- 10 Ocak 2011
- 417
- 523
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.321
Evet öyle yapıyorlar çünkü övülmek istiyorlar.Kızlar size çok alakasız ama beni rahatsız eden bir şeyden bahsetmek istiyorum. Her iki haftada bir evi temizlemeye kadın geliyor. Biz lojmandayiz diye anlasmali firmadan cagirmak zorundayim. Bu arada guzel bahsis de veriyorum her seferinde. Neyse, dönüşümlü ayni ablalar geliyor. Her geldiklerinde istinasiz şurasi cok pisti, surasi fena batmisti diye bana soyleniyorlar! Çok rahatsiz oluyorum. Zaten pis olmasa ben niye temizlikci cagirayim? Bugun gelen abla da diyor ki balkon cami cok pisti dayanamadim sildim. Silmen yasaksa silme, yasak degilse de gorevin bu, yapacaksın! Eline saglik diyorum, uzatiyor. Kac zamandır belli yüzü silinmemiş diye devam ediyor. Evet dedim kıştan cikinca silinmemisti falan... şimdi mutfak cekmecesini duzenliyor ama bir şeyler mirildaniyor, söyleniyor yani.
Gıcık oluyorum böyle tiplere! Kuaförler, kaş alanlar da boyle. Kendinden once kim ne iş yaptiysa hep eksik, kusur buluyorlar!
Temizlikci gelmeden önceki gece bizim evde tatsizlik cikiyor. Ben elimden geldiğince bir seyleri derli toplu birakmaya calisiyorum, eşim de bana kızıyor! Kadın aliyoruz eve sen önden niye iş yapiyorsun diyor. Utanıyorum resmen dağınıklığımı gostermeye.
Ay bana da birisi öyle yapmıştı bi daha asla çağırmadım, pardon ben temizlik için yardım alacaksam niye önce ben temizliyorum o zaman neden onu çağırıyorum. Gıcık oluyorum öyle iş yapanlara. Ya umursamıcan ya bişey dicen yani yoksa çekilmiyorKızlar size çok alakasız ama beni rahatsız eden bir şeyden bahsetmek istiyorum. Her iki haftada bir evi temizlemeye kadın geliyor. Biz lojmandayiz diye anlasmali firmadan cagirmak zorundayim. Bu arada guzel bahsis de veriyorum her seferinde. Neyse, dönüşümlü ayni ablalar geliyor. Her geldiklerinde istinasiz şurasi cok pisti, surasi fena batmisti diye bana soyleniyorlar! Çok rahatsiz oluyorum. Zaten pis olmasa ben niye temizlikci cagirayim? Bugun gelen abla da diyor ki balkon cami cok pisti dayanamadim sildim. Silmen yasaksa silme, yasak degilse de gorevin bu, yapacaksın! Eline saglik diyorum, uzatiyor. Kac zamandır belli yüzü silinmemiş diye devam ediyor. Evet dedim kıştan cikinca silinmemisti falan... şimdi mutfak cekmecesini duzenliyor ama bir şeyler mirildaniyor, söyleniyor yani.
Gıcık oluyorum böyle tiplere! Kuaförler, kaş alanlar da boyle. Kendinden once kim ne iş yaptiysa hep eksik, kusur buluyorlar!
Temizlikci gelmeden önceki gece bizim evde tatsizlik cikiyor. Ben elimden geldiğince bir seyleri derli toplu birakmaya calisiyorum, eşim de bana kızıyor! Kadın aliyoruz eve sen önden niye iş yapiyorsun diyor. Utanıyorum resmen dağınıklığımı gostermeye.
Kaç haftalıksın şimdi,yatarak devam edersen biraz daha ileriye götürür seni.kızlar haberler kötü serviks açılmaya yakın 1 in altında başını kanala yerleştirmiş. Her an doğum başlayabilir dedi. Haftaya kadar doğurmazsam yatış yapılacak. Psikolojim yerle bir daha 31 Haftalık bile olmadımdua edin nolur
Şimdi neden yatış yapılmadı? Hastanede acil bir durumda hemen müdahale şansı var sonuçta.1 in altında ve kanala yerleşmiş her an doğum baslayabilir dedi ve eve mi gönderdi?kızlar haberler kötü serviks açılmaya yakın 1 in altında başını kanala yerleştirmiş. Her an doğum başlayabilir dedi. Haftaya kadar doğurmazsam yatış yapılacak. Psikolojim yerle bir daha 31 Haftalık bile olmadımdua edin nolur
Kaç haftalıksın şimdi,yatarak devam edersen biraz daha ileriye götürür seni.
Bak geçen yazmıştım burda bir bayan 26.haftada tamamen hunileşmiş ve dikiş tutuyormuş.
