- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.501
Enfeksıyon çıktı sanırım o tetıkledı gebelıgın bazımdan berı var bı sancılarımHastanede yattığımda verdikleri saati kaydettim ona göre düzenledim sabah 6, 10, 14, 18, 22, 24 saatlerinde alıyorum mesela alarmı kurdum saati saatine içiyorum. Onun adet sancısı yaptığını sanmıyorum. Genelde tansiyon düşüklüğü yapıyordu. Adet sancın sürekli oluyorsa doktorla görüş mutlaka. Ben en ufacık sancım da ağrım da doktoruma bilgi veriyorum hemen gel diyor kontrol ediyor.
Enfeksıyon çıktı sanırım o tetıkledı gebelıgın bazımdan berı var bı sancılarım
Protestan ilaçları özellikle Protestan dexwafet ağrıdı yapıyor ben öyle biliyorumAdet sancısını önemsemedi mı bende adet sancısı doğum sancısı olur dıye korkuyordum nıdıcart yan etkı yapıyor mu birde gece nasıl ayarlıyorsun ılac saatlerin kaçtan kaça mesela saatlı yutmak daha mı faydalı
Progestan kapsül de kullanıyorum bn cnmProtestan ilaçları özellikle Protestan dexwafet ağrıdı yapıyor ben öyle biliyorum
Onu ben kullanamadım ya bende aşırı kanama yaptı nedenseProgestan kapsül de kullanıyorum bn cnm
Aaa neden aslında keser kanamayıOnu ben kullanamadım ya bende aşırı kanama yaptı nedense
Bilmiyorum onun iğnesini kullanmıştım daha sonraAaa neden aslında keser kanamayı
Sıfa olsun cnm dıkıslı mıydın sen 33olmussun masallah ınş zamanında saglıkla kavusalımBilmiyorum onun iğnesini kullanmıştım daha sonra
Yok cnm dikiş yok bende belki daha önde farkedilseydi atılırdı sana dikiş atıldı mıSıfa olsun cnm dıkıslı mıydın sen 33olmussun masallah ınş zamanında saglıkla kavusalım
Yatıyor musun ful canım agrın falan oluyorum evet bnde dikiş varYok cnm dikiş yok bende belki daha önde farkedilseydi atılırdı sana dikiş atıldı mı
Evet sürekli yatıyorum ben sadece WC banyo ve yemek için kalkıyorum az kaldı sabredeceğim inşallah ağrım oluyor evet belki biraz yürüyüş felan yapsam ağrım azalır ama yapamıyorumYatıyor musun ful canım agrın falan oluyorum evet bnde dikiş var
Siz kaçıncı haftadasınızYatıyor musun ful canım agrın falan oluyorum evet bnde dikiş var
Inş zamanında kavuşuruz cnm bende yatıyorum genelde ne tür agrıların var benımde var ağrımEvet sürekli yatıyorum ben sadece WC banyo ve yemek için kalkıyorum az kaldı sabredeceğim inşallah ağrım oluyor evet belki biraz yürüyüş felan yapsam ağrım azalır ama yapamıyorum
Bnde 32 canımSiz kaçıncı haftadasınız
Karın ağrısı oluyor benim genelde sürekli yattığıma bağlıyorum ama bilmiyorum 34 felan olsa çok iyi olur karnımda sertleşmede oluyor benim gün içerisinde inşallah bir kaç hafta daha bekler diye dua ediyorum sizin nasılInş zamanında kavuşuruz cnm bende yatıyorum genelde ne tür agrıların var benımde var ağrım
Benımde kaşık bel adet agrısı gbı agrılar oluyor yan yattığım ıcın rahım agrısı oluyor baskımı var ne varsa anlamadım aynen 34.35bı olsak küveze girmez girsede az kalırKarın ağrısı oluyor benim genelde sürekli yattığıma bağlıyorum ama bilmiyorum 34 felan olsa çok iyi olur karnımda sertleşmede oluyor benim gün içerisinde inşallah bir kaç hafta daha bekler diye dua ediyorum sizin nasıl
İnşallah o zamanları görürüz bende hep yan yatıyorum her geçen gün bizim için güzel birsey diye düşünüyorum artıkBenımde kaşık bel adet agrısı gbı agrılar oluyor yan yattığım ıcın rahım agrısı oluyor baskımı var ne varsa anlamadım aynen 34.35bı olsak küveze girmez girsede az kalır
Evet canım anne karnında bir gün cok kıymetlı ıns 36bı olsam cok zorluyor korkutuyor agrılar benıİnşallah o zamanları görürüz bende hep yan yatıyorum her geçen gün bizim için güzel birsey diye düşünüyorum artık
Hayırlsı 36 zaten normal doğum zamanı olur inşallah ozamanı görürüzEvet canım anne karnında bir gün cok kıymetlı ıns 36bı olsam cok zorluyor korkutuyor agrılar benı