- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.381
Minik kuş artık annesine kavuşmak istiyor hayırlısı olsun canım derin derin nefes al endişelenme hersey iyi olacakKizlar sancim var dua edin nolur bebegime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik kuş artık annesine kavuşmak istiyor hayırlısı olsun canım derin derin nefes al endişelenme hersey iyi olacakKizlar sancim var dua edin nolur bebegime
Bende vardı idrar yolu enfeksiyonu
Doktoruma sordum oda kalp doktoruna git dedi toparlanica gideyim ilaci tekrar alayim bariCanın ben 1 hafta evde tansiyon ölçmüştüm ama ilaç da iciyordum. Sonra bana sürekli kullanacaksın diyet yapacaksın 6 ayda bir kardiyolojiye gideceksin deyince bıraktım herseyi sinirlerim yıprandı iğne ilaç doktor hastane görmekten çünku
Canım nasılsın şimdi? Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin Bebeğin en sağlıklı nasıl olacaksa allah onu nasip etsin. Dualarım seninleKizlar sancim var dua edin nolur bebegime
Ay saka yapiyosun ya cok sevindim gozunaydin canim seninki dayanamadi.iyimisin agrin varmiKizlar oglum oldu darisi basiniza
Bebis yanindami kuvoze almamislardir insallahKizlar oglum oldu darisi basiniza
Ay saka yapiyosun ya cok sevindim gozunaydin canim seninki dayanamadi.iyimisin agrin varmi
Kizlar naparsaniz yapin kendini,lzi yormayin ben dun hastanede cik otrdum cok ayakta kaldom aksamin dogum sancim basladi cok dikkat aman kizlar
Canım benimm sağlıkla büyüt azıcık toparlasın alırsın kucağına zaten, sonra hep senin
Hayırlı olsun bir an önce kavuşun birbirinizeKizlar oglum oldu darisi basiniza
Hayırlı olsun bir an önce kavuşun birbirinize
Canım canım nasıl sevindim. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Dualarımız oğluşunla. İnşallah sağlıklı bir şekilde çıkın hastanedenInsAllah bitanem bebisime dua edin cokca canim darisi sizlere ama vakitlice zamanlica olsun
Canım canım nasıl sevindim. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Dualarımız oğluşunla. İnşallah sağlıklı bir şekilde çıkın hastaneden
Çok sevindim Gözünüz aydın. Sağlıklı, mutlu, anneli, babalı büyüsün inşallah. Bir an önce kavuşmanız dileğiyle.Kizlar oglum oldu darisi basiniza
Çok sevindim Gözünüz aydın. Sağlıklı, mutlu, anneli, babalı büyüsün inşallah. Bir an önce kavuşmanız dileğiyle.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Allah ım sağlık sıhhat versin.Cok saolun canim benim bebegim icin dua edin bir.problemi cikmasin