Ayın birine sezeryan günü almış 36 +lara gelmiş o sadece dikişle
Amin inşTeşekkur ederim. Evet o gün hayatimin en zor gunlerinden biriydi. Ilk kez sonradan kendimi psikolojik olarak da iyi hissetmedim. Doktor biyopsi için parça almadan önce bana dedi ki çok basit bir işlem kafamizda soru işareti kalmasin, hemen parça alabilirim tamam mi dedi. Ben de doktor sizsiniz ne derseniz kabul dedim. Ama o bile kanamanin bu kadar çok olacagini tahmin edememisti. Saatlerce hastane bekledim. Arada tamponlari cikarip yenisini taktilar falan. Durmadi, gece eve beni tamponlarla yolladilar.
Hem biyopsi sonucunu beklemek, hem rahim agzi yetmezligi yüzünden bir anda hayatımın kısıtlandıgını ògrenmek, yuksek riskleri duymak çok agir gelmişti bana.
Insallah hepimizin gebelik hikayesi mutlu sonla biter
1 hafta sonraya randevu verdi. Sancın olursa ekstra bir şey olursa gelirsin dedi. Ağlıyorum geldiğimden beri. Zaten en başından beri 28 ilk hedefti 32 sonraki hedef. Kilosuda zayıf 1300 gr ancak olmuş.Şimdi neden yatış yapılmadı? Hastanede acil bir durumda hemen müdahale şansı var sonuçta.1 in altında ve kanala yerleşmiş her an doğum baslayabilir dedi ve eve mi gönderdi?
Ben çok didikliyorumDoktorlari biliyorsunuz agizlarindan kerpetenle laf aliyoruzYok maalesef, cm olarak bir şey soylemedi.
30+4 bugün. Serklaj yok. Sancın 10 dakikada 1 e düşerse gelirsin dedi. Ciğer geliştiriciler yapılacak.kızlar haberler kötü serviks açılmaya yakın 1 in altında başını kanala yerleştirmiş. Her an doğum başlayabilir dedi. Haftaya kadar doğurmazsam yatış yapılacak. Psikolojim yerle bir daha 31 Haftalık bile olmadımdua edin nolur
Allah yar ve yardımcın olsun bu işler. Hiç belli olmuyor ama olursa da iyi bir yoğun bakım ünitesi varsa iyi olur gerçekten üzüldüm30+4 bugün. Serklaj yok. Sancın 10 dakikada 1 e düşerse gelirsin dedi. Ciğer geliştiriciler yapılacak.
Haydaaa, hemen panik yapmayalım hemen. Dogumu başlayanlari bile ilaçla durduruyorlar. Neler okuduk, gördük. Allah buyuktur.kızlar haberler kötü serviks açılmaya yakın 1 in altında başını kanala yerleştirmiş. Her an doğum başlayabilir dedi. Haftaya kadar doğurmazsam yatış yapılacak. Psikolojim yerle bir daha 31 Haftalık bile olmadımdua edin nolur
Maşallah korkma canım yat, seni eve göndermeleri garip olmuş ama hiç kalkma. Yemeğini yan yatıp ye,Allah bebeğini korusun zamanı gelince kucağına alırsın inşallah30+4 bugün. Serklaj yok. Sancın 10 dakikada 1 e düşerse gelirsin dedi. Ciğer geliştiriciler yapılacak.
Ağlarsan bebeğin de etkilenir. Sakin ol lütfen1 hafta sonraya randevu verdi. Sancın olursa ekstra bir şey olursa gelirsin dedi. Ağlıyorum geldiğimden beri. Zaten en başından beri 28 ilk hedefti 32 sonraki hedef. Kilosuda zayıf 1300 gr ancak olmuş.
Ben endol kullanıyorum arada ama fazla değil bana doktorum onu en fazla 3 gün kullandırıyor, bebeğin suyunu azaltabiliyormuş, kullandıktan sonra da muhakkak kontrole çağırıyor tedbir için ama çok rahatlatıyor, insanı gevşetiyor oBenim bu gün kasık ağrım var geçmedi 3-4 saattir, bir de aşağı doğru çok baskı hissediyorum. Doktor günde 3 endol, günde 3 adalat verdi. Sizden bunları kullanan var mı?
Dualarımdasın, anneme de söyledm şimdi o da dua ediyorkızlar haberler kötü serviks açılmaya yakın 1 in altında başını kanala yerleştirmiş. Her an doğum başlayabilir dedi. Haftaya kadar doğurmazsam yatış yapılacak. Psikolojim yerle bir daha 31 Haftalık bile olmadımdua edin nolur
Sen inanırsan durucak ,sen dayanırsan dayanacak hatta 32 değil 37olacak. Haftası ilerde olanlar bize umut olucak.Hepinize çok teşekkür ederim. Zor süreç Allah hepimizin yardımcısı Olsun erkende olsa sağlıkla kucağımıza alalımZor tuttum zaten 10 haftadır psikolojim yerle bir oldu. Sabit kalır diyordum olmadı. İnş biraz daha dururda 32 yi geçeriz