- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.120
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.421
Teşekkür ederim. Basit atipisiz endometrial hiperplazi teşhisi konuldu yani rahim kalınlaşması. Biyopsi yapıldı, hormonlu spiral takıldı kanamalar yine de kesilmedi. Atipili türüne çevirirse kanser riski arttığı için tedavi oluyorum. Kutu kutu ilaç içiyorum hem iltihap hem hormon için ama kanamam hala var. MaalesefSenin hastalığın derken geçmiş olsun hayırdır inşallah
İçini ferah tut stres çok zararlı.. Bende 28.haftaya kadar 3 güne 1, sonrasında haftada 1 kez pruloton iğne oluyordum. Erken doğumu engelleme gibi bir artısı var bu iğnenin. Sürekli yattım ben de dikişim de yoktu. İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın.Bende süreli yatıyorum hiç birsey yapmıyorum ama stres çok fazla haftada bir de ben proluton yaptırıyorum Protestan da fitil şeklinde kullandığımda kanama yaptı bende onu kullanamadım bu haftaya gelmek bile aslında iyi de biraz dağa ilerlerse daha iyi olur benim tüp bebek doktoru normal devam et hayatına demişti ilk başta sonra onu bıraktık normal. Kadın doğuma gittik o sürekli yatmamı söyledi ne kadar ilerlerse o kadar iyi dedi
İnşallah heralde 32 bile olsa yaşama ihtimali var stres şundan dolayı ben altıncı haftadan beri sürekli yatıyorum ec yemek ve banyo dışında normalde hiç oturmayan biriydi kendimi az kaldı diye teselli etmeye çalışıyorumİçini ferah tut stres çok zararlı.. Bende 28.haftaya kadar 3 güne 1, sonrasında haftada 1 kez pruloton iğne oluyordum. Erken doğumu engelleme gibi bir artısı var bu iğnenin. Sürekli yattım ben de dikişim de yoktu. İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın.
Benimde kanama oluyor 40 çıkınca spiral takılmıştı kanama yaptı sürekli çıkarttırdım,. Kanama kesildi, bir adet gördüm şimdi yine lekelenme şeklinde oluyor dra gitmeye fırsat bulamadım. İnşallah bende de öyle bir şey yokturTeşekkür ederim. Basit atipisiz endometrial hiperplazi teşhisi konuldu yani rahim kalınlaşması. Biyopsi yapıldı, hormonlu spiral takıldı kanamalar yine de kesilmedi. Atipili türüne çevirirse kanser riski arttığı için tedavi oluyorum. Kutu kutu ilaç içiyorum hem iltihap hem hormon için ama kanamam hala var. Maalesef
Doğum yaptıktan sonra evimi kendim süpürdüğümde ağlamıştım,aylarca birine muhtaç olmak çok zor. Ama bebeğini kucağına alınca hepsine değiyor. 300 den fazla iğne kullandım o zaman çok acırdı şimdi hatırlamıyorum bile. Çok şükür bugünlere, darısı sana ve bekleyen herkese inşallahİnşallah heralde 32 bile olsa yaşama ihtimali var stres şundan dolayı ben altıncı haftadan beri sürekli yatıyorum ec yemek ve banyo dışında normalde hiç oturmayan biriydi kendimi az kaldı diye teselli etmeye çalışıyorum
Evet yaşama ihtimali var.. Hatta 34-35.hafta itibariyle küveze bile girmeme ihtimali de var. Bende aynıydım annem baktı aylarca, eşim yaptırırdı banyomu bile. İçini ferah tut ben o kadar zor şeyler yaşadım ki hamileliğimde bebeğimin 37.haftayı görmesini kimse beklemiyordu. Ama Allah büyükİnşallah heralde 32 bile olsa yaşama ihtimali var stres şundan dolayı ben altıncı haftadan beri sürekli yatıyorum ec yemek ve banyo dışında normalde hiç oturmayan biriydi kendimi az kaldı diye teselli etmeye çalışıyorum
