- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.401
Cnm sen nasılsın başladınmı bebek düşünmeyeCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Allah ım sağlık sıhhat versin.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Allah ım sağlık sıhhat versin.
Meraba canm yazismalarinizi okudumda durumunu merak ettm nasilsn bende bir hafta once serklaj oldmda merak ettmTeşekkür ederim. Darısı bu hamileliğin ize inşallah. Henüz bana ne ilaç verecekler bilmiyorum şimdilik hemşireler antibiyotik ve Ağrı kesici veriyor. Bide progestan alıyorum günde 2 kere. 15 tün sonra Rahim durumunu ölçmek için çağırdılar. Enfeksiyonu engelleyen pruluton iğne mi
Ne tuhaf ilkin de yok ikinci böyle yatarak nasıl geçer hamilelik bilmiyorum az zaman değil eşim var onun dışında bilmiyorum allah büyükCnm sana önerim 12. Haftada swrklajonı attır elinden geldiği kadar yat inan birçoğumuz böyle geldik bu haftalara
Progestan ve proluton iğne kullanarak. Enfeksiyona çok dikkat ederek
Yatak yemek yedim su çay içtim
Ha şuanda ayaklandı hafiften haftam ilerledi diye ama iki turlar evde hemen geri yatarım
Sana bakacak biriside varsa süper olur
Buarada evet cnm 10mmden aşağıxaydı bebek zaten dizlerimde sanıyodum hemen hemen doğumda yapacaktım büyük ihtimal nasibi yokmuş kuzumun 23+4 de 510 gr doğdu 2 gün anca yaşadı melek oldu
İlk kızımda sağlıkla doğdu mesela böyle sıkıntımız yoktu
Çok güzel zamanı masallah38+1 de doğum yaptım ben
Sarı tortulu bir akıntı vardı kokulu diye bilirmiyim bilmiyorumPeki kahverengi akıntınız oluyo muydu
Sağol canımCnm sen nasılsın başladınmı bebek düşünmeye
İnşallah korkma senen kısa zamanda kavuşursunuz inşallah sağ salim. Sen şimdiden hazırlan mıncırmaya öpmeyeCok sagol canim daroso sizlere olsun insAllah benimde ogluma dia edin teyzeleri saglikli sihatli ciksin kuvezden
Ayyy tuylerim diken diken oldu. Nasil mutlu oldum anlatamam ❤❤❤Kizlar oglum oldu darisi basiniza
Çok şükür cnm iyiyiz bizde bikaç güne randevum var bakalım ne dicek drdaSağol canım
İyiyim çok şükür sen nasılsın? Bebeğin nasıl? Evet kafam karışıktı ama deneyelim dedik hemen olacağını sanmıyorum zaten.
Cnm siz nasılsınız bebiş kaç aylık olduAyyy tuylerim diken diken oldu. Nasil mutlu oldum anlatamam ❤❤❤
Zaman zman beni de ole korkuttun ki yasadigin aci, agri ne varsa senin adina bende korkmustum. Cok sukur acilarini, cektigin cileyi, mutlu sonla bitiren Rabbimize. Gecmez denilen gunler gecti de minnak bi tosbik dogdu oyle mi. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Sag salim aldin kucagina, darisi bekleyen arkadaslarimiza olsun ins. Cabucak toparlan ins canimbol rezeneli gunler
Evet cnm annem geldi memleketten yaklaşık 7 aydır yanımda sağolsun kızımdada bizede baktıNe tuhaf ilkin de yok ikinci böyle yatarak nasıl geçer hamilelik bilmiyorum az zaman değil eşim var onun dışında bilmiyorum allah büyük
Maşallah canım daha daha iyi olun inşallah hepiniz. Az daha dayanır inşallah bebeğinde. Amin amin Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.Çok şükür cnm iyiyiz bizde bikaç güne randevum var bakalım ne dicek drda
Rabbim de size en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin cnm benim inş
Ayyy tuylerim diken diken oldu. Nasil mutlu oldum anlatamam ❤❤❤
Zaman zman beni de ole korkuttun ki yasadigin aci, agri ne varsa senin adina bende korkmustum. Cok sukur acilarini, cektigin cileyi, mutlu sonla bitiren Rabbimize. Gecmez denilen gunler gecti de minnak bi tosbik dogdu oyle mi. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin ins. Sag salim aldin kucagina, darisi bekleyen arkadaslarimiza olsun ins. Cabucak toparlan ins canimbol rezeneli gunler
Olur inş cnm bazen hiç beklemediğin anda veriyo rabbimMaşallah canım daha daha iyi olun inşallah hepiniz. Az daha dayanır inşallah bebeğinde. Amin amin Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Hamile kalsam sonrasında ne yapacağımı bile bilmiyorum ama hayırlısıyla nasip olur inşallah.
Cnm benim bişey söylemiyorlar mı tarih vermiyorlar mı şu zaman çıkar falan diyeAy canim cok tesekkurler cok zorlu gunler gecrdim tosbik erken geldi ama olsun iyi olsunda kyzum sen nasilsin senin tosbik.nasil canim
İnşallah korkma senen kısa zamanda kavuşursunuz inşallah sağ salim. Sen şimdiden hazırlan mıncırmaya öpmeyesezeryan mı oldun canım sen? Dün daha gün aldım diyordun. Buraya kadar sağ dalim geldiniz kavuşmanız yakındır
Cnm benim bişey söylemiyorlar mı tarih vermiyorlar mı şu zaman çıkar falan diye
Amin amin. Bakalım nasip olur inşaallah. ameliyatın faydası olduysa ilk aydan kalırımOlur inş cnm bazen hiç beklemediğin anda veriyo rabbim
Sonrada artık drunla bir yol çizer siniz kuzum