Takip altındaydım zaten 27 haftalık erken doğum yapmıştım ve dikiş attırmayı kafaya koymuştum teşhis olmamasına rağmen 16. Hafta da attırdım oh rahatım derken 24. Haftalarda açılma başladı kısalma da tabi 28. Haftalar da üç cm rahat açılmam vardı 32 görebilir miyim derken 39 gördüm neler yaptım ben hem perinatolog hem kadın doğuma gidiyordum perinatolog iki üç saat uzaklıkta idi bulunduğum yerden o lavabo dışında kalkma diyordu kadın doğum doktoru sürekli yatma diyordu
İş güç yapmadım çok az yürüyüş yapıyordum ev bahçe için de banyo yapıyordum bazı arkadaşlar hafta da bir bazısı siliyorlardı ama psikoloji çok önemli 33. Haftadan sonra baya hareketlendim güven geliyor insana iyi düşünmek lazım öyle yap ortamın kafan rahat olsun olabildiği kadar tabi stres altındasın sonuçta zor hepimiz geçtik bu yolları günleri haftaları saydım ben ki kaybım vardı sezaryen doğum yapmıştım işte nasipte de varmış şükğr sağlıcakla aldım kucağıma hafta da bşr pruloton iğne Protestan günlük sabah akşam aldım onları da eklim bu şekilde