- 10 Ocak 2011
- 417
- 523
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.501
Dinler dinlerAmin inşallah sağlıkla kucaklayalım giydirelim cicilerinikaçıncı haftadasın temizliği ben de en sona bıraktım ya 40 da doğar benim oğlum diyorum erkenden temizletmeyeyim böyle mesajlar yolluyorum hergün dinler inşallah beni
22 mm fena bir ölcu degil. 31. haftamda benim uzunlugum 19mm'ydi. Insallah siz de 38. haftalari goreceksiniz rahatliklaMaşallah güzel düşün güzel olsun benim açılma var birde rahim boyu 22 mm pek ileri olmaz sanki ama hayırlısı cuma 31 bitiyor temizliği de mecburen yapıyorum birden olursa doğum ev cidden pislendi çıksın aradan diyorum ama kararsız da kalıyorum
Açılma olması beni üzdü ama nasip tabi birde rahim de sol tarafta alttan bşr ağrı girip çıkıyor Sizde de oluyor muydu22 mm fena bir ölcu degil. 31. haftamda benim uzunlugum 19mm'ydi. Insallah siz de 38. haftalari goreceksiniz rahatlikla
Ölçün kötü değil benimde 25 ti en son. Hiç sorma ev aldı başını gidiyor baya büyük temizlik şart da ben de kararsızım sankiMaşallah güzel düşün güzel olsun benim açılma var birde rahim boyu 22 mm pek ileri olmaz sanki ama hayırlısı cuma 31 bitiyor temizliği de mecburen yapıyorum birden olursa doğum ev cidden pislendi çıksın aradan diyorum ama kararsız da kalıyorum
Ah inşallah inşallah hergün söylüyorum oğlum burası şimdi senin için iyi değil orda kal çok sıcak orası diyeDinler dinlerbiz de hep 40. haftayi gorecegiz dedik eşimle. 38+2 deyim şimdi. Darısı senin başına
Walla dikişler varken küçük haftalarda hep vajina icinde batma hissi oluyordu. Onun dışında sağ ve sol kasiklarimda ara ara ağrim oluyordu. Sağ belimde/arkamda 12. haftamdan beri sinir sıkışması/siyatik agrim oluyor. Vajina içinde varislerim var diye çok nadir pıtpıt şeklinde damar atması gibi bir ağrı yaşiyorum. 31. haftamdan beri de bazen bir anda bebek aşağiya baskı yapiyor. Anlik bir basinc hissediyorum vajinamda, kilitlenip kaliyorum. Adım atamiyorum. Tuvalete otururken özellikle zorluyor beni. Ama rahmim nerede tam olarak bilemiyorum. Oradan agrım oluyor mu emin değilimAçılma olması beni üzdü ama nasip tabi birde rahim de sol tarafta alttan bşr ağrı girip çıkıyor Sizde de oluyor muydu
Bşr de ben ev de kalmıyorum merkeze beş dk uzaklıkta bağ evimiz var oradayız çekip kapıyı çıkarım temizledikten sınra ama en güzeli doğuma biraz yakın yapmakÖlçün kötü değil benimde 25 ti en son. Hiç sorma ev aldı başını gidiyor baya büyük temizlik şart da ben de kararsızım sanki
Dış dudak sanırım birde rahim de pıt pıt atma bende de oluyor bacağım da ilerlemiş bir varis var ama vahina da yok bildiğim sizde de epey ağrı oluyormuş neyseki son günlerWalla dikişler varken küçük haftalarda hep vajina icinde batma hissi oluyordu. Onun dışında sağ ve sol kasiklarimda ara ara ağrim oluyordu. Sağ belimde/arkamda 12. haftamdan beri sinir sıkışması/siyatik agrim oluyor. Vajina içinde varislerim var diye çok nadir pıtpıt şeklinde damar atması gibi bir ağrı yaşiyorum. 31. haftamdan beri de bazen bir anda bebek aşağiya baskı yapiyor. Anlik bir basinc hissediyorum vajinamda, kilitlenip kaliyorum. Adım atamiyorum. Tuvalete otururken özellikle zorluyor beni. Ama rahmim nerede tam olarak bilemiyorum. Oradan agrım oluyor mu emin değilim