İhmal etme düzensiz vajinal kanamalar tehlikeli olabiliyor maalesef.. Ben de adet gördüm sandım oldum kanama kesildi yine başladı filan. Sonra da doktora gittim içerde plesanta kalmış olabilir denildi 3 hafta da o şekilde rahim söktürücü ilaçlarla geçti. Farklı doktorda soluğu aldım artık kanamam epey şiddetli olunca, o da biyopsi yapıp rahmi de kürtajla temizledi. 2 hafta sonrasında da ilaç içmem gerekti ama ilaca fırsat kalmadı yine kanama nedeniyle hemen hormonlu spiral takıldı. Baktım buna rağmen kanıyorum soluğu bu kez başka doktorda aldık. O da iltihap varken neden spiral takıldı dedi. Kanaman geçmezse spirali çıkarıcam dedi muhtemelen benimki de çıkacak. İnşallah senin durum da böyle olmaz ihmal etme dediğim gibi. Çok zor bir süreç kelimelerle anlatamam..Benimde kanama oluyor 40 çıkınca spiral takılmıştı kanama yaptı sürekli çıkarttırdım,. Kanama kesildi, bir adet gördüm şimdi yine lekelenme şeklinde oluyor dra gitmeye fırsat bulamadım. İnşallah bende de öyle bir şey yoktur
Çok geçmiş olsun inşallah düzelir.Kanama şiddetli mi leke mi ? Benimki leke gibi ama kırmızı kahve siyah pembe değişiyor rengiİhmal etme düzensiz vajinal kanamalar tehlikeli olabiliyor maalesef.. Ben de adet gördüm sandım oldum kanama kesildi yine başladı filan. Sonra da doktora gittim içerde plesanta kalmış olabilir denildi 3 hafta da o şekilde rahim söktürücü ilaçlarla geçti. Farklı doktorda soluğu aldım artık kanamam epey şiddetli olunca, o da biyopsi yapıp rahmi de kürtajla temizledi. 2 hafta sonrasında da ilaç içmem gerekti ama ilaca fırsat kalmadı yine kanama nedeniyle hemen hormonlu spiral takıldı. Baktım buna rağmen kanıyorum soluğu bu kez başka doktorda aldık. O da iltihap varken neden spiral takıldı dedi. Kanaman geçmezse spirali çıkarıcam dedi muhtemelen benimki de çıkacak. İnşallah senin durum da böyle olmaz ihmal etme dediğim gibi. Çok zor bir süreç kelimelerle anlatamam..
Eşim o kadar ilgilenmiyor eşyalarımı bile zor ayarlayıp veriyorEvet yaşama ihtimali var.. Hatta 34-35.hafta itibariyle küveze bile girmeme ihtimali de var. Bende aynıydım annem baktı aylarca, eşim yaptırırdı banyomu bile. İçini ferah tut ben o kadar zor şeyler yaşadım ki hamileliğimde bebeğimin 37.haftayı görmesini kimse beklemiyordu. Ama Allah büyüksenin için de güzel olacak her şey
Aynen benimde öyle çok zor geçiyor hamileliliğim hayırlısı olsun sağlıkla kavuşalım . Birde ben aşırı titiz biriyim yani günde iki kere felan evleri süpürürdüm sürekli temizlik yapardım o da çok zorluyor beniEvet yaşama ihtimali var.. Hatta 34-35.hafta itibariyle küveze bile girmeme ihtimali de var. Bende aynıydım annem baktı aylarca, eşim yaptırırdı banyomu bile. İçini ferah tut ben o kadar zor şeyler yaşadım ki hamileliğimde bebeğimin 37.haftayı görmesini kimse beklemiyordu. Ama Allah büyüksenin için de güzel olacak her şey
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah düzelir.Kanama şiddetli mi leke mi ? Benimki leke gibi ama kırmızı kahve siyah pembe değişiyor rengi
