- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.541
Günaydın Ağızdan alıyorum ben progestanı,yatıp yatıp sonra wcye gidince akıyorAkinti normal heleki progestan vajinal alıyorsan cok oluyor
Günaydın canım, motive etmek benim işimÇok iyi çok iyi. Masallah sanao zaman kilo konusunda sen bizi motive edersin, sac konusunda da biz seni
Hayırlısı olsun inşallah.Haşlayıp suyunu içsen yada yesen aynı etkiyi yaratmaz mı acaba?Günaydın kızlar. Kontrolden geldim. Bugün alttan ölçüm yapmadı, ben her hafta gittiğim için o aletin sokulması da sık sık iyi değilmiş, haftaya bakarız dedi sadece karından baktı, hunileşme aynı standart devam ediyor. Bebek bu hafta biraz az kilo almış ve karın çevresi de daha az büyümüş. Protein ağırlıklı beslen bu hafta, kötü değil ama daha iyi olabilir dedi. Bir de suyu çoğalt hatta havuç suyu tüket dedi galiba bebeğin suyu da sınırda gibi, bikaç haftaya ciğer geliştirici yapacakmış önlem amaçlı, biraz sıkıldım ama kötü bi durum da yok sanki bilemedim. Kasılmam yoktu geçen hafta onu söyledim, bu iyi dedi. Havuç suyunu nasıl sıkacaz kızlar ya meyve sıkacağım yok acaba bi yolu varmı
Yemekle olmuyor da haşlamak olabilir belki ya aklıma başka bişey gelmiyor şuan yada rendeleyip robottan geçirsem olurmu bi denicem. Sen nasılsın canımHayırlısı olsun inşallah.Haşlayıp suyunu içsen yada yesen aynı etkiyi yaratmaz mı acaba?
Katı meyve sıkacağında suyu zor çıkıyor ama en iyisi o oluyor.Yemekle olmuyor da haşlamak olabilir belki ya aklıma başka bişey gelmiyor şuan yada rendeleyip robottan geçirsem olurmu bi denicem. Sen nasılsın canım
Günaydın kızlar. Kontrolden geldim. Bugün alttan ölçüm yapmadı, ben her hafta gittiğim için o aletin sokulması da sık sık iyi değilmiş, haftaya bakarız dedi sadece karından baktı, hunileşme aynı standart devam ediyor. Bebek bu hafta biraz az kilo almış ve karın çevresi de daha az büyümüş. Protein ağırlıklı beslen bu hafta, kötü değil ama daha iyi olabilir dedi. Bir de suyu çoğalt hatta havuç suyu tüket dedi galiba bebeğin suyu da sınırda gibi, bikaç haftaya ciğer geliştirici yapacakmış önlem amaçlı, biraz sıkıldım ama kötü bi durum da yok sanki bilemedim. Kasılmam yoktu geçen hafta onu söyledim, bu iyi dedi. Havuç suyunu nasıl sıkacaz kızlar ya meyve sıkacağım yok acaba bi yolu varmı
Ben de çok dikkat ediyorum normalde ya neden böyle çıktı anlamadım galiba bu hafta daha çok sebze yedim ondan mı oldu artık bilemedim 100 gram almış 10 gündeBenimde kilosu hep alt sınırda gidiyor o kadar beslememe dikkat etmeme rağmen. Benim her muayenede hem kısalma hem hunileşme artmış oluyordu. Zaten senin serviks hatırladığım kadarıyla 2 nin üstü benşm hep 1 cm civarındaydı şimdi 1 inde altıdoktor geldi 1 saat sonrada doğurabilirisin 10 günde dayanabilirisim dedi. Belirisizlik ne zor ciğer geliştiriciler hepsi yapıldı. İnş hepimizinki bekler
Benim de bebegin kilo alımı ölçüleri haftasi haftasına farklılık gösteriyor hep. Ben hep diyorum o cihazlara güvenmiyorum diye. Insallah bir dahaki kontrole gittiginde bir anda kilo almis goreceksin bebegini.Ben de çok dikkat ediyorum normalde ya neden böyle çıktı anlamadım galiba bu hafta daha çok sebze yedim ondan mı oldu artık bilemedim 100 gram almış 10 gündeen son 2.5tu serviks bugün ölçmedi ama o civar gidiyor, ama bebek biraz baskı yapıyor dedi hakkaten öyle altıma kaçırıcak gibiyim devamlı. Belirsizlik kadar yorucusu yok, yani hani şu hafta doğum olacak deseler hzırlıklı olursun ruhen ve kafa olarak ama bizde herşey belirsiz, ciğer geliştiriciler iyi inşallah şifa olsun ama bebişimiz tabi yine erkenci olmasın zamanında gelsin hastanedemisin şuan
Ben de çok dikkat ediyorum normalde ya neden böyle çıktı anlamadım galiba bu hafta daha çok sebze yedim ondan mı oldu artık bilemedim 100 gram almış 10 gündeen son 2.5tu serviks bugün ölçmedi ama o civar gidiyor, ama bebek biraz baskı yapıyor dedi hakkaten öyle altıma kaçırıcak gibiyim devamlı. Belirsizlik kadar yorucusu yok, yani hani şu hafta doğum olacak deseler hzırlıklı olursun ruhen ve kafa olarak ama bizde herşey belirsiz, ciğer geliştiriciler iyi inşallah şifa olsun ama bebişimiz tabi yine erkenci olmasın zamanında gelsin hastanedemisin şuan
Ya biliyormusun benimki de geçen gittiğimde ilk kez o kadar almıştı hatta doktor çok güzel gelişmiş ne yedin falan dedi öncekiler hep standarttı bu hafta az almış, Total hesap yapıp ortalama almak mantıklı bence de, bir de bana perinatolog kiloya dikkat et dediği için temkinli oldum, psikolojik olarak şimdi de oturdum kaşarla cevize yüklendimBenim de bebegin kilo alımı ölçüleri haftasi haftasına farklılık gösteriyor hep. Ben hep diyorum o cihazlara güvenmiyorum diye. Insallah bir dahaki kontrole gittiginde bir anda kilo almis goreceksin bebegini.
