- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.421
Toparlanırsın inşallah elinden geldiğince yürü gaz gittikçe ağrı geçiyo. Allah kavuştursun siziInsAllah bitanem aksamdan beri sanci cekiyorum. Megersem dogum sancisiymis dun cok yordum doktorda kendimi sanciyi tetiklemis evet canim sezeryen oldu canim.agrim fazla ama bebegim icin deger
Çok şükür cnm inş yarına gelir sağlıkla2-3 gunde kalabilir 1 haftada kalabilir diyolar kuzum saglikli.olsunda bu kadar sabr etmisim insAllah saglikli alayim canim
Cnm burdaAmin amin. Bakalım nasip olur inşaallah. ameliyatın faydası olduysa ilk aydan kalırımbelki.
Canım ya hazır seni yakalamışken burda bir şey sorsam. Benim arkadaşım var @adalinurcan şimdi hamile. İlk bebeğinde 18 haftalıkken suyu gelmiş ve sonra kordon sarkmış bebeğini kaybetmişşimdi hamile ve dra gitti dr demiş 12.haftada ölçeriz kısa olmazsa dikiş atmayız. Ölçerek ilerleriz demiş.
Bende dedim atılacaksa erken haftalarda atılmalı yoksa tutmaz iyi olmaz dedim ama dr öyle demiş. Ne yapması gerekiyor?
Bdnim dr direk dikiş atarız 12 haftalıkken dedi zaten ben buji testide yaptırmıştım. Ama nurcan ne yapıcak bilmiyor ne önerirsin?
da takildi banaToparlanırsın inşallah elinden geldiğince yürü gaz gittikçe ağrı geçiyo. Allah kavuştursun sizi
Allah korusun kötü düşünme inşallah he rşey iyi olacak bu zamana kadar ne zorluklar yaşayıp geldiniz çok şükür atlattınız bundan sonra da Allahım izini ile atlatacaksınız kuzucum. Sende güzel düşün güzel olsun annesiInsAllah kuzum odum.kopuyo ogluma birsey olucak diye her kese soruyorum oglum nasil diye
Allah korusun kötü düşünme inşallah he rşey iyi olacak bu zamana kadar ne zorluklar yaşayıp geldiniz çok şükür atlattınız bundan sonra da Allahım izini ile atlatacaksınız kuzucum. Sende güzel düşün güzel olsun annesi
Merhaba canım 18. Haftaya geldim 5 hafta geçti serklajdan sonra. Bebeğin durumu çok şükür iyi en son 3 hafta önce ölçüm yapıldı enfeksiyon çıktı o geçmiyor henüz omu geçirmeye çalışıyorlar. Ayağa çok kalkamıyorum ağrım oluyor. Genellikle günüm yatarak geçiyor. Bir tuvalet ve yemek yemek in evde kısa turlar halinde yürüyorum birdeMeraba canm yazismalarinizi okudumda durumunu merak ettm nasilsn bende bir hafta once serklaj oldmda merak ettm
Allah sende de razı olsun canım burada çok insanın zor zamanında öyle destekler verdin ki inşallah hepimiz için güzel süreçler başlayacak. Önce sendenn güzel haberler alalım sonra sırayla hepimiz inşallahInsAah canim benim Rabbimjn hepinizden razi olsun cok destek oldugunuz icin Rabbim hepinizden razi.olsun kardeslerim Rabim.evlatlarinizi saglikli sihatli zamanlica kucaginiza almayi nasip etsin
Allah sende de razı olsun canım burada çok insanın zor zamanında öyle destekler verdin ki inşallah hepimiz için güzel süreçler başlayacak. Önce sendenn güzel haberler alalım sonra sırayla hepimiz inşallah
Çok sağol canım. Okur şimdi o bende riske atma o dr atmazsa başkasına görün dedim. Çünkü biliyorum balkesinde dikiş tutuyordu. Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın böyle acılarCnm burdaAngelsmamy arkadaşımız dikişsiz ilerledi ve B banur-hayat arkadaşımız
Ama benim drum 1 normal zamanda doğum yaptığım halde tedbir amaçlı atıcaz dedi
İyikide atmış 26da gittiğimde 17mme düşmüştü kilo artıp hafta ilerleyince rahim taşıyamayabiliyo Allah korusun 20li haftalarda kaybetmekte ayrı yıpratıcı oluyo hareketlerini falan hisswtmişken.
