- Konu Sahibi hidennisko
- #107.481
Çok fazlaymış ya ben iki tane adalat içiyorumEvet 4 saatte bir 2şer tane içiyorum. Böyle iyi gittiği için azaltmak istemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fazlaymış ya ben iki tane adalat içiyorumEvet 4 saatte bir 2şer tane içiyorum. Böyle iyi gittiği için azaltmak istemedi
Çok fazlaymış ya ben iki tane adalat içiyorum
Benim de öyle sayılır biraz azalttık ama tüp bebek transfer aşamasında 20 tane felan kullanıyordumYaa ne güzel benim içim dışım ilaç oldu
Benim de öyle sayılır biraz azalttık ama tüp bebek transfer aşamasında 20 tane felan kullanıyordum
Ben çok kullanmıştım ya neyse hayırlısı ile doğsunlar da bu günler geride kalacak inşallah ben her gün bittiğinde seviniyorumTransfer aşamasında ben hiç kullanmadım çok fazlaymış
Ben çok kullanmıştım ya neyse hayırlısı ile doğsunlar da bu günler geride kalacak inşallah ben her gün bittiğinde seviniyorum
Ben 21. Haftada acil serklaj oldum. Simdi 25. Haftadayim.1 aydir yatiyorum. Bir tek doktor randevular icin evden cikiyordum. Bu haftasonu da 1 er saatliğine disari ciktik esimle. Gittigimiz yerde de oturdum zaten cafede.Kızlar benim gibi serklaj yüzünden sürekli yatan var mı. Sadece lavabo için ayağa kalkıyorum. Ve artık bacak ağrısı çok zorlamaya başladı beni. Gece ağrı yüzünden uyuyamıyorum. Benim gibi yaşayan var mı aranızda. Doktoruma söyledim ama benim için önemli olan kasık ağrısı ve suyun gelmesi diyor pek sallamadı nedense bu konuyu
Suyunu azaltıyor o ilaç drunuz bilgilendirdimi siziEvet 4 saatte bir 2şer tane içiyorum. Böyle iyi gittiği için azaltmak istemedi
O degil de endol azaltıyor diye biliyorum. Nidicart ben gunde 6 tane kullaniyorum.Suyunu azaltıyor o ilaç drunuz bilgilendirdimi sizi
Ben 2 tane kullanıyordum 1 hafta sonra Dr suyu azalmış dedi ertesi hafta bırak dediO degil de endol azaltıyor diye biliyorum. Nidicart ben gunde 6 tane kullaniyorum.
Merhaba nıdıcart kac saatte bır alıyorsun bnde alıyorum canım günde 8 kaçıncı haftada başladın kaça kadar devam edeceksın bnde haftada ıkı proluton vuruluyorum benım adet gıbı sancılarım varBen haftada 2 defa yapıyorum. Birde erken doğumu engellemek için nidicard içiyorum günde 12 tane
Ben 21. Haftada acil serklaj oldum. Simdi 25. Haftadayim.1 aydir yatiyorum. Bir tek doktor randevular icin evden cikiyordum. Bu haftasonu da 1 er saatliğine disari ciktik esimle. Gittigimiz yerde de oturdum zaten cafede.
Magnezyum kas kramplarini azaltıyor kullanmıyor musunuz?
Suyunu azaltıyor o ilaç drunuz bilgilendirdimi sizi
Merhaba nıdıcart kac saatte bır alıyorsun bnde alıyorum canım günde 8 kaçıncı haftada başladın kaça kadar devam edeceksın bnde haftada ıkı proluton vuruluyorum benım adet gıbı sancılarım var
Ben 2 tane kullanıyordum 1 hafta sonra Dr suyu azalmış dedi ertesi hafta bırak dedi
Adet sancısını önemsemedi mı bende adet sancısı doğum sancısı olur dıye korkuyordum nıdıcart yan etkı yapıyor mu birde gece nasıl ayarlıyorsun ılac saatlerin kaçtan kaça mesela saatlı yutmak daha mı faydalı4 saatte bir 2şer tane alıyorum. 14. Haftadan beri kullanıyorum bu şekilde. Doğuma kadar devam edeceğim sanırım. Bende haftada bir Proluton yaptırıyorum hergün de progestan dex yapıyorum. Arada benimde adet gibi sancım oluyor ama uzun sürmüyor. Doktorum kasık ağrısı olduğunda yada suyun gelirse bizim için önemli demişti.
Adet sancısını önemsemedi mı bende adet sancısı doğum sancısı olur dıye korkuyordum nıdıcart yan etkı yapıyor mu birde gece nasıl ayarlıyorsun ılac saatlerin kaçtan kaça mesela saatlı yutmak daha mı faydalı
Bol bol su ic canim. Benim serklaj sonrasi karnimda sertlesmeler ve kasılmalar olmustu eve döndüğümüzde. Cok korkmuştum. O hafta bol bol sıvı yedim. Karin ic basincini düşürmeye çalıştım. Sonra bir rutine girdi.Kullanıyorum fayda etmiyor maalesef. Sende açılma olmuşmuydu peki
Bol bol su ic canim. Benim serklaj sonrasi karnimda sertlesmeler ve kasılmalar olmustu eve döndüğümüzde. Cok korkmuştum. O hafta bol bol sıvı yedim. Karin ic basincini düşürmeye çalıştım. Sonra bir rutine girdi.
Bende 3mm tutuyordu ameliyata girdiğimde. Bir de ikiz gebelik benim ayni zamanda 30mm hunilesme vardi. Doktor 32. Haftalara gelsek iyi diye dusunuyor. Hedefimiz su an 28. Hafta. Henuz ben 25. Haftadayim.