Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İnşallah hepimiz saglikla tamamlariz gunumuzu serklajim var sadece dikişim tutuyor 14+2 haftalikken atildi. Bu benim 5. Gebeliğim 2 de başarisiz serklajli kayibim oldu ama malesef okadar yatmama ragmen benimki uzamadi inşallah kimse bu zor duruma düşmez

Serklajla nasıl oldu dikişmi kopuyor inşallah sağlıkla alın bunu riskli haftalar geçmiş şükür Allah yardım etsin

Serklajla nasıl oldu dikişmi kopuyor inşallah sağlıkla alın bunu riskli haftalar geçmiş şükür Allah yardım etsin
Dikişi iyi atamadiklari için dikis gevsedi sancilar falan basladi durduramadilar ilaclarla mecburen dikisi alip dogum yaptirdilar. Cok zor gunleri ama Allaha sukur bitane kizim oldu 2 bucuk ay banyo bile yapamadim oylece yattim. Bu gebeligim plansiz oldu sukur bugunumuze

Eskisi gibimi sıklaştımı, adalat için birtane daha isterseniz çünkü doktorum bana 3-4 iç demişti yani artarsa içebilirsin ama sen bilirsin yine doktorun num varsa yaz istersen içebilirmiyim diye
İlactan öncesine göre daha sık değil ama düne göre daha sık, iki tane yeterli olur dedi. Daha ilactan toplam üç tane içtim. Takip edicem bakalım

Durdu şu an kasılmalar çok şükür, nerdeyse beş on dkda bir geliyordu.
Eskisi gibimi sıklaştımı, adalat için birtane daha isterseniz çünkü doktorum bana 3-4 iç demişti yani artarsa içebilirsin ama sen bilirsin yine doktorun num varsa yaz istersen içebilirmiyim diye

Sevindim,takip edin olursa yine doktorunuza söyleyin artırır dozu büyük ihtimal
Üç adet ile alacağın faydayı iki adetten de alırsın dedi. Bilemiyorum ki takip edicem tabi söylerim. O yine istersen yarın bı uğra dedi, detaylı USG sonrası uğrar gösteririm devamı halinde ya da söylerim yeniden

T tosbagg Amiin çok teşekkur ederim suan da da ayni durumdayim ama gunde en az binkere kalkmak zorundayim kizim cok kucuk anlamiyor haliyle Allah her zaman bi kolaylik bir güc veriyormuş gerçekten

Merhaba Adalatı günde kaç tane kullanıyorsunuz?

Mrb arkadaşlar bugünde başka bi sorunla geldim biokadin fitil vermişti doktor normal de sıvı şekilde geliyordu ama bugün daha fazla geldi bebeğin suyu mu diye endişelendim yine kullanan varmı bu fitili

Serklajlı olan arkadaşlar vajinanın içinde bişi varmış hissi oluyormu sizdede bugün bende öyle bi his var sanki bişi var içinde

Kızlar bgn detaylı USG kontrolün vardı. 2 günde 1.5 mm kısalarak 22.2 olmuş. Bugün yada yarın dikisi yapmalıyız dedi. Ben kendimi hazırlamak için yarın dedim ama bilemedim de opsiyon sunduğu için yarını bekleyebilirim gibi geldi.Kaldi ki bugün detaylı ultrason olmasa bayram sinrasini bekleyecektim. 1 günde büyük bir değişim olmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…