- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.221
Eveeettt sıra sana geldi samara cnmBalkes15 CANIM TEKRARDAN TEBRIKLER BITANEM QALIBA BAYRAGI BANA BIRAKTIN KUZUM BENDE SAGLICAKLA ALAYIM KUCAGIMA INSALLAH SENIN GIBI
Eveeettt sıra sana geldi samara cnm
Çok sevindim allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinDogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Çok sevindim, gözünüz aydın. Allah analı , babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Dogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Doğum aninda alindi canim ben sezaryen oldugum icinBalkes15 dikişlerin ne zaman alinmisti acaba
Kendini iyi hissettiğinde hikayeni bekliyorum cnmKizlar hepinize cook tesekkur ederiim❤❤❤
Ben kamuda calisiyorum hangi rapordqn bahsediosunKızlar acaba içinizde kamu kurumunda çalışıp rapor ile ilgili bilgisi olan var mı?
Toplam rapor hakkımız 30 gün sanırım heyette ayrı. Ben serklaj oldum 20 gün heyet verdiler. 15 günde normal rapor kullandım ben daha almayı düşünüyordum çünkü ayakta durunca çok ağrım oluyor doktoruma olduğun şehirde al dedi ama 30 u duyunca şimdi korktum daha ileri zamanda daha çok ihtiyacım olursa diye. Sorum şu 30 u geçerse ne ouyor soruşturma flaan mı geçiriyoruz ya d a yazılmıyor mu. Çok karışık anlattım galiba umarım derdimi anlatabilmişimdirBen kamuda calisiyorum hangi rapordqn bahsediosun
Yok sorusturma gecirmezsin sonucta keyfi bise degil.heyet degilde normal rapor alirsan toplam 40gunden sonra maasindan kesintiler olur sadece.ama zaten suan 24haftaliktan sonra idari izin hakkimiz var.sen ozamana kadar heyet alabilirsen kesinti de olmaz ama alamazsan normal alabilirsin yani bi sikinti olmuyorToplam rapor hakkımız 30 gün sanırım heyette ayrı. Ben serklaj oldum 20 gün heyet verdiler. 15 günde normal rapor kullandım ben daha almayı düşünüyordum çünkü ayakta durunca çok ağrım oluyor doktoruma olduğun şehirde al dedi ama 30 u duyunca şimdi korktum daha ileri zamanda daha çok ihtiyacım olursa diye. Sorum şu 30 u geçerse ne ouyor soruşturma flaan mı geçiriyoruz ya d a yazılmıyor mu. Çok karışık anlattım galiba umarım derdimi anlatabilmişimdir
Çok teşekkür ederim cevaplamanız için hiç almadığım için daha önce gözüm korktu bir taraftan da sağlıkbebek için önemli tabi. Bize kullandırmayacaklarmış sanırım 24 32 idari iziniYok sorusturma gecirmezsin sonucta keyfi bise degil.heyet degilde normal rapor alirsan toplam 40gunden sonra maasindan kesintiler olur sadece.ama zaten suan 24haftaliktan sonra idari izin hakkimiz var.sen ozamana kadar heyet alabilirsen kesinti de olmaz ama alamazsan normal alabilirsin yani bi sikinti olmuyor
Slm canım nasılsın? Sende dikiş var mıydı? Maşallah 30luları görmüşsün Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin iniallah.Yok sorusturma gecirmezsin sonucta keyfi bise degil.heyet degilde normal rapor alirsan toplam 40gunden sonra maasindan kesintiler olur sadece.ama zaten suan 24haftaliktan sonra idari izin hakkimiz var.sen ozamana kadar heyet alabilirsen kesinti de olmaz ama alamazsan normal alabilirsin yani bi sikinti olmuyor
Merhaba canım birde perinatploga görün bence.. Bana da 12haftamda 28 mm idi doktor bekliycez demişti progestan ve pruloton verip ama ben çokk korkmuştum ve başka doktora gitmiştim hemen serklaja aldılar. Tabii ilki düşük şeklinden dolayı da oldu sizin ilk gebeliğiniz ise önerir mi bilmiyorum. Ama böyle bir durumda bir doktora dhaa görünmenin iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah 30 dan daha yüksek haftaları da görürsünüz.Kizlar merhaba, ben 17. Haftada rahim agzi uzunlugumun 20 mm oldugunu ogrendim hunilesme baya vardi, dr progestan verdi gerekirse serklaj dedi ama cok panikteyim. Umarim 30. Haftalari gorebilirim. 2 hafta sonra gel dedi ama uzun bir sure degil mi ya dusuk olursa.
Rabbime sukurler olsun. Ne dedim sanaaa ❤ sag salim dogcak bu kzuucuk dedim. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Cektigin onca seye degmis demi canim. Evet yatarken, yemek yerken, wc de bile sikinti bu hamileik. Ama kucagina alinca, bi 9 ay daha yatarim seve seve diosun. O kokusu dunyalara bedel. Simdi gor bak bakalim, eline tlefon alabilcen miDogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Niye kullandirtmiyorlarki ozaman heyet alirsin sende hic tehlikeye atma.rica ederim...Çok teşekkür ederim cevaplamanız için hiç almadığım için daha önce gözüm korktu bir taraftan da sağlıkbebek için önemli tabi. Bize kullandırmayacaklarmış sanırım 24 32 idari izini