- 1 Ağustos 2019
- 520
- 735
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.641
Çok şükür Allaha canım,sevindim senin adınaSlm iyi akşamlar kızlar, geçen hafta yazmıştım bebeğimin suyu azalmış gelişimi gerilemiş diye. Bizim sebep benim beslenemiyor olmamdı öncelikle bunu belirteyim.
Migrosta bir içecek var sıkma portakal havuç ondan aldım bir hafta boyunca bol bol içtim.
Alarm kurdum gece bile kalkıp peynir,muz bir şeyler yedim,ayran içtim.
Dün kontrole gittik ve çok şükür suyu normale dönmüş, gelişimide az da olsa ilerlemiş. Dr bu şekilde devam et dedi. Haftaya tekrar gideceğiz nasip olursa.
Dikişe baktı yerinde,açılma yok dedi ölçü falan söylemedi.
Geçen hafta bu şekilde devam ederse alırız bebeği demişti o kadar korktum ki anlatamam, çok şükür Allah aazda olsa toparladı.
Bende haftaya biontech olucam inşallah dayanırlar biraz daha,yarın 32+0 oluyoruz merhaba 33 diyorum. Yarın kontrolümüz var inşallah 2kiloyu geçmiştir en azından. Sizin bebeklerin kiloları kaç kızlar bizim 30+0da 1700 civarıydıBugün doktora gittim kontrol vardı. Rahim kısalığımi ölçmedi. Artık 33 oldun filan dedi. 2 hafta önce 36da doğuma alırım diyordu (kanamalar nedeniyle) şimdi 37-38.haftadan önce almam dedi. Akşam da aşı randevum var biontech ol dedi doktor, biontech olacağım. Allahım bebeklerimiz ne olur dayansın biraz daha35.haftada ve sonrasında doğsa küvöze girer mi dedim. Kilosu 2500kg üzerinde olursa ayrı bir komplikasyon olmazsa girmez dedi. Son ciğer iğnemizi de olduk şükür 3 doz tamamlandı..
Aşılar şifa olsun inşallah bebeklerimizeBende haftaya biontech olucam inşallah dayanırlar biraz daha,yarın 32+0 oluyoruz merhaba 33 diyorum. Yarın kontrolümüz var inşallah 2kiloyu geçmiştir en azından. Sizin bebeklerin kiloları kaç kızlar bizim 30+0da 1700 civarıydı
Benimki az kilo alıyor gibi geliyor tamam söylemem canım bidaha,aman nazar değmesinAşılar şifa olsun inşallah bebeklerimizeben akşam randevusu almıştım. Biontech oldum geldim şuan için yan etkisi yok şükür. Eşimde biontech olmuştu kolun ağrır birkaç gün dedi. Bakalım. Kilo konusuna gelince ben geçenlerde bir arkadaşa söyledim telefonda, sonra doktor kontrolünde az kilo aldığını öğrendim. Çok üzülmüştüm nazar değiyor diye.. Sen de söyleme kilosunu canım aman diyeyim
Benimki de az kilo alıyor gibi geliyor canımBenimki az kilo alıyor gibi geliyor tamam söylemem canım bidaha,aman nazar değmesin
Ben inanıyorum nazara, bende hiç bahsetmiyodum ne kadar olduğunu,geçenlerde eltim bizdeyken bebeğim hareket ediyordu elimi karnıma koydum görmesin diyeBenimki de az kilo alıyor gibi geliyor canımama doktor yolunda haftasıyla uyumlu diyor. Bu hafta karın çevresi mesela 2-3 gün geri çıktı. Normalde ayak kemiği öyle çıkıyordu ekstradan karnı da öyle çıktı. Kötü bir şey tok dedi doktor olabilir dedi bende rahatlamaya çalışıyorum. İnan kilosunu söylediğime pişman oldum. O günden sonra bebek az kilo almaya başladı şu son 2 haftadır.. Batıl inanç gelebilir size ama dillendirmeyin ben artık kaynanamlara görümcemlere bile dillendirmiyorum eskiden renkli ultrasonda fotosu çıkardı yollardım. Sonra da artık nasıl bir şeyse kanamam olurdu hastaneye yatardım. Görümcemin birinin yıllardır çocuğu olmuyor ve içten içe çok imreniyor bana şuan, haklı çok üzülüyorum ona keşke elimden gelen bir şey olsa. Ben üzülmesin içi kırılmasın diye ona demiyorum bebekle ilgili bir şey ama kardeşleri annesi filan diyor. Bu da bana nazar göz olarak dönüyor kim ne derse desin..