Benim bebegim normalde haftada ortalama 220gr alıyordu.
3 hafta once olcumde 135gr almis cikti.
Sonraki hafta bir anda 480gr almiş cikti!
En son da 30gr almiş cikti!
3 haftanin toplami 645gr yapiyor. Haftalik yani 215 gr almiş. Bu da cok normal. Ben kendimce boyle bir hesap yapip, içimi rahatlatiyorum.
Hiç kalkma artık yanında duran biri varmı? Biraz daha dursun inşallah iyi düşünelimBenimde kafasını kanala öyle yerleştirmiş ki kafa ölçümü alınamıyor zatenhep tuvaletim var hissi gitmiyor zaten baskıdan dolayı. Evet hastanedeyim ilaçlar devam ediyor. Yarın belki çıkarırım dedi. Acil durumda gelirsin dedi tekrar. Kısmet artık..
Elim de erimiyor ama attıktan sonra çamaşır da görüyorum aktığını ama bence genelin de akıyor itmek bana da çok zor geliyor hiç sevmiyorum ama fitil olarak daha faydalı demişti doktor gece bazen ağızdan alıyorum gündüz fitil olarak alıyorumKızlar bir de progestana fitil olarak alanlara sorum olacak, ben bazen iterken çok zorlanıyorum bildiğiniz gitmiyor canım çok acıyor, her zaman olmuyor anlamadım fazla da zorlamak istemiyorum ama elimde eriyor sonra ben itene kadar ya, bugün de aynısı oldu yarısı elimde eridi zaten itene kadar
Benimde kafasını kanala öyle yerleştirmiş ki kafa ölçümü alınamıyor zatenhep tuvaletim var hissi gitmiyor zaten baskıdan dolayı. Evet hastanedeyim ilaçlar devam ediyor. Yarın belki çıkarırım dedi. Acil durumda gelirsin dedi tekrar. Kısmet artık..
32 kadar bir kalsa kalkmamaya çalış ben bir ara idrara o kadar çok kalkıyordum ki bezlesem mi kendimi diye düşündüm açılmam da vardı çünkü benim de haftaya kontrolüm var baktım durumum iyi değil bezi tekrar düşünücemBenimde kafasını kanala öyle yerleştirmiş ki kafa ölçümü alınamıyor zatenhep tuvaletim var hissi gitmiyor zaten baskıdan dolayı. Evet hastanedeyim ilaçlar devam ediyor. Yarın belki çıkarırım dedi. Acil durumda gelirsin dedi tekrar. Kısmet artık..
Akma hep oluyor o normalmiş fazlasını atıyormuş vücut, çamaşır değişmekten artık yetişemiyorum ben sürekli akıyor çünkü, fitil olarak daha etkiliymiş evet bir de ağızdan yan etki yapıyormuş ben hep fitil olarak alıyorum ama hala bazen zor geliyor itmekElim de erimiyor ama attıktan sonra çamaşır da görüyorum aktığını ama bence genelin de akıyor itmek bana da çok zor geliyor hiç sevmiyorum ama fitil olarak daha faydalı demişti doktor gece bazen ağızdan alıyorum gündüz fitil olarak alıyorum
Annem var canım yemek birde tuvalete kalkıyorum. Ama 2 hafta önce biraz abartmıştım gezdim kuaföre gittim derken iyice kısaldıHiç kalkma artık yanında duran biri varmı? Biraz daha dursun inşallah iyi düşünelim
32 kadar bir kalsa kalkmamaya çalış ben bir ara idrara o kadar çok kalkıyordum ki bezlesem mi kendimi diye düşündüm açılmam da vardı çünkü benim de haftaya kontrolüm var baktım durumum iyi değil bezi tekrar düşünücem