama benim kendi tahminim kalsiyum daha iyi geliyor kasılmaya magnaform diye birsey kullamdığımdaazalıyordu

Kızlar bugün nidicard sonrası burnumun içi şişti nefes almakta zorlanıyorum doktorum ara ver bi kaç gün demiş ama ağrım oluyor nasıl olacak bilmiyorum hergün yeni bi yan etki çıkıyor nasıl ilerleyecek bu gebelik hiç bilmiyorum 😢 burnu şişen oldumu diye sorucam ama bende in başka varmı bilmiyorum

Merhabalar bir şey danışmak istiyorum ben geçen sene 22. Haftada bir anda rahmim açıldığı ve kesem dışarı çıktığı için dikiş atılamadı devamında da suyum geldi ve bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim daha çok yeni ama kesin bir tanı konmamıştı enfeksiyon veya rahim ağzı yetmezliği olabilir dediler şimdi doktorum kesin dikiş atarız demiyor bakarız kısalma olursa atarız diyor sizce ısrar etmeli miyim bu konuda yoksa takipte mi kalmalıyım☺️
Merhaba canım grup b streptokok testi yaptır bu test normalde doğuma yakın yapılıyor ama senin yaşadıklarına sebep olmuş olabilir eğer pozitif ise damardan antibiyotik tedavisi gerekir selamlar

Ya benim de oluyor adalat a geçtim benimde oluyor kasılmalar ağrım hep var .makata baskı var.doktoruna söyledinmi bişi dedimi
20 den 10 a gerilemesi için iyi demişti, cuma günü kontrolüm var daha detaylı konusucam. Bı de benim kasılmalar akşama doğru artıyor. Senin de öyle mi?

Arkadaşlar bugün bende makata baskı hissi vardı ama şimdi dahada arttı büyük tuvaletim varmış hissi ağrımda var normal mi başına gelen oldumu

Arkadaşlar bugün bende makata baskı hissi vardı ama şimdi dahada arttı büyük tuvaletim varmış hissi ağrımda var normal mi başına gelen oldumu
Benim makata baskı çoğu zaman var ağrı hissediyorum. Yani 1 aydır var belkide daha fazla buzmana kadar bişey olmadı.

Şimdide az iş yaptım kasiklarimda ağrı var yatıyorum.insallah geçer her şey bir tedirginlik.

Kızlar serklaj sonrası antibiyotik kullandım ve sanırım mantar oldum, kaşıntı yok ama yoğun beyaz bir akıntım var. Cuma günü kontrole gidicem ama daha erken mı gitsem bilemedim

Benim makata baskı çoğu zaman var ağrı hissediyorum. Yani 1 aydır var belkide daha fazla buzmana kadar bişey olmadı.

Şimdide az iş yaptım kasiklarimda ağrı var yatıyorum.insallah geçer her şey bir tedirginlik.
Hastane ye gittim erken doğum riski yüzünden ciğer geliştirici yaptılar iki doz 26 haftaya girdim iki gün yattık çıktık şükür biraz ıkınma hissi vardı ağrımda çok olunca yaptılar endol fitil verdiler o geçirdi
Aynen en ufak bişeyde kalbim ağzımda atıyor Allah yardımcımız olsun

Hastane ye gittim erken doğum riski yüzünden ciğer geliştirici yaptılar iki doz 26 haftaya girdim iki gün yattık çıktık şükür biraz ıkınma hissi vardı ağrımda çok olunca yaptılar endol fitil verdiler o geçirdi
Aynen en ufak bişeyde kalbim ağzımda atıyor Allah yardımcımız olsun
Seninde dikişin var canım biliyorum benim gibi elin kalbinde yaşıyorsun.insallah bunlar geçerde dogururuz.bizede sadece anısı kalır.

X