-
- Konu Sahibi hidennisko
- #107.381
Dikişi attiracagim ama buna rağmen kaybederim diye çok korkuyorum.insallah işe yararDikiş attırın bence , ikizleri taşıma daha zor olur Rahim için. Korkmayın
İkiz olunca nasıl olur bilmiyorum ama burda Bende dahil kaç kişi dikiş sayesinde kavuştukDikişi attiracagim ama buna rağmen kaybederim diye çok korkuyorum.insallah işe yarar
.doktorun adını almak isterim.bende tekrar bi dokora gittim.oda aynı şeyi söykedi doğuştan kollum (sanırım rahim ağzı)kısaymış.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum.birde acı bademde prof.rıza madazlı varmış onada gidicem.senin doktoruna nasıl ulaşırım.birde en son gittiğim doktor dikişle gebeliğini yüzde doksan tamamlarsın dedi.sen sürekli yatıyormusun.beni arada haberdar edersen çok memnun olurm.aynı sorunu yaşayan biriyle konuşmak iyi geliyor.ne olu çabuk cevap yaz bu sefer.a.s.
Merhaba apdominal serklajın ne kadar ücreti Bi de gebelik varken yapılabiliyor muHerkese merhaba, yaklaşık 8 yıl önce sırf buraya yazmak için üye olmuştum. Tabi öncesinde neredeyse sayfaların hepsini okumuştum. Buranın sessizce okuyanı buraya yazanlardan oldukça fazladır o yüzden kendi hikayemden bahsederek okuyan arkadaşlarıma umut olmak istiyorum. İnanın ki bu rahatsızlık çaresiz değil. İlk gebeliğimde 19. haftamda pembe lekelenmem olmuştu. Tabi hamilelik hakkında fazlaca bilgim olmadığı için o zamanki doktoruma gittiğimde yorulmuşsun ondandır diyip rahim ağzımı ölçmemişti bile. Lekelenmeden bir kaç gün sonra kanamayla gittiğimde açıklığım vardı ve beyaz küre değerlerim çok yükselmişti. Antibiyotik tedavisine rağmen ne yazık ki doğumu durduramadık ve oğlumu kaybetmiştim. 5 ay sonra yeniden hamile kaldım. Sıkı takiple 23. Haftama geldim ancak yaklaşık 1 hafta önce 4 küsür olan rahim ağzı uzunluğum sıfırlanıp 4 cm açıklıkla yine aynı şeyleri yaşıyordum. Doğum başlamıştı. Doktorum Arda Lembetten Allah bin kere razı olsun bütün riskleri göze alıp bana vajinal serklaj işlemi uyguladı toplamda 92 gün hiç kalkmadan yatarak 36+6 haftamda oğlumu sağlıkla kucağımıza aldık. Şu an oğlum 8 yaşında. Bu yaz hiç beklemediğim bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim. Arda hocaya muayeneye gittiğimde rahim ağzı dokumun neredeyse hiç kalmadığını fark ettik. Yani bu durumda vajinal serklaj mümkün olmadı. 9 haftalık gebeyken abdominal serklaj oldum. Ve o zamandan bu zamana harika bir hamilelik geçirdim. Tabi şimdi böyle diyorum ama hamileliğim boyunca endişelerimden ve korkularımdan da hiç kurtulamadım ancak şimdi geriye dönüp bakınca resmen normal bir hamileydim bu sefer. Şu anda 35 haftamı doldurdum çok şükür sağlıkla doğumu bekliyorum. Yani aynı acıları yaşıyan sevgili anne ve anne adayı arkadaşlarım lütfen umutsuz olmayın. Maddi durumunuz el verdiği ölçüde bu işte uzman doktorlara muayene olun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunca yıl geçti kaybettiğim oğlumu hiç unutamıyorum. O yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım. Ancak siteyi kullanmayı pek bilmiyorum. Sadece buraya yazmıştım yıllar önce de. Görürsem mutlaka yanıtlarım. İnşallah isteyen dileyen bütün herkes sağlıkla evlatlarına kavuşur.