Kucağınıza alın sağ salim eşin de değişir. Ben kabul ediyorum biraz şanslıyım annem gündüzleri eşim akşamları hep dibimde yardımcıydı. Ama çocuk doğduktan sonra asıl heyecan başlıyor babalar için. Titizliği de önemseme bence karnındaki daha önemli boşver temizliği. Kendini temiz tut yeterEşim o kadar ilgilenmiyor eşyalarımı bile zor ayarlayıp veriyor
Aynen bende öyle diyorum sağlıkla doğsun da temizlik yaparımKucağınıza alın sağ salim eşin de değişir. Ben kabul ediyorum biraz şanslıyım annem gündüzleri eşim akşamları hep dibimde yardımcıydı. Ama çocuk doğduktan sonra asıl heyecan başlıyor babalar için. Titizliği de önemseme bence karnındaki daha önemli boşver temizliği. Kendini temiz tut yeter
Neden Eşiniz yardımcı olmuyor ve ilgilenmiyor ? Sonuçta sadece Sizin çocuğunuz değil, onunda kanı canı. Hamilelik bu kadar riskli okwn yardım etmeyen, ilerde hiç yardım etmez bilginiz olsun.Eşim o kadar ilgilenmiyor eşyalarımı bile zor ayarlayıp veriyor
Doğunca da başka sorunlar başlıyor kolay büyümüyorlar gerçekten rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin elbette zorluğu da olacak böyle böyle büyüyorlarAynen diyorlar ama bende doğsun ben bakarım diyorumasıl şimdi zor bekle stres felan öyle düşünüyorum en azından sağlıkla doğup yanımda doğsa ne güzel bakarım diye düşünüyordum
Boyum çok uzun değil 1,60 anca kilo da 50 ama zayıf duruyorum bacaklarım yüzüm valla son zamanlar da iyice sapıttı uykusu gündüz de bırakmıyor gece de mızırdsnması İnan sürekli uyuduğum uykudan bişey anlamıyorum uykuya gece 11 12 anca geçiyor gece birden sonra sürekli uyanıyor gaz dedik ga zbştmek üzere yine aynıDiş etleri kaşınıyordur dedi dr,çok aç olmadığı sürece emmiyor.
Kaç kilosun boyun kaç, ben doğumdan çıkınca 68dim kilo aldım . 71 72 gösteriyor tartı,boyum 168.
Uykuları nasıl kızının uyku eğitimi veriyor musun? Uykuya nasıl geçiyor gece kaç kere kalkıyor?
Yani yardım ediyor ama sıkılıyor çünkü sürekli böyleyim o da sıkıldı heralde bende sabrediyorumNeden Eşiniz yardımcı olmuyor ve ilgilenmiyor ? Sonuçta sadece Sizin çocuğunuz değil, onunda kanı canı. Hamilelik bu kadar riskli okwn yardım etmeyen, ilerde hiç yardım etmez bilginiz olsun.
Ben zaten herseyi kendim yapan biriyim ve severek yapıyorum yani temizlik ev işi pek de şikayet etmem ama şu durum beni zorluyor tek isteğim sağ Salim kavuşmakDoğunca da başka sorunlar başlıyor kolay büyümüyorlar gerçekten rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin elbette zorluğu da olacak böyle böyle büyüyorlar
Vallaha çocuk doğunca daha çok sıkılacaksınız, neden böyle yapıyor sordunuz mu , siz bu durumdaykenYani yardım ediyor ama sıkılıyor çünkü sürekli böyleyim o da sıkıldı heralde bende sabrediyorum
Diş etleri kaşınıyordur dedi dr,çok aç olmadığı sürece emmiyor.
Kaç kilosun boyun kaç, ben doğumdan çıkınca 68dim kilo aldım . 71 72 gösteriyor tartı,boyum 168.
Uykuları nasıl kızının uyku eğitimi veriyor musun? Uykuya nasıl geçiyor gece kaç kere kalkıyor?
İnş Allah emeğinizi boşa çıkarmasınBen zaten herseyi kendim yapan biriyim ve severek yapıyorum yani temizlik ev işi pek de şikayet etmem ama şu durum beni zorluyor tek isteğim sağ Salim kavuşmakamin inşallah