Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
37 bitiyor doktor a hocam 38 alsak olur mu dedim Tamm dedi haftaya Cuma’ya gün aldık ama öncesi olur bilinmez sonra pişman oldum acaba 39 mu olsa diye öğleden sonra randevum var tekrar konuşucam
Sağ salim kucağına al insallah doktor uygun diyorsa 38 gayet iyi bir hafta

Kızlar hamilelikte korona geçirdiniz mi ben pazartesi kuaföre gittim bugün kalktım yutkunamıyorum biraz burnum akıyor soğuk su çok içtim havalar malum ama bilemedim geldim sonuna birde koronaysam ya

Nst bebek kalp atışı hızlı çıkıyor sanıyorum kalbi atmıyor kötü bişey var yada herkes çok emek verdi hepiniz vermeye devam ediyorsunuz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hızlı çıkması iyi bir şey değil mi Amin canım amin.
Bu arada korona değilsindir inşallah hemen bir test yaptır

Bende 20 haftalık hamile iken rahîm açıldı aktif su gelişi oldu açılma olduğu için enfeksiyon yükseldi ve kaybettim tüp bebekti mucizemdi
Geçmiş olsun bende 27 Haziran'da 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim banada rahim ağzı yetmezliği dediler geçen hafta perinatoloji doktoruna gittim oda aynısını dedi hamile kal gel 12. Haftada dikiş atilcak diye. Şuan acın çok yeni seni anlıyorum bende hala atlatamdim bisuru iş beni bekliyor 2 ay olcak hala kolum kanadım kırık gibi ama zaman herşeyin ilacı ilk zamanlar göğsün daralır ben nasıl dayancam dersin sonra idrak etmeye başlamadan bı bakmışsın hayat devam ediyor. İlk korunmasız ilişkim oldu benimde adetime 5 gün var deli gibi oldum acaba olcammi olmuycammi olursam nolcak bidaha olcakmi olmazsa yine doktorlarami gitcem. Bende 5sene sonra mucizeme kavuşmuştum eşim varikosel ameliyatı olmuştu sonra olmuştu şimdi yine aynı korkular ama Allah büyük o verdi o aldı. Ben o dönemde hep dua okudum inşirah süresini dinledim çok iyi geldi sanada tavsiyem kendini bırakma tek kalma toplum içinde ol hep ben birileriyle olunca binnebzede olsa rahatlıyorum ama tek kalınca en başa dönüyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah tekrardan sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız. Çokça dua Allah büyük

Evet sanıyorum bende 35deyiz bikaç güne 36 heyecan doruk vallahi
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, doğumdan sonra bebekle uğraşırken buraya gelmek mümkün olmayacak galiba.
Bu yüzden senden rica etsem hikayeni baştan yazsan olur mu? Neler oldu,neler kullandın ilaç olarak,neler yaşadın?
Yazmışsındır kim bilir kaç defa ama olsun sona gelenlerden yardım almak daha iyi oluyor. Ve en önemlisi tavsiye istiyorum ben keşke şunu yapmasaydım veya yapsaydım dediğin ne varsa ⚘⚘

Sanki kendini bunalıma sokacak kadar yatış yapmak doğru değilmiş gibi geliyor bana 33 beri ayaktayım iş yapmadım ama ufak yürüyüşler bir yerde çay içmek bir arkadaşla oturmak bunlar yapılabilir

Sanki kendini bunalıma sokacak kadar yatış yapmak doğru değilmiş gibi geliyor bana 33 beri ayaktayım iş yapmadım ama ufak yürüyüşler bir yerde çay içmek bir arkadaşla oturmak bunlar yapılabilir
İşte psikoloji çok önemli sen 33ten sonra rahatlamışsındır.

İşte psikoloji çok önemli sen 33ten sonra rahatlamışsındır.
Evet gerçekten öyle kadın doğum doktoru yattığım için kızardı perinatolog yat derdi ikisi arasın da kaldığım çok oldu 33 ten sonra hareketlendim birde benim 28 kasılmam daha çok olurdu ileri evreler de o kadar az oldu ki bunlar hep psikolojik gerçekten ama zor zamanlarmış 32 görmek için can atıyordum şimdi 37 hafta bitti doğum için 38. Hafta az geliyor senin 28 oldu mu bu Arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…