Aynen canım dikkat etmek lazımBen inanıyorum nazara, bende hiç bahsetmiyodum ne kadar olduğunu,geçenlerde eltim bizdeyken bebeğim hareket ediyordu elimi karnıma koydum görmesin diyebaşka yere vurdu bakıyordu zaten gördü,orda hareket ediyor demi dedi. Başka birgünde komşu gelmişti,oda küçücük olan göbeğime büyümüşsünüz baya dedi ondan sonra olanları biliyorsunuz
Bende aynıyım,kurşun döktüremezsen de banyo suyuna sirke ve tuz koy o kadar iyi geliyor ki, banyonu yap güzelce çıkmadan tuzlu sirkeli suyu dökün. Kurulamadan çık bana çok iyi gelmiştiAynen canım dikkat etmek lazımkendim yaşadığımdan biliyorum. Bir arkadaşım karnın ne kadar çıkmış şimdi tam hamile gibi olmuşsun demişti. Hamileliğimn 3.ayıydı,ben o gün kanama yaşadım ilk olarak... O günden beri de toplanamadım valla kurşun mu döktürsem napsam bilmiyorum. Ben negatifi çok çabuk çekiyorum hemen başım ağrır normalde de biri baksa etse baş ağrısından ölürüm
Deneyeceğim canım ben de sirkeyi duymuştum. İnşallah nazar, kem göz uzak dursun hepimizdenBende aynıyım,kurşun döktüremezsen de banyo suyuna sirke ve tuz koy o kadar iyi geliyor ki, banyonu yap güzelce çıkmadan tuzlu sirkeli suyu dökün. Kurulamadan çık bana çok iyi gelmişti
Amin canım inş darısı sizlereAh çok şükür çok sevindim, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahAllah bize de nasip etsin
Çok sevindim senin adına, benim de suyum azdı en son kontrolde. O günden beridir de hareketleri az gibi bebeğin doktora yazdım hıçkırık var ama hareket az diye hıçkırık varsa sorun yok dedi.Slm iyi akşamlar kızlar, geçen hafta yazmıştım bebeğimin suyu azalmış gelişimi gerilemiş diye. Bizim sebep benim beslenemiyor olmamdı öncelikle bunu belirteyim.
Migrosta bir içecek var sıkma portakal havuç ondan aldım bir hafta boyunca bol bol içtim.
Alarm kurdum gece bile kalkıp peynir,muz bir şeyler yedim,ayran içtim.
Dün kontrole gittik ve çok şükür suyu normale dönmüş, gelişimide az da olsa ilerlemiş. Dr bu şekilde devam et dedi. Haftaya tekrar gideceğiz nasip olursa.
Dikişe baktı yerinde,açılma yok dedi ölçü falan söylemedi.
Geçen hafta bu şekilde devam ederse alırız bebeği demişti o kadar korktum ki anlatamam, çok şükür Allah aazda olsa toparladı.
Evet benim bebeğimde o ara az hareket ediyordu ama ben yeri dar diye sandım değilmiş. Havuç suyu işe yarıyor gerçekten iç sende. Ben hala içiyorum haftaya kontrole gideceğiz tekrar nasip olursa.Çok sevindim senin adına, benim de suyum azdı en son kontrolde. O günden beridir de hareketleri az gibi bebeğin doktora yazdım hıçkırık var ama hareket az diye hıçkırık varsa sorun yok dedi.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun, ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah.Amin canım inş darısı sizlere
Markası ne acaba senin o migrostan aldığının? Ben de havucu sıkıp içtim her gün ama hareketler de az olunca moralim çok bozuk geçiyor bu hafta.Evet benim bebeğimde o ara az hareket ediyordu ama ben yeri dar diye sandım değilmiş. Havuç suyu işe yarıyor gerçekten iç sende. Ben hala içiyorum haftaya kontrole gideceğiz tekrar nasip olursa.
Exotic havuç portakal karışık, alırsan tarihlerine dikkat et. Gerçek sıkma olduğundan tarihi yakın olan ekşi oluyor.Markası ne acaba senin o migrostan aldığının? Ben de havucu sıkıp içtim her gün ama hareketler de az olunca moralim çok bozuk geçiyor bu hafta.
Amin canım inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın yalnız ne farkettim bebek anne karnındayken iyi günlerimizmiş sonrası da zor bana hep tadını çıkar derlerdiGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun, ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah.
Verdiğin emeğe,çektiğin çileye değen senin için çok çok hayırlı evlat olsun inşallah
Darısı sırasıyla biz kalanların başına
Amin,Amin canım inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın yalnız ne farkettim bebek anne karnındayken iyi günlerimizmiş sonrası da zor bana hep tadını çıkar derlerdişimdi anlıyorum bu arada bebeğin gelişimi nasıl kilo aldı mı ya da sen aldın mı