Benim Dr 10 kezde hamile kalsan uygulucaz demişti.
Hiç 12. Haftada ölçüm bile yapmadıki o haftada zaten çokda kısa olmuyo 16dan sonra başlıyo genelde
Ben olsam tedbir amaçlı attırırdım.
23+4de attırmaya çalıştım 2.
Kızımda masada suyum geldi ilerleyen haftada öyle risklere oluyo ama burda ileri haftada attıranda var
Ben olsam erken haftada attırırdım cnm
İnş yardımcı olabilmişimdşr
Aa neden ? Benim bildiğim bir kaç saat yürütülür. Allah yardımcın olsun inşaallah. Sade kahve içmeni söylemişlerdir de bende söylim iyi geliyor ağrıya.Amjn kuzum bu gun yurumeye idrara gitmeye izin yok yarim kalkip yurucez canim bu gun son
da takildi bana
Oh cok sukur canm Rabbim sagliginizi daim etsin o enfeksiyonda gecer insallah saglklica vakti geldiginde alirsin kucaginaMerhaba canım 18. Haftaya geldim 5 hafta geçti serklajdan sonra. Bebeğin durumu çok şükür iyi en son 3 hafta önce ölçüm yapıldı enfeksiyon çıktı o geçmiyor henüz omu geçirmeye çalışıyorlar. Ayağa çok kalkamıyorum ağrım oluyor. Genellikle günüm yatarak geçiyor. Bir tuvalet ve yemek yemek in evde kısa turlar halinde yürüyorum birde
Ben hiç kullanmadım kuzum yaa samara kullanmıştı. O bide vişne reçelini suya katıp içmiştim diye hatırlıyorumKızlar kızılcık suyu yada kendisini nerden bulabilirim? Ne zaman oluyor onlar? Bimde bugün marmelatını gördüm oda işe yarar mı
Balkes15
Samara96
icecreamm
Angelsmamy
Cnm burdaAngelsmamy arkadaşımız dikişsiz ilerledi ve B banur-hayat arkadaşımız
Ama benim drum 1 normal zamanda doğum yaptığım halde tedbir amaçlı atıcaz dedi
İyikide atmış 26da gittiğimde 17mme düşmüştü kilo artıp hafta ilerleyince rahim taşıyamayabiliyo Allah korusun 20li haftalarda kaybetmekte ayrı yıpratıcı oluyo hareketlerini falan hisswtmişken.
Benim Dr 10 kezde hamile kalsan uygulucaz demişti.
Hiç 12. Haftada ölçüm bile yapmadıki o haftada zaten çokda kısa olmuyo 16dan sonra başlıyo genelde
Ben olsam tedbir amaçlı attırırdım.
23+4de attırmaya çalıştım 2.
Kızımda masada suyum geldi ilerleyen haftada öyle risklere oluyo ama burda ileri haftada attıranda var
Ben olsam erken haftada attırırdım cnm
İnş yardımcı olabilmişimdşr
Dua ettim tabi etmez miyimCok saolun canim benim bebegim icin dua edin bir.problemi cikmasin
Cnm bende 12 serklaj oldu yemek vc harici hep yattımSelam canım, peki 26. haftanda 17mm’e düştüğünde hep yatıyomuydun sende. Hiç anlamıyorum hep yatarak da neden düşer
Ay canim cok tesekkurler cok zorlu gunler gecrdim tosbik erken geldi ama olsun iyi olsunda kyzum sen nasilsin senin tosbik.nasil canim
Biz iyiyiz kizlar cok sukur. Yagiz pasa 5 aylik artik. Tadimlara basladi. Hayati kesfetmeye calisiyor bi yandan. Ben de su yata yata aldigimiz o malum kilolari verme istegindeyim, gelin gorun ki bos bi istek var sadeceCnm siz nasılsınız bebiş kaç aylık oldu