- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.061
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah diyişini alındı mı peki?36+3'deyim şimdi. Doktor kontrolüm yarın. Herşey yolunda giderse normal doğumu denemek istiyorum. O nedenle sezeryan günü konuşmadık daha doktorla.
Yok daha alinmadi. Yarinki kontrolde dikişi alacagi gunu belirleyecek, daha kac gun daha ilac kullanacagim onları soyleyecekHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah diyişini alındı mı peki?
Duzeltme yapiyorum 38+2'de dunyaya gelmiş.O zaman ben de size bir güzel haber vereyim. İnternetten tanisip, ara ara Instagramda yazistigim bir gebe vardi. Onda da dikiş var bizler gibi. Az once paylaşim yapti, oğlu 37. haftada sağlikla dünyaya gelmiş. O da her kontrolde kısalma, hunileşme ile dertliydi. Sordum doğum hikayesini, paylaşırsa anlatirim size de.
Hım iyi canım sağ salim kucağına alırsın inşallahYok daha alinmadi. Yarinki kontrolde dikişi alacagi gunu belirleyecek, daha kac gun daha ilac kullanacagim onları soyleyecek
Cok teşekkürler, darısı hepimizin başına.Hım iyi canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
K Karma_Baby seninle aslında çok yakınmış zamanlarımız. ben de sata göre 36+1 deyim.ama doktor ilk zamanlar geç döllenme olduğunu söyleyip sat i 10 gün ileri aldı o sebeple 34+4'den hesaplıyorum.sanirim geç dollenmeye göre olacak doğum.keşke sat a göre gitseydi şu son zamanlar hiç geçmiyor sanki36+3'deyim şimdi. Doktor kontrolüm yarın. Herşey yolunda giderse normal doğumu denemek istiyorum. O nedenle sezeryan günü konuşmadık daha doktorla.
Arkadaşlar sizde dikiş var ya her gittiğinizde ölçüm yapıyor mu doktorlarınız? Ortalama ne kadar aynı seviyeyi koruyup ne zamanda kısalma oldu sizlerde? Yada dikişli olunca hiç kısalma olmadı mı?Hım iyi canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım inşallahCok teşekkürler, darısı hepimizin başına.
Benim dr ölçüyor ama söylemiyor. Bir anda kısılan da var haftalarca aynı devam eden deArkadaşlar sizde dikiş var ya her gittiğinizde ölçüm yapıyor mu doktorlarınız? Ortalama ne kadar aynı seviyeyi koruyup ne zamanda kısalma oldu sizlerde? Yada dikişli olunca hiç kısalma olmadı mı?
Bende dikiş yok 2 haftadır aynı uzunlukla devam ediyorum.
Benim dr düzenli ölçmuyor.sordum baktı ama birsey söylemedi,bir önemi yok bu vakitten sonra amaç miadını doldurmak artık dedi.Arkadaşlar sizde dikiş var ya her gittiğinizde ölçüm yapıyor mu doktorlarınız? Ortalama ne kadar aynı seviyeyi koruyup ne zamanda kısalma oldu sizlerde? Yada dikişli olunca hiç kısalma olmadı mı?
Benim ki her kontrolde alttan kamera ile de bakiyor ama uzunluğu soylemiyor. Dikişler yerinde duruyor, önemli olan bu diyor.Arkadaşlar sizde dikiş var ya her gittiğinizde ölçüm yapıyor mu doktorlarınız? Ortalama ne kadar aynı seviyeyi koruyup ne zamanda kısalma oldu sizlerde? Yada dikişli olunca hiç kısalma olmadı mı?
Bana da cok çabuk geçiyor gibi geliyor bu zamanlar. Yine anlamadan Haziran bitti sanki. Bir de her an sancim baslayabilir, bebek gelebilir dusuncesi kalbimi cok heyecanlandiriyor. Gerci esim daha ruhen hazir olamadi bir turlu. Bebegin beşigini aldik. Kurulmayı bekliyor duvar dibinde!K Karma_Baby seninle aslında çok yakınmış zamanlarımız. ben de sata göre 36+1 deyim.ama doktor ilk zamanlar geç döllenme olduğunu söyleyip sat i 10 gün ileri aldı o sebeple 34+4'den hesaplıyorum.sanirim geç dollenmeye göre olacak doğum.keşke sat a göre gitseydi şu son zamanlar hiç geçmiyor sanki
Her an başlasa da artık bir sorun olmaz insallahBana da cok çabuk geçiyor gibi geliyor bu zamanlar. Yine anlamadan Haziran bitti sanki. Bir de her an sancim baslayabilir, bebek gelebilir dusuncesi kalbimi cok heyecanlandiriyor. Gerci esim daha ruhen hazir olamadi bir turlu. Bebegin beşigini aldik. Kurulmayı bekliyor duvar dibinde!
Ne mutlu sizlereBana da cok çabuk geçiyor gibi geliyor bu zamanlar. Yine anlamadan Haziran bitti sanki. Bir de her an sancim baslayabilir, bebek gelebilir dusuncesi kalbimi cok heyecanlandiriyor. Gerci esim daha ruhen hazir olamadi bir turlu. Bebegin beşigini aldik. Kurulmayı bekliyor duvar dibinde!
Yok yok sen de o başka yere sevk edilme sınırını geçiyorsun. Az kaldı. Benim doktorun siniri 36+ demişti. Seninki bir zaman belirtti mi?Kızlar son gunlerde aşağıda doluluk baskı hissediyorum.kontrolum haftaya çarşamba,inşallah o zamana kadar hersey normal seyrinde gider.doktor bundan sonra gelmeden nst ye girip öyle gel dedi.ilk kez geçen hafta girmiştim sancı çıkmadı inşallah birkaç hafta daha çıkmaz,korkum ani sancilanirsam başka yere sevk etmeleri.
Kamerayla mıBenim ki her kontrolde alttan kamera ile de bakiyor ama uzunluğu soylemiyor. Dikişler yerinde duruyor, önemli olan bu diyor.
Yorgunluk bende de çok sanki sırtımda 50 kilo yükle geziyomus gibiyim.Bugun cok halsizim ama. Hem midem de bulaniyor. Hafif başım dönüyor. Gücüm yok, takatim yok. Hep yatmak istiyorum. Yatinca da midem yanıyor. Agzima geliyor. Hasta degilim ama oturduğum yerden yine ütümü falan yaptım bugun ama yemek hazirlayamadim mesela.
Soranlar olacaktır evet dikişler atıldığından beri oturdugum yerden hep ütü yaptım. Oturunca yormuyor beni
Ayy pardon vajinal ultrason demek istedim.Kamerayla mınasıl kamera??