Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Cok sagol canim daroso sizlere olsun insAllah benimde ogluma dia edin teyzeleri saglikli sihatli ciksin kuvezden
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Allah ım sağlık sıhhat versin.

Meraba canm yazismalarinizi okudumda durumunu merak ettm nasilsn bende bir hafta once serklaj oldmda merak ettm

Ne tuhaf ilkin de yok ikinci böyle yatarak nasıl geçer hamilelik bilmiyorum az zaman değil eşim var onun dışında bilmiyorum allah büyük

Cok sagol canim daroso sizlere olsun insAllah benimde ogluma dia edin teyzeleri saglikli sihatli ciksin kuvezden
İnşallah korkma senen kısa zamanda kavuşursunuz inşallah sağ salim. Sen şimdiden hazırlan mıncırmaya öpmeye sezeryan mı oldun canım sen? Dün daha gün aldım diyordun. Buraya kadar sağ dalim geldiniz kavuşmanız yakındır

Kızlar kızılcık suyu yada kendisini nerden bulabilirim? Ne zaman oluyor onlar? Bimde bugün marmelatını gördüm oda işe yarar mı

Kizlar oglum oldu darisi basiniza
Ayyy tuylerim diken diken oldu. Nasil mutlu oldum anlatamam ❤❤❤
Zaman zman beni de ole korkuttun ki yasadigin aci, agri ne varsa senin adina bende korkmustum. Cok sukur acilarini, cektigin cileyi, mutlu sonla bitiren Rabbimize. Gecmez denilen gunler gecti de minnak bi tosbik dogdu oyle mi. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Sag salim aldin kucagina, darisi bekleyen arkadaslarimiza olsun ins. Cabucak toparlan ins canim bol rezeneli gunler

Sağol canım
İyiyim çok şükür sen nasılsın? Bebeğin nasıl? Evet kafam karışıktı ama deneyelim dedik hemen olacağını sanmıyorum zaten.
Çok şükür cnm iyiyiz bizde bikaç güne randevum var bakalım ne dicek drda
Rabbim de size en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin cnm benim inş

Cnm siz nasılsınız bebiş kaç aylık oldu

Ne tuhaf ilkin de yok ikinci böyle yatarak nasıl geçer hamilelik bilmiyorum az zaman değil eşim var onun dışında bilmiyorum allah büyük
Evet cnm annem geldi memleketten yaklaşık 7 aydır yanımda sağolsun kızımdada bizede baktı
Geçmez diye diye ağladığım bunalıma girdiğim günlerde oldu
Annem aylarca evinden ayrı kaldı yeri geldi anlaşamadık kızımla ilgilenemedim falan ama şükür 7buöuk aylık oldum

Çok şükür cnm iyiyiz bizde bikaç güne randevum var bakalım ne dicek drda
Rabbim de size en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin cnm benim inş
Maşallah canım daha daha iyi olun inşallah hepiniz. Az daha dayanır inşallah bebeğinde. Amin amin Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Hamile kalsam sonrasında ne yapacağımı bile bilmiyorum ama hayırlısıyla nasip olur inşallah.

Ay canim cok tesekkurler cok zorlu gunler gecrdim tosbik erken geldi ama olsun iyi olsunda kyzum sen nasilsin senin tosbik.nasil canim

Olur inş cnm bazen hiç beklemediğin anda veriyo rabbim
Sonrada artık drunla bir yol çizer siniz kuzum

InsAllah bitanem aksamdan beri sanci cekiyorum. Megersem dogum sancisiymis dun cok yordum doktorda kendimi sanciyi tetiklemis evet canim sezeryen oldu canim.agrim fazla ama bebegim icin deger

Olur inş cnm bazen hiç beklemediğin anda veriyo rabbim
Sonrada artık drunla bir yol çizer siniz kuzum
Amin amin. Bakalım nasip olur inşaallah. ameliyatın faydası olduysa ilk aydan kalırım belki.
Canım ya hazır seni yakalamışken burda bir şey sorsam. Benim arkadaşım var Nunuco şimdi hamile. İlk bebeğinde 18 haftalıkken suyu gelmiş ve sonra kordon sarkmış bebeğini kaybetmiş şimdi hamile ve dra gitti dr demiş 12.haftada ölçeriz kısa olmazsa dikiş atmayız. Ölçerek ilerleriz demiş.
Bende dedim atılacaksa erken haftalarda atılmalı yoksa tutmaz iyi olmaz dedim ama dr öyle demiş. Ne yapması gerekiyor?
Bdnim dr direk dikiş atarız 12 haftalıkken dedi zaten ben buji testide yaptırmıştım. Ama nurcan ne yapıcak bilmiyor ne önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…