- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.701
İnşallah hepimiz saglikla tamamlariz gunumuzuAnladım. İnşallah kalan haftaları sorunsuz geçirir ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bu haftadan sonra serklaj olmuyor mu. Ben bu forumda kısalıp sonra uzayan da okumuştum. İnşallah sizin de öyle olur.
Eskisi gibimi sıklaştımı, adalat için birtane daha isterseniz çünkü doktorum bana 3-4 iç demişti yani artarsa içebilirsin ama sen bilirsin yine doktorun num varsa yaz istersen içebilirmiyim diyeKasılmalar devam ediyor benim çok korkuyorum
Serklajla nasıl oldu dikişmi kopuyor inşallah sağlıkla alın bunu riskli haftalar geçmiş şükür Allah yardım etsinİnşallah hepimiz saglikla tamamlariz gunumuzuserklajim var sadece dikişim tutuyor 14+2 haftalikken atildi. Bu benim 5. Gebeliğim 2 de başarisiz serklajli kayibim oldu ama malesef okadar yatmama ragmen benimki uzamadi inşallah kimse bu zor duruma düşmez
Sorsam iyi olacakEskisi gibimi sıklaştımı, adalat için birtane daha isterseniz çünkü doktorum bana 3-4 iç demişti yani artarsa içebilirsin ama sen bilirsin yine doktorun num varsa yaz istersen içebilirmiyim diye
Dikişi iyi atamadiklari için dikis gevsedi sancilar falan basladi durduramadilar ilaclarla mecburen dikisi alip dogum yaptirdilar. Cok zor gunleri ama Allaha sukur bitane kizim oldu 2 bucuk ay banyo bile yapamadim oylece yattim. Bu gebeligim plansiz oldu sukur bugunumuzeSerklajla nasıl oldu dikişmi kopuyor inşallah sağlıkla alın bunu riskli haftalar geçmiş şükür Allah yardım etsin
İlactan öncesine göre daha sık değil ama düne göre daha sık, iki tane yeterli olur dedi. Daha ilactan toplam üç tane içtim. Takip edicem bakalımEskisi gibimi sıklaştımı, adalat için birtane daha isterseniz çünkü doktorum bana 3-4 iç demişti yani artarsa içebilirsin ama sen bilirsin yine doktorun num varsa yaz istersen içebilirmiyim diye
Dikişi iyi atamadiklari için dikis gevsedi sancilar falan basladi durduramadilar ilaclarla mecburen dikisi alip dogum yaptirdilar. Cok zor gunleri ama Allaha sukur bitane kizim oldu 2 bucuk ay banyo bile yapamadim oylece yattim. Bu gebeligim plansiz oldu sukur bugunumuz
Allah bağışlasın kızınızı sağlıklı ömrü olsun. Çok zordur gerçekten Bende banyo yapamadım uzun süre heran düşecek diye değişik bi psikoloji insanın canıda istemiyorDikişi iyi atamadiklari için dikis gevsedi sancilar falan basladi durduramadilar ilaclarla mecburen dikisi alip dogum yaptirdilar. Cok zor gunleri ama Allaha sukur bitane kizim oldu 2 bucuk ay banyo bile yapamadim oylece yattim. Bu gebeligim plansiz oldu sukur bugunumuze
Eskisi gibimi sıklaştımı, adalat için birtane daha isterseniz çünkü doktorum bana 3-4 iç demişti yani artarsa içebilirsin ama sen bilirsin yine doktorun num varsa yaz istersen içebilirmiyim diye
Sevindim,takip edin olursa yine doktorunuza söyleyin artırır dozu büyük ihtimalDurdu şu an kasılmalar çok şükür, nerdeyse beş on dkda bir geliyordu.
Üç adet ile alacağın faydayı iki adetten de alırsın dedi. Bilemiyorum ki takip edicem tabi söylerim. O yine istersen yarın bı uğra dedi, detaylı USG sonrası uğrar gösteririm devamı halinde ya da söylerim yenidenSevindim,takip edin olursa yine doktorunuza söyleyin artırır dozu büyük ihtimal
Canım doktorunu mutlaka bilgilendir.temmuz annelerinde vardı hem enfeksiyon hemde kasılması olan önlem amaçlı 3 gün hastanede yattı.Kasılmalar devam ediyor benim çok korkuyorum
Dün bilgilendirdim. Bugün detaylı USG sonrası kendi doktoruma da ugriycam aynı binadalar. Teşekkür ederimCanım doktorunu mutlaka bilgilendir.temmuz annelerinde vardı hem enfeksiyon hemde kasılması olan önlem amaçlı 3 gün hastanede yattı.
Merhaba Adalatı günde kaç tane kullanıyorsunuz?Maşallah maşallahbizede sağlıklı hayırlı kavuşmalar nasip etsin rabbim. Hangi ilacı kullandığınızı hatırlıyormusunuz ? Takviyeler haricinde.
Progestan , pruloton, magnezyum ve adalat kullanıyorum. İnşallah yeterli olur miadına kadar
Merhaba Adalatı günde kaç tane kullanıyorsunuz?
Oluyor sanki bazen dikişi hissediyorum gibi oluyorSerklajlı olan arkadaşlar vajinanın içinde bişi varmış hissi oluyormu sizdede bugün bende öyle bi his var sanki bişi var içinde
Normal değilmi doktora gitmeme gerek yok,evde yatıyorum diye galiba sürekli kendimi dinliyorum ve hergün bişi çıkıyor kafaya takacakOluyor sanki bazen dikişi hissediyorum gibi oluyor