- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.361
Hadi cnm bize güzel haberler ver bakalımKizlar hastaneye gidiyorum dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi cnm bize güzel haberler ver bakalımKizlar hastaneye gidiyorum dua edin
Buji ölçümüyle rahim ağzı yetmezliği tanısı hamile değilken konulabiliyor. Bana doktorum keşke hamile değilken gelseydin buji ölçümü yapardık demişti. İlk hamileliğimde rahim ağzım normal değerde ölçüldükten 4 gün sonda 19 haftalık bebeğimi kaybettim. Her kontrolde ölçerdi doktorum birden olan oldu. İkinci hamileliğimde 13. Haftada hunileşme başladı. Bu ölçümü yapan bir doktor bulabilirseniz bir ihtimali ortadan kaldırmış olursunuz.Derdimin sebebini bilsem 27. Hafta da erken doğum yaptımve sebebi bilinmiyor tekrarı olur mı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi
Hadi cnm bize güzel haberler ver bakalım
Samara96 naptin canim hastane isini
Sezeryan olacak ozaman hadi hayirlisiCanim dogum zamanimi aldim ama acilma yine devam edyo bebegin kafasi cok asagida
Sezeryan olacak ozaman hadi hayirlisi
Bu yöntemi de pek önermiyorlar şuan hamilesisiniz halaBuji ölçümüyle rahim ağzı yetmezliği tanısı hamile değilken konulabiliyor. Bana doktorum keşke hamile değilken gelseydin buji ölçümü yapardık demişti. İlk hamileliğimde rahim ağzım normal değerde ölçüldükten 4 gün sonda 19 haftalık bebeğimi kaybettim. Her kontrolde ölçerdi doktorum birden olan oldu. İkinci hamileliğimde 13. Haftada hunileşme başladı. Bu ölçümü yapan bir doktor bulabilirseniz bir ihtimali ortadan kaldırmış olursunuz.
Bana ne önerirsiniz peki hamile kalırsam neye göre dikiş attırmalıyım yada attırmamalıyım bu arada bebeğiniz hayatta değil sanırım serklaj yaptırmasanız da ilerler miydi acaba hamilelikCnm ben 16. Haftada öğrendim hunileşme vardı 27mm düşmüştü Dr elle muayene etti serklaj yapamam rahim kağıt gibi dedi başka dra gittim serklaj yapalım dedi kendi drum dinlemedim ve masada suyum geldi
Cnm sana önerim 12. Haftada swrklajonı attır elinden geldiği kadar yat inan birçoğumuz böyle geldik bu haftalaraBana ne önerirsiniz peki hamile kalırsam neye göre dikiş attırmalıyım yada attırmamalıyım bu arada bebeğiniz hayatta değil sanırım serklaj yaptırmasanız da ilerler miydi acaba hamilelik
38+1 de doğum yaptım benBu yöntemi de pek önermiyorlar şuan hamilesisiniz hala
Canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun inşallah en hayırlı zamanında gelecek bebeğin Rabbim ikinizede sağlık versin . Gittin mi acile. Durumun nasılKizlar sancim var dua edin nolur bebegime
Geçmiş olsun durumu farkedip önlem almaları da iyi. İnşallah zamanı gelince sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza. 10 cm kısalmış baya yatın bol bol dinlenin inşallah bakacak birileri vardırKızlar merhaba 24 haftalık ikizlerime hamileyim geçen hafta cuma günü çok kötü sancılandım her zaman rahim boyum doktorumun ölçtüğünde çok iyi çıkıyordu bir anda 10 mm kadar düşmüş acil kasılmalarımı durdurdular be hemen serklaja aldılar hala hastanede yatıyorum doktorum karnımın hala sert olduğunu biraz daha yumuşaması gerektiğini söyledi buarada tüp bebek değil normal yollarla bi gebelik sanırım bundan sonra devamlı yatmam gerekecekmiş umarım bi daha aceleci davranmazlar ömrümden ömür gitti sanki
Dualarımız seninle canim.Kizlar sancim var dua edin nolur bebegime
Çok geçmiş olsun en azından farkedilmiş ve durdurulmuş kasılmaları nasıl hissettiniz acaba ben de 21 haftalık ikiz gebeyim ağrılarım oluyor ama rahim uzunluğu normal diye pek bişey yapılmıyor sancı mu değil mi anlayamıyorum ben deKızlar merhaba 24 haftalık ikizlerime hamileyim geçen hafta cuma günü çok kötü sancılandım her zaman rahim boyum doktorumun ölçtüğünde çok iyi çıkıyordu bir anda 10 mm kadar düşmüş acil kasılmalarımı durdurdular be hemen serklaja aldılar hala hastanede yatıyorum doktorum karnımın hala sert olduğunu biraz daha yumuşaması gerektiğini söyledi buarada tüp bebek değil normal yollarla bi gebelik sanırım bundan sonra devamlı yatmam gerekecekmiş umarım bi daha aceleci davranmazlar ömrümden ömür gitti sanki
Cnm benim güzel haberlerini bekliyorum inşKizlar sancim var dua edin nolur bebegime
Canın ben 1 hafta evde tansiyon ölçmüştüm ama ilaç da iciyordum. Sonra bana sürekli kullanacaksın diyet yapacaksın 6 ayda bir kardiyolojiye gideceksin deyince bıraktım herseyi sinirlerim yıprandı iğne ilaç doktor hastane görmekten çünkuicroc canim ben cumartesi dogum yaptim doktorum tansiyon ilacini birak ama evde yinede tansiyonu takip et dedi iki gundur tekrar yukseliyor 14 9 oluyor. Senin ne kadar zaman sonra normale dondu? Kalici tansiyona donusmesinden korkuyorum