- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.461
Neden yedirmediler ki anlamadım? Görürsün inşaallah
Ye canım ye. Yeki ayakta duracak halin olsun. Bebeğine vericek sütün olsunInsAllah kuzum ben o gunu kendim yememeyi tercih ettim agrim cok fazlaydi simdide azar azar yiyorum
İyi bari canım sevindim. Bu süreçte iyi olacak senin için. İnşallah anlaşırsınız ya. İnsana bu süreçte insan gerekiyor ya. Hem fiziken yardım hemde sohbet edecek zor oluyor evde yat yat tekAynen öyle canım bakacak bir abla buldum kendime inşalllah anlaşabiliriz bakalım hayırlısıyla süreci bi atlatsaydık
Canim kizılcik kendisini gecen sene kurban bayramindan sonra pazarlarda bulmustuk temmuz ortasi veya sonu gibi cikiyor sanirimBakalım bulurum inşallah. Reçel işe yarıyorsa marmelatta yarar belki
Canım gözun aydın olsun gelmiş bebiş gecmis olsun eve çıkinca daha cok rahatlayacaksın inşallahCok teswkkurler canim Rabim sizide saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin canim cok ozledim bebegimide karnimda his etmeyince daha bir ozluyo insan
Yok cnm seçenek bile yokicecreamm ne demek isimsiz oglum bulalim el birligiyle kuzucuga bi isim secenekler var da kararsiz mi kaldiniz yoksa
Behnan(güler yüzlü iyi huylu demek)Yok cnm seçenek bile yok
Eşim dini isim istiyo tek istiyo
Aileside kalabalık her isim onlardabize kalmadı
InsAllah kuzum ben o gunu kendim yememeyi tercih ettim agrim cok fazlaydi simdide azar azar yiyorum
nasıl oldun canım oğlun nasıl? Dualarım sizinle
Güzel ve değilikmiş cnmBehnan(güler yüzlü iyi huylu demek)
Arapça isim ama kuranda geçmiyor.
Elinizde seçenek olsa içinden seçerdik. Nelerden hoşlanırsınız bilmiyorum kiGüzel ve değilikmiş cnm
Benimki bunada kulp bulur kesin
Yemeyw calsyorum canim istahim cok kesildiYe canım ye. Yeki ayakta duracak halin olsun. Bebeğine vericek sütün olsun
Canım gözun aydın olsun gelmiş bebiş gecmis olsun eve çıkinca daha cok rahatlayacaksın inşallah
Güzel ve değilikmiş cnm
Benimki bunada kulp bulur kesin
Kızlar aktardan aldığınız kizilcigi nasıl tuketiyorsunuz? Sadece kaynatıp suyunu mu içiyorsunuz?
Ayyy çok sevindimmCok sukur iyi oglum canim dun aksam kuvezden cikmis megersem oyle guzelko sen benimmisin diyirum dokunmaya bile kiyamiyorum
Ayyy çok sevindimmallah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Teşekkür ederimCanim evet istersen kendisinide ye cok guzel bir meyve suyna azcik seker ata bilirsin