-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.461
Benim de o haftalar da rahim boyu açılma durumu sizle aynıydı hemen hemen ama serklajım vardı benimSerklajım yok
İnşallahÇok teşekkür ederim Bugün çıkıyorum 11mm 2 cm açıklık ile inş zamanında gelir bebeğim sizin de
Açılmam yokmuş şuan doktorun dediğine göre. Ama başını çok dayamış aşağı.2 haftaa önce 2.3mm ölçülmüştü 2 hafta hiç kıpramadım desem yeridir 2.8mm ölçtü. 2.5mm dedi sonra başka noktadan ölçünce. Sizin gibi bende 36ları görürüm inşallahBenim de o haftalar da rahim boyu açılma durumu sizle aynıydı hemen hemen ama serklajım vardı benim
ALlah yardımcın olsun inşallah, Allah’ın izniyle geçecek bu da. Ben de bugün kontrole gittim 36. Haftada alırız muhtemelen bebeği dedi makat geliş ve su az, kalça çıkığk gibi problemler olabilir bekletirsek dedi. 1 hafta küvözde kalır dedi. Bunu duymak biraz yaralıyor tabi insani ama hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsunAçılmam yokmuş şuan doktorun dediğine göre. Ama başını çok dayamış aşağı.2 haftaa önce 2.3mm ölçülmüştü 2 hafta hiç kıpramadım desem yeridir 2.8mm ölçtü. 2.5mm dedi sonra başka noktadan ölçünce. Sizin gibi bende 36ları görürüm inşallah
İnşallahALlah yardımcın olsun inşallah, Allah’ın izniyle geçecek bu da. Ben de bugün kontrole gittim 36. Haftada alırız muhtemelen bebeği dedi makat geliş ve su az, kalça çıkığk gibi problemler olabilir bekletirsek dedi. 1 hafta küvözde kalır dedi. Bunu duymak biraz yaralıyor tabi insani ama hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallahDaha da ileri haftaları görürsün inş Allah yardımcın olsun perinatolog mu doktorunuz
Doktorunuzdan eminseniz içiniz rahat olsun yapması gereken herseyi yaparİnşallahbenim doktorum perinatolog değil ama 2 kez gittim daha önce perinatologa. O da kendi doktorumun yaptığı tedaviyi beğenmişti ekstra endol vermişti sadece.
Ya gözün Aydın haftan baya ileriymiş maşallah sağlıcakla büyütHerkese MerhabaDün kasılmalarımın artışı sonucu 37+3 te spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ağırlarım olsada çok şükür şimdilik ikimizde iyiyiz. 0,54mm serviksle tam 4 hafta dayandık. Umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Gözün aydın olsun çok sevindimHerkese MerhabaDün kasılmalarımın artışı sonucu 37+3 te spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ağırlarım olsada çok şükür şimdilik ikimizde iyiyiz. 0,54mm serviksle tam 4 hafta dayandık. Umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤⚘⚘Herkese MerhabaDün kasılmalarımın artışı sonucu 37+3 te spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ağırlarım olsada çok şükür şimdilik ikimizde iyiyiz. 0,54mm serviksle tam 4 hafta dayandık. Umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Canım gözünüz aydın çok çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, darısı bize inşallahHerkese MerhabaDün kasılmalarımın artışı sonucu 37+3 te spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ağırlarım olsada çok şükür şimdilik ikimizde iyiyiz. 0,54mm serviksle tam 4 hafta dayandık. Umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Sağlıkla büyütün bebeğinizi . Dikiş var mıydı acaba sizde . Serviks şu an benimde 10 mm 2 cm açılma korkuyorum :/Herkese MerhabaDün kasılmalarımın artışı sonucu 37+3 te spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ağırlarım olsada çok şükür şimdilik ikimizde iyiyiz. 0,54mm serviksle tam 4 hafta dayandık. Umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Bende 20 haftalık hamile iken rahîm açıldı aktif su gelişi oldu açılma olduğu için enfeksiyon yükseldi ve kaybettim tüp bebekti mucizemdicanım benim sen çok şanslısın rahim ağzı yetmezliği eken teşhis konmuş.ben 20. haftada bebğimi kaybttim.18.haftada rahim ağzı açılmış ve su kesesi dışarı çıkmıştı. serklj (dikiş)yapıldı ama kasılmalar başlamıştı durduulamadı.bana denilen 12 haftada dikiş atılmalıydı.yüzde 90 bebek kurtulurdu dendi.çünkü rahim agzı bebek büyümeden ağırlık almadan sertlşirmiş.b çok kişi var böyle doğum yapan.hatta arkadaşım dikiş alınığı halde rahim agzı açılmadı.doğu sezeryanla oldu. senin tanın ne zaman kondu.nasıl kondu.ilk gebeliğin mi.doktorun kim.sende bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim.bebeğimi yeni kaybettim.hala atlatamıyoum.ve bunu tekrar yaşamak istemem.sen çok şanslısın.canını sıkma ve bol bol dinlen bence.
Çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah darısı bizim başımızaHerkese MerhabaDün kasılmalarımın artışı sonucu 37+3 te spinal sezaryen ile doğum yaptım. Ağırlarım olsada çok şükür şimdilik ikimizde iyiyiz. 0,54mm serviksle tam 4 hafta dayandık. Umarım hepiniz zamanında sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Sıra kimde kızlarr??hadi bakalım bu topik uğurlu geldi maşallah
37 bitiyor doktor a hocam 38 alsak olur mu dedim Tamm dedi haftaya Cuma’ya gün aldık ama öncesi olur bilinmez sonra pişman oldum acaba 39 mu olsa diye öğleden sonra randevum var tekrar konuşucamSanırım bende
Hadi bakalım hayırlısı ile sağ salim gelsin bebeğin37 bitiyor doktor a hocam 38 alsak olur mu dedim Tamm dedi haftaya Cuma’ya gün aldık ama öncesi olur bilinmez sonra pişman oldum acaba 39 mu olsa diye öğleden sonra randevum var tekrar konuşucam