Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benim de o haftalar da rahim boyu açılma durumu sizle aynıydı hemen hemen ama serklajım vardı benim
Açılmam yokmuş şuan doktorun dediğine göre. Ama başını çok dayamış aşağı.2 haftaa önce 2.3mm ölçülmüştü 2 hafta hiç kıpramadım desem yeridir 2.8mm ölçtü. 2.5mm dedi sonra başka noktadan ölçünce. Sizin gibi bende 36ları görürüm inşallah

ALlah yardımcın olsun inşallah, Allah’ın izniyle geçecek bu da. Ben de bugün kontrole gittim 36. Haftada alırız muhtemelen bebeği dedi makat geliş ve su az, kalça çıkığk gibi problemler olabilir bekletirsek dedi. 1 hafta küvözde kalır dedi. Bunu duymak biraz yaralıyor tabi insani ama hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun benim de 24.haftada makat gelişti. 26 da baş aşağı pozisyona geçmişti hala da baş aşağı duruyormuş. Baya da başını servikse yaslamış yüzünü göremedi doktor kendini gömmüş iyice aşağı dedi. İnşallah düzelir bebeğinin pozisyonu genelde daha ilerleyen haftalarda düzelir diyorlar. Bana da dün kanamayla gidince şuan tehlikesi yok kanaman damla damla bebeğe zararı yok almam bebeği dedi. 36.haftadan önce bebeğe dokunmam dedi. 36yı görürsek sezeryan ile alırız dedi. İşte konuştum daha 6 hafta var ya bu süreçte kanama artarsa suyum gelirse ne biliyim korkuyorum dedim. Gece ya da gündüz ararsın böyle bir şey olursa dedi önce buraya geliriz muayene olursun durumu değerlendiririz dedi. Yaşadığım şehirde şuan küveze alacak hastanede yok bebeği. 32-33 olursa acıbadem alabilir oraya gideriz doğum için dedi. Yoksa da eğer şartlar elverişli olursa seni denizliye gönderirim bebek karnında gider orada doğurursun küveze girer dedi. Yahu koskoca lafa gelince koskoca tatil bölgesi muğlada yaşıyorum. Bir tane hastane yok mu yani bebeğimi küveze emanet edebileceğim. Cidden çıldıracağım.. Keşke istanbul ankara da filan olsaydım

Daha da ileri haftaları görürsün inş Allah yardımcın olsun perinatolog mu doktorunuz
İnşallah benim doktorum perinatolog değil ama 2 kez gittim daha önce perinatologa. O da kendi doktorumun yaptığı tedaviyi beğenmişti ekstra endol vermişti sadece.

Ya gözün Aydın haftan baya ileriymiş maşallah sağlıcakla büyüt sonu güzel bitti şükür

Gözün aydın olsun çok sevindim inşallah darısı sağ salim (zamanında) başımıza diyelim

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤⚘⚘

Canım gözünüz aydın çok çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, darısı bize inşallah

Sağlıkla büyütün bebeğinizi . Dikiş var mıydı acaba sizde . Serviks şu an benimde 10 mm 2 cm açılma korkuyorum :/

Bende 20 haftalık hamile iken rahîm açıldı aktif su gelişi oldu açılma olduğu için enfeksiyon yükseldi ve kaybettim tüp bebekti mucizemdi

Çok sevindim gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah darısı bizim başımıza

Sıra kimde kızlarr?? hadi bakalım bu topik uğurlu geldi maşallah

37 bitiyor doktor a hocam 38 alsak olur mu dedim Tamm dedi haftaya Cuma’ya gün aldık ama öncesi olur bilinmez sonra pişman oldum acaba 39 mu olsa diye öğleden sonra randevum var tekrar konuşucam
Hadi bakalım hayırlısı ile sağ salim gelsin bebeğin darısı biz bekleyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…