Allah'tan her gun, her an olmuyor bu ağrilarDış dudak sanırım birde rahim de pıt pıt atma bende de oluyor bacağım da ilerlemiş bir varis var ama vahina da yok bildiğim sizde de epey ağrı oluyormuş neyseki son günlerrabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim de sorunum kıl, tüy işleriyleKızlar bu ara da belki akla gelecek en son şey ama kuaför işlerinizi nasıl hallediliyorsunuz benim beyazlar iyice çıktıkaş vs neyse de kesime ve boyaya ihtiyacım var ama evden dışarı bile çıkamıyorum doğum sonrası boyatma olmaz ama şiödi boyatmak istiyorum dip attırıcam
Bende aynıyım yaBenim de sorunum kıl, tüy işleriyle. Doğuştan göbeğim, belim tüylüdür. Meme uclarimda belirgin tüyler çikar hep Utanırım, hep ağdayla temizlerim. Çok özeniyorum pamuk gibi insanlara. Bebeğim dogacak kıllı gogsume yatirmasınlar diye evde ağda makinası ile dolaşiyorum. Ha dogurdum, dogurmadan cikanlari alayim diyorum hep
Benim de sorunum kıl, tüy işleriyle. Doğuştan göbeğim, belim tüylüdür. Meme uclarimda belirgin tüyler çikar hep Utanırım, hep ağdayla temizlerim. Çok özeniyorum pamuk gibi insanlara. Bebeğim dogacak kıllı gogsume yatirmasınlar diye evde ağda makinası ile dolaşiyorum. Ha dogurdum, dogurmadan cikanlari alayim diyorum hep
Kızlar kapalımısınız saç baştan bir inleyen benimBende aynıyım yakol,bacak,bel,göbek, göğüs ve üzeri her yerde var. Alabildiğimi alıyorum alamadığım kalıyor valla dra gidince utanıyorum ama yapacak bir şey yok.
Ahh sorma kardeş. Bacaklarim ve özel bolgem icin 1 yıl lazere gittim. Insani kivama geldiler. Yüzüm icin tam 3 sene düzenli lazere gittim. Onu da adam ettim sayılır. Kollar falan neyse de insanin göbeğinde, belinde de kıl olmasın artık? Bizimki de cankıl tüy sorun değil de saç baş da bir özensiz gösteriyor kimi insan tüylüdür demek tüylüsün azıcık el lazeri güzel bir cihaz benim tüy bakımından zor olmadı
El lazerini de şimdide kullanıyor musun?kıl tüy sorun değil de saç baş da bir özensiz gösteriyor kimi insan tüylüdür demek tüylüsün azıcık el lazeri güzel bir cihaz benim tüy bakımından zor olmadı
Kapalıyım ama evdeyken açığım saçlarım kıvırcık,bakımsız,aşırı dökülüyor.Kızlar kapalımısınız saç baştan bir inleyen benimileri evre de de daha zor oluyor kıl tüy işleri göbekten bikini bölgesi görünmüyor
Kızlar kapalımısınız saç baştan bir inleyen benimileri evre de de daha zor oluyor kıl tüy işleri göbekten bikini bölgesi görünmüyor
Ahh sorma kardeş. Bacaklarim ve özel bolgem icin 1 yıl lazere gittim. Insani kivama geldiler. Yüzüm icin tam 3 sene düzenli lazere gittim. Onu da adam ettim sayılır. Kollar falan neyse de insanin göbeğinde, belinde de kıl olmasın artık? Bizimki de can
Benim pkodan dolayı öyle saç kalmadı kafamda tüylerim dökülüp azalmadı.Ahh sorma kardeş. Bacaklarim ve özel bolgem icin 1 yıl lazere gittim. Insani kivama geldiler. Yüzüm icin tam 3 sene düzenli lazere gittim. Onu da adam ettim sayılır. Kollar falan neyse de insanin göbeğinde, belinde de kıl olmasın artık? Bizimki de can