İnşallah ben de kavusabilirim öncesinde t rahim yüzünden 3 kaybım var t tahimi duzelttirdim bu da şifa olur insallahİkiz olunca nasıl olur bilmiyorum ama burda Bende dahil kaç kişi dikiş sayesinde kavuştuk
Abdominal serklaj genelde hamilelik öncesi yapılıyor. Ancak bu konuda uzman bi doktor bulursanız gebeyken de yapılabiliyor. Zaten ben de 9 haftalık gebeyken serklajı yaptırdım. Ücret olarak buradan yazmam doğru olmayabilir. İsterseniz özelden yazayım ama ben nasıl mesaj atılacağını bilmiyorum. Siz bana mesaj atarsanız oradan cevaplayabilirim sanırım.Merhaba apdominal serklajın ne kadar ücreti Bi de gebelik varken yapılabiliyor mubende serklajlıyım şuan İnş bu sefer kucağımıza alabiliriz
Canım özelden yazdım döner misin görünce lütfenHerkese merhaba, yaklaşık 8 yıl önce sırf buraya yazmak için üye olmuştum. Tabi öncesinde neredeyse sayfaların hepsini okumuştum. Buranın sessizce okuyanı buraya yazanlardan oldukça fazladır o yüzden kendi hikayemden bahsederek okuyan arkadaşlarıma umut olmak istiyorum. İnanın ki bu rahatsızlık çaresiz değil. İlk gebeliğimde 19. haftamda pembe lekelenmem olmuştu. Tabi hamilelik hakkında fazlaca bilgim olmadığı için o zamanki doktoruma gittiğimde yorulmuşsun ondandır diyip rahim ağzımı ölçmemişti bile. Lekelenmeden bir kaç gün sonra kanamayla gittiğimde açıklığım vardı ve beyaz küre değerlerim çok yükselmişti. Antibiyotik tedavisine rağmen ne yazık ki doğumu durduramadık ve oğlumu kaybetmiştim. 5 ay sonra yeniden hamile kaldım. Sıkı takiple 23. Haftama geldim ancak yaklaşık 1 hafta önce 4 küsür olan rahim ağzı uzunluğum sıfırlanıp 4 cm açıklıkla yine aynı şeyleri yaşıyordum. Doğum başlamıştı. Doktorum Arda Lembetten Allah bin kere razı olsun bütün riskleri göze alıp bana vajinal serklaj işlemi uyguladı toplamda 92 gün hiç kalkmadan yatarak 36+6 haftamda oğlumu sağlıkla kucağımıza aldık. Şu an oğlum 8 yaşında. Bu yaz hiç beklemediğim bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim. Arda hocaya muayeneye gittiğimde rahim ağzı dokumun neredeyse hiç kalmadığını fark ettik. Yani bu durumda vajinal serklaj mümkün olmadı. 9 haftalık gebeyken abdominal serklaj oldum. Ve o zamandan bu zamana harika bir hamilelik geçirdim. Tabi şimdi böyle diyorum ama hamileliğim boyunca endişelerimden ve korkularımdan da hiç kurtulamadım ancak şimdi geriye dönüp bakınca resmen normal bir hamileydim bu sefer. Şu anda 35 haftamı doldurdum çok şükür sağlıkla doğumu bekliyorum. Yani aynı acıları yaşıyan sevgili anne ve anne adayı arkadaşlarım lütfen umutsuz olmayın. Maddi durumunuz el verdiği ölçüde bu işte uzman doktorlara muayene olun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunca yıl geçti kaybettiğim oğlumu hiç unutamıyorum. O yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım. Ancak siteyi kullanmayı pek bilmiyorum. Sadece buraya yazmıştım yıllar önce de. Görürsem mutlaka yanıtlarım. İnşallah isteyen dileyen bütün herkes sağlıkla evlatlarına kavuşur.
Serklaj sonrası yaşamınız nasıl anlatırmısınızAbdominal serklaj genelde hamilelik öncesi yapılıyor. Ancak bu konuda uzman bi doktor bulursanız gebeyken de yapılabiliyor. Zaten ben de 9 haftalık gebeyken serklajı yaptırdım. Ücret olarak buradan yazmam doğru olmayabilir. İsterseniz özelden yazayım ama ben nasıl mesaj atılacağını bilmiyorum. Siz bana mesaj atarsanız oradan cevaplayabilirim sanırım.
