- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.481
Sağ salim kucağına al insallah37 bitiyor doktor a hocam 38 alsak olur mu dedim Tamm dedi haftaya Cuma’ya gün aldık ama öncesi olur bilinmez sonra pişman oldum acaba 39 mu olsa diye öğleden sonra randevum var tekrar konuşucam
Amin canım inşHadi bakalım hayırlısı ile sağ salim gelsin bebeğindarısı biz bekleyen herkese inşallah
Bişey demedi oda normal doğum yapacağımı sandı ama önceki sezaryen aradaki süre 2 yıl bile değil yoksa dikişleri alacaktıSağ salim kucağına al insallahdoktor uygun diyorsa 38 gayet iyi bir hafta
Ben çok tırsıyorum
Korkma bence o kadar emek verdin sağ salim doğsun inşallahBen çok tırsıyorumböyle ani olunca daha iyiydi şimdi günü zamanı belli korkmuyor değilim doğumdan çok bunaldım sanki gözüm hiç birsey e kesmiyor
Korkma bence o kadar emek verdin sağ salim doğsun inşallah
Hızlı çıkması iyi bir şey değil miNst bebek kalp atışı hızlı çıkıyor sanıyorum kalbi atmıyor kötü bişey var yada herkes çok emek verdi hepiniz vermeye devam ediyorsunuz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Çok hızlı olması iyi değil geçen nst tekrsrladık iki kez 200 lerde çıktıHızlı çıkması iyi bir şey değil miAmin canım amin.
Bu arada korona değilsindir inşallah hemen bir test yaptır
Yaa bilmiyordum o zaman takipte kalman gerek .Çok hızlı olması iyi değil geçen nst tekrsrladık iki kez 200 lerde çıktı
Geçmiş olsunBende 20 haftalık hamile iken rahîm açıldı aktif su gelişi oldu açılma olduğu için enfeksiyon yükseldi ve kaybettim tüp bebekti mucizemdi
İkimci de normal çıktı stres yapıyorum biraz da benim bebek düz sırtüstü pozisyonda çok hareketli ondan da yüksek çıkıyor anlamadım pazartesi tekrar giricemYaa bilmiyordum o zaman takipte kalman gerek .
Evet sanıyorum bende 35deyiz bikaç güne 36
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, doğumdan sonra bebekle uğraşırken buraya gelmek mümkün olmayacak galiba.Evet sanıyorum bende 35deyiz bikaç güne 36heyecan doruk vallahi
Sanki kendini bunalıma sokacak kadar yatış yapmak doğru değilmiş gibi geliyor bana 33 beri ayaktayım iş yapmadım ama ufak yürüyüşler bir yerde çay içmek bir arkadaşla oturmak bunlar yapılabilirAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, doğumdan sonra bebekle uğraşırken buraya gelmek mümkün olmayacak galiba.
Bu yüzden senden rica etsem hikayeni baştan yazsan olur mu? Neler oldu,neler kullandın ilaç olarak,neler yaşadın?
Yazmışsındır kim bilir kaç defa ama olsun sona gelenlerden yardım almak daha iyi oluyor. Ve en önemlisi tavsiye istiyorum benkeşke şunu yapmasaydım veya yapsaydım dediğin ne varsa ⚘⚘
Evet sanıyorum bende 35deyiz bikaç güne 36heyecan doruk vallahi
İşte psikoloji çok önemli sen 33ten sonra rahatlamışsındır.Sanki kendini bunalıma sokacak kadar yatış yapmak doğru değilmiş gibi geliyor bana 33 beri ayaktayım iş yapmadım ama ufak yürüyüşler bir yerde çay içmek bir arkadaşla oturmak bunlar yapılabilir
Evet gerçekten öyle kadın doğum doktoru yattığım için kızardı perinatolog yat derdi ikisi arasın da kaldığım çok oldu 33 ten sonra hareketlendim birde benim 28 kasılmam daha çok olurdu ileri evreler de o kadar az oldu ki bunlar hep psikolojik gerçekten ama zor zamanlarmış 32 görmek için can atıyordum şimdi 37 hafta bitti doğum için 38. Hafta az geliyor senin 28 oldu mu bu Aradaİşte psikoloji çok önemli sen 33ten sonra rahatlamışsındır.