- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.301
Dikişten dolayı mı acaba? Geçmiş olsun canım antibiyotik tedavisi ile düşer inşcrp 11 e yükselmiş. Nedeni ney anlamıyorum ama gebeler için bu değer kritik
Sağol,Dün hem iğne hem hap olarak verdiler ama düşeceğine yükselmişDikişten dolayı mı acaba? Geçmiş olsun canım antibiyotik tedavisi ile düşer inş
İnşallah canım, Allah yardımcımız olsun hepimizinBende dün geceyi zor geçirdimbazı günler diğerlerinden daha zor. Zaten kasılmalarım ilaç kullanmama rağmen fazla ve artık canımı yakıyor. Üstüne dünden beri bel ağrısı eklendi. Bugün kontrol var korkuyorum inş hayırlı haberler alırım
Bugun belki ilacini degistirirler. Türü de onemli. Yeni ilaç ile hemen düşebilir.Sağol,Dün hem iğne hem hap olarak verdiler ama düşeceğine yükselmiş
Bakalım çarpıntı yapıyor kalbim, EKG çekelim dedi. Uyuzdan dolayıda yükselmiş olabilir dedi. Ama ondan olsa daha önce yükselirdiBugun belki ilacini degistirirler. Türü de onemli. Yeni ilaç ile hemen düşebilir.
Yo ben her iki hafta da alt muayeneye giriyorumArkadaslar belki hatirlayaniniz olmustur gecen yazdim dedim wc de vajinamda sert biset vardi diye yarin lontrolum var eger dr.alttan bakqrsa tehlikeli bi durum olusurmu sizce?
Uyuzdan dolayı yükselmiş olabilir bence, ateşin falan varmıcrp 11 e yükselmiş. Nedeni ney anlamıyorum ama gebeler için bu değer kritik
Bazı günler gerçekten zor, azap gibi hatta. Ben de geçen hafta kasılmalarım artınca hunileşme arttı sandım ama aksine daha iyiymiş durum. Haber et bize de inşallah güzel şeyler duyarsınBende dün geceyi zor geçirdimbazı günler diğerlerinden daha zor. Zaten kasılmalarım ilaç kullanmama rağmen fazla ve artık canımı yakıyor. Üstüne dünden beri bel ağrısı eklendi. Bugün kontrol var korkuyorum inş hayırlı haberler alırım
Yok ateşim 36 37 falan çıkıyor hep. Uyuzdan olsa öncede yüksek çıkardı, drun dediğine göre bulaşalı 1 ay olmuş.Uyuzdan dolayı yükselmiş olabilir bence, ateşin falan varmı
Alttan muane derken hani aletle vajina agzini acip bkiyorlar ya ondan diyorum.yoksa usg alttan muane bende zaman zaman oluyorumYo ben her iki hafta da alt muayeneye giriyorum
Rahim agzi yetmezligimin ve varislerimin ilk kez tespit edildiği gün toplamda ayni gün 4 farklı doktor alttan muayene etti beni (bildigin spekulum ile muayene) ve ardından da biyopsi için (varis olup olmadigini tespit etmek için) rahim ağzından parça alinma işlemi yapıldı. Aşırı kanamam oldu. Içimde 5 tampon ile geceyi geçirdim. Sabah tamponlar cikartildi ve yeniden alttan muayene oldum.Yo ben her iki hafta da alt muayeneye giriyorum
Ayy ins cnim ya. Evet spekulum alerinden cok korkuyorum buyuk ihtimalle oyle bakilacak ins bisey cikmaz. Sukur sende safak bitmek uzere saglukla kucagina al darisi bozlerin basina insRahim agzi yetmezligimin ve varislerimin ilk kez tespit edildiği gün toplamda ayni gün 4 farklı doktor alttan muayene etti beni (bildigin spekulum ile muayene) ve ardından da biyopsi için (varis olup olmadigini tespit etmek için) rahim ağzından parça alinma işlemi yapıldı. Aşırı kanamam oldu. Içimde 5 tampon ile geceyi geçirdim. Sabah tamponlar cikartildi ve yeniden alttan muayene oldum.
M Masalim55 Kisaca o gun bana bile bir şey olmadiysa rahat olDoktorlar bilerek zarar verecek şey yapmazlar diye inaniyorum.
Benim haftam küçükken spekulum ile muayenelerde zorlanmiyordum ama dikişleri almadan oncesindeki kontrolde doktor geçen hafta bir alttan bakayım dedi. O zaman çok zorlandim. Acı yoktu kesinlikle ama aşırı bir basınç hissettim. Bebeğin başı üstten bastiriyordu, o alet de alttan ittiriyordu resmen. Çok kasıldım o an, rahat duramadim. Inan hepimiz zorlaniyoruz o alet ile muayenede.Ayy ins cnim ya. Evet spekulum alerinden cok korkuyorum buyuk ihtimalle oyle bakilacak ins bisey cikmaz. Sukur sende safak bitmek uzere saglukla kucagina al darisi bozlerin basina ins
Ben vajinal ultrasona giriyorum onun dışında bilmiyorumAlttan muane derken hani aletle vajina agzini acip bkiyorlar ya ondan diyorum.yoksa usg alttan muane bende zaman zaman oluyorum
Katılıyorum gerekli görülüyorsa yok deme şansımız yok sonuçta kendimizi onlara emanet ediyoruz sizin de baya zor olmuş yaRahim agzi yetmezligimin ve varislerimin ilk kez tespit edildiği gün toplamda ayni gün 4 farklı doktor alttan muayene etti beni (bildigin spekulum ile muayene) ve ardından da biyopsi için (varis olup olmadigini tespit etmek için) rahim ağzından parça alinma işlemi yapıldı. Aşırı kanamam oldu. Içimde 5 tampon ile geceyi geçirdim. Sabah tamponlar cikartildi ve yeniden alttan muayene oldum.
M Masalim55 Kisaca o gun bana bile bir şey olmadiysa rahat olDoktorlar bilerek zarar verecek şey yapmazlar diye inaniyorum.
Su ana kadar açıklığınız olduğunu biliyor muydunuz iki parmak dediği üç dört cm kadar mı oluyorSelam cok teşekkürler. Simdi geldim eve. Genel anestezi ile aldı dikişleri, ben hiç bir şey hissetmedim. Şimdi de cok normal hissediyorum. 2 parmak kadar açıklığım varmış. Ne zamana bebek gelir belli olmaz dedi. Ebenin numarasini verdi bana. Sancilanirsan onu ararsın önce dedi
Teşekkur ederim. Evet o gün hayatimin en zor gunlerinden biriydi. Ilk kez sonradan kendimi psikolojik olarak da iyi hissetmedim. Doktor biyopsi için parça almadan önce bana dedi ki çok basit bir işlem kafamizda soru işareti kalmasin, hemen parça alabilirim tamam mi dedi. Ben de doktor sizsiniz ne derseniz kabul dedim. Ama o bile kanamanin bu kadar çok olacagini tahmin edememisti. Saatlerce hastane bekledim. Arada tamponlari cikarip yenisini taktilar falan. Durmadi, gece eve beni tamponlarla yolladilar.Katılıyorum gerekli görülüyorsa yok deme şansımız yok sonuçta kendimizi onlara emanet ediyoruz sizin de baya zor olmuş yaçok şükür sonucunu alacaksınız ama allahın izniyle
Doktorlari biliyorsunuz agizlarindan kerpetenle laf aliyoruzSu ana kadar açıklığınız olduğunu biliyor muydunuz iki parmak dediği üç dört cm kadar mı oluyor