92 gün evde mi yattınız nasıl dayandinjzHerkese merhaba, yaklaşık 8 yıl önce sırf buraya yazmak için üye olmuştum. Tabi öncesinde neredeyse sayfaların hepsini okumuştum. Buranın sessizce okuyanı buraya yazanlardan oldukça fazladır o yüzden kendi hikayemden bahsederek okuyan arkadaşlarıma umut olmak istiyorum. İnanın ki bu rahatsızlık çaresiz değil. İlk gebeliğimde 19. haftamda pembe lekelenmem olmuştu. Tabi hamilelik hakkında fazlaca bilgim olmadığı için o zamanki doktoruma gittiğimde yorulmuşsun ondandır diyip rahim ağzımı ölçmemişti bile. Lekelenmeden bir kaç gün sonra kanamayla gittiğimde açıklığım vardı ve beyaz küre değerlerim çok yükselmişti. Antibiyotik tedavisine rağmen ne yazık ki doğumu durduramadık ve oğlumu kaybetmiştim. 5 ay sonra yeniden hamile kaldım. Sıkı takiple 23. Haftama geldim ancak yaklaşık 1 hafta önce 4 küsür olan rahim ağzı uzunluğum sıfırlanıp 4 cm açıklıkla yine aynı şeyleri yaşıyordum. Doğum başlamıştı. Doktorum Arda Lembetten Allah bin kere razı olsun bütün riskleri göze alıp bana vajinal serklaj işlemi uyguladı toplamda 92 gün hiç kalkmadan yatarak 36+6 haftamda oğlumu sağlıkla kucağımıza aldık. Şu an oğlum 8 yaşında. Bu yaz hiç beklemediğim bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim. Arda hocaya muayeneye gittiğimde rahim ağzı dokumun neredeyse hiç kalmadığını fark ettik. Yani bu durumda vajinal serklaj mümkün olmadı. 9 haftalık gebeyken abdominal serklaj oldum. Ve o zamandan bu zamana harika bir hamilelik geçirdim. Tabi şimdi böyle diyorum ama hamileliğim boyunca endişelerimden ve korkularımdan da hiç kurtulamadım ancak şimdi geriye dönüp bakınca resmen normal bir hamileydim bu sefer. Şu anda 35 haftamı doldurdum çok şükür sağlıkla doğumu bekliyorum. Yani aynı acıları yaşıyan sevgili anne ve anne adayı arkadaşlarım lütfen umutsuz olmayın. Maddi durumunuz el verdiği ölçüde bu işte uzman doktorlara muayene olun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunca yıl geçti kaybettiğim oğlumu hiç unutamıyorum. O yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım. Ancak siteyi kullanmayı pek bilmiyorum. Sadece buraya yazmıştım yıllar önce de. Görürsem mutlaka yanıtlarım. İnşallah isteyen dileyen bütün herkes sağlıkla evlatlarına kavuşur.
Hayır cnm Progestan fitil kullanmıyorum genelde sabah kalktığımda oluyor koku felan yok diğer kontrolümde olmazsa yaptırırım test
Ya ben enfeksiyon testi yaptırdım yokmuş bilmiyorum yine oluyor ara anlamadım bendeBendede aynı oluyor naptınız acaba enfeksiyondan mı oluyormuş
Ya ben enfeksiyon testi yaptırdım yokmuş bilmiyorum yine oluyor ara anlamadım bende
Evet olabilir çünkü su içince azalıyorEnfeksiyon yoksa ozaman iyi. gece su tüketmediğimiz içinde olabilir diye düşündüm bakalım cuma günü gideceğim kontrole idrar testi bende yaptırayım.
Küçük mü doğdu bebeğiniz benim de 36 haftalık 2670 dedi doktorCanım benimde aynı 36 haftalık 2650 çıktıküçük bir bebek olacak dedi doktor. Sağ salim inşallah bebeklerimize kavuşuruz muhtemelen aynı zamanlarda gibi doğrucaz desene benimde pazartesi kontrol çarşamba yada perşembe için gün veririm dedi. Tabi doktorun yoğunluğuna göre bakalım
Evet, 37+4 haftalık doğum yaptım. 2600 doğdu, ödemi gidince 2308 kg düştü.Küçük mü doğdu bebeğiniz benim de 36 haftalık 2670 dedi doktor
Şimdi nasıl canım toparladı mi? Bizimkide 2 kilo doğdu,iyi gidiyordu 3.ay bittiğinden beri düzgün emmiyor ağlıyor sürekli.Evet, 37+4 haftalık doğum yaptım. 2600 doğdu, ödemi gidince 2308 kg düştü.
Siz kaçıncı haftada doğum yaptınızŞimdi nasıl canım toparladı mi? Bizimkide 2 kilo doğdu,iyi gidiyordu 3.ay bittiğinden beri düzgün emmiyor ağlıyor sürekli.
36+0 da sebebi artık gelişmiyor olması, zayıf diye alındı. Yoksa dikiş daha ileride götürürdü. Ben düzenli beslenemedim tüp mideliyim diye.Siz kaçıncı haftada doğum yaptınız
Çok iyi bence 36 inşallah ende I haftalara gelebilirim36+0 da sebebi artık gelişmiyor olması, zayıf diye alındı. Yoksa dikiş daha ileride götürürdü. Ben düzenli beslenemedim tüp mideliyim diye.