-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.681
Ya İnşallah öyledir.doguma hazırlıyordur.Ben de onu kullandım ama yine de oluyordu ama şöylede birsey var kasılma olması erken doğum olacak anlamına gelmiyor zaten belli bir haftadan sonra vücut hazırlanıyormuş o şekilde
Dediğim gibi bende başka sorunlar da vardı en son rahim ağzı çok kısalmış her an doğum olabilir diye doktor aldı bebeği normal doğum olmasın diyeYa İnşallah öyledir.doguma hazırlıyordur.
Benim dikişim henüz yok, rahmi gevşetip idrar yolu enfeksiyonunun geçmesini bekliyoruz umarım iyiye çıkar yolumuzBende dikis var yinede kısalması sıkıntı tabi huzursuz oldum şimdi.
Yarın randevum var soracam mutlaka ben mide şişkinliği diye düşünmüştüm. Çünkü kasılmalar kısa süreli sertlikler ama benim karnım belkide bir saat öyle sert kalıyor. Dolanıyorum evde rahat etmek içinBelki seninki farklıdır doktora bir görüşebilirsin cnm için rahat etmiyorsa ben WC ye gitmeye bile korkuyordum
Benim sürekli değildi canım sertleşiyor hemen geçiyordu aynen sorabilirsin seninki farklı olabilir hamilelik gerçekten çok farklı bir süreç bir de sıkıntılı geçirenler için umarım zamanında doğum yaparsınız zaten dikişiniz de varmışYarın randevum var soracam mutlaka ben mide şişkinliği diye düşünmüştüm. Çünkü kasılmalar kısa süreli sertlikler ama benim karnım belkide bir saat öyle sert kalıyor. Dolanıyorum evde rahat etmek için
Amin canım inşallah.zeten sürekli yatıyorum stresli bir hamilelik geçiriyorum gezsem dışarı çıksam bukadar kendimi dinlemezdim.Benim dikişim henüz yok, rahmi gevşetip idrar yolu enfeksiyonunun geçmesini bekliyoruz umarım iyiye çıkar yolumuzsiz yine de sorun doktorunuza bu konuya
Evet dikişim var ama dikiş erken doğumun onu e geçmiyor dedi doktorum rahim ağzı yetmezliklerimde dikiş fayda sağlıyormuş. Dikişte olsa suyun gelebiliyormus. Allah'a emenet ben elimden gelen özeni gösteriyorum İnşallah sağlıkla zamanında kucağıma alabilirimBenim sürekli değildi canım sertleşiyor hemen geçiyordu aynen sorabilirsin seninki farklı olabilir hamilelik gerçekten çok farklı bir süreç bir de sıkıntılı geçirenler için umarım zamanında doğum yaparsınız zaten dikişiniz de varmış
Evet dikişim var ama dikiş erken doğumun onu e geçmiyor dedi doktorum rahim ağzı yetmezliklerimde dikiş fayda sağlıyormuş. Dikişte olsa suyun gelebiliyormus. Allah'a emenet ben elimden gelen özeni gösteriyorum İnşallah sağlıkla zamanında kucağımaBenim sürekli değildi canım sertleşiyor hemen geçiyordu aynen sorabilirsin seninki farklı olabilir hamilelik gerçekten çok farklı bir süreç bir de sıkıntılı geçirenler için umarım zamanında doğum yaparsınız zaten dikişiniz de varmış
Yani sonuçta elinden geleni yapıyorsun bende sürekli yattım hiç kalkmadım psikolojik olarak çok zor bir süreçti duş bile almak istemiyordumEvet dikişim var ama dikiş erken doğumun onu e geçmiyor dedi doktorum rahim ağzı yetmezliklerimde dikiş fayda sağlıyormuş. Dikişte olsa suyun gelebiliyormus. Allah'a emenet ben elimden gelen özeni gösteriyorum İnşallah sağlıkla zamanında kucağıma alabilirim
İnşallah bizde senin gibi mutlu sona ulaşırız.Yani sonuçta elinden geleni yapıyorsun bende sürekli yattım hiç kalkmadım psikolojik olarak çok zor bir süreçti duş bile almak istemiyordum
İnşallah siz zamanında doğum yaparsınızİnşallah bizde senin gibi mutlu sona ulaşırız.
2. Gebeliğim de prepar verdiler damardan sabah dogum yaptim, ve uzagi goremedigimi o an fark ettim. Sonrasinda ki hamileliklerde bu adalat nidilat kullandikca gozlerim ilerledi simdi 2 numara gozluk kullaniyorum. Doktora sormadim ama göz doktoruna dedigimde bazi ilaclar gozdeki kaslarida gevsetir oyle olmus sanada dedi. Dikise kadar normal, dikisten sinra hep yattim. İlacada dikişten sonra hemen basladimSiz doktora sordunuz mu normal mi dedi bulanık görmeye yazdınız büyük ihtimalle ama unuttum kaç haftalıkken başladın hepmi yaptı baştan beri bulanıklık
5-10 saniyelik birsey oluyor bende ama kisiye gore suresi degisirmi bilmem, yasadiginiz sey kasilma sizinde dikkat edin ne aralikla geldigine gunde 5 e kadar oluyor bendeKarnım yumruk gibi bir tafafa toplanmiyor.ama karnım setlesince nefesim darlaniyor.hiç ağrı olmuyor. Kasılma hiç aklıma gelmemişti. Çünkü genelde yemekten sonra yada bazen az bir şu içince oluyordu. Yarın doktora soracam kontrolüm var
Peki bu bahsettiğiniz şey kısa surelimi mesela nekadar sürüyor.
Hafta ilerleyip bebek agirlastikca kisalabiliyor ama bu bizim hastaligimizda oluyor. Mesela 3 cm olup sabit kalan da cok bunu surekli olcturmeniz lazim. Benim ilk zamanlar 3.8 gordugumde oldu suan yine rahim boyum kalmadiSelamlar
Ben bu haftalarda hep 4 cm li gördüm rahim ağzı uzunluğunu. Hafta ilerledikçe kısalma gibi bir sey olmuyor mu ?
Anladım. İnşallah kalan haftaları sorunsuz geçirir ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bu haftadan sonra serklaj olmuyor mu. Ben bu forumda kısalıp sonra uzayan da okumuştum. İnşallah sizin de öyle olur.Hafta ilerleyip bebek agirlastikca kisalabiliyor ama bu bizim hastaligimizda oluyor. Mesela 3 cm olup sabit kalan da cok bunu surekli olcturmeniz lazim. Benim ilk zamanlar 3.8 gordugumde oldu suan yine rahim boyum kalmadi
Adalatın yan etkisi oldumu sizde çarpıntı göğüs ağrısı ödem falanBen de Adalat kullanıyorum dün öğleden beri kasılmalar azaldı ama sanki arada sertleşiyor gibi karnım, ilaçlar ne kadar sürede etki ediyor
Hiç bir yan etkisi olmadı.Adalatın yan etkisi oldumu sizde çarpıntı göğüs ağrısı ödem falan
Adalat daha iyi galiba bende dr gittiğimde sorucam inş unutmazsam nidicard çok ağır ,bol su için bu arada hem ilaç için hem kasılma için iyiymiş suHiç bir yan etkisi olmadı.
İçiyorum cnm, zaten idrar yolu enfeksiyonum da var. İki bardak kadar suyla içiyorum Adalatı.Adalat daha iyi galiba bende dr gittiğimde sorucam inş unutmazsam nidicard çok ağır ,bol su için bu arada hem ilaç için hem kasılma için iyiymiş su