Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben kamuda calisiyorum hangi rapordqn bahsediosun
Toplam rapor hakkımız 30 gün sanırım heyette ayrı. Ben serklaj oldum 20 gün heyet verdiler. 15 günde normal rapor kullandım ben daha almayı düşünüyordum çünkü ayakta durunca çok ağrım oluyor doktoruma olduğun şehirde al dedi ama 30 u duyunca şimdi korktum daha ileri zamanda daha çok ihtiyacım olursa diye. Sorum şu 30 u geçerse ne ouyor soruşturma flaan mı geçiriyoruz ya d a yazılmıyor mu. Çok karışık anlattım galiba umarım derdimi anlatabilmişimdir

Yok sorusturma gecirmezsin sonucta keyfi bise degil.heyet degilde normal rapor alirsan toplam 40gunden sonra maasindan kesintiler olur sadece.ama zaten suan 24haftaliktan sonra idari izin hakkimiz var.sen ozamana kadar heyet alabilirsen kesinti de olmaz ama alamazsan normal alabilirsin yani bi sikinti olmuyor

Bende bugün oldum ameliyatımı 24 haftalık ikiz gebeliğim var ne olduğunu anlamadan sancıyla birlikte 1 cm açılma ve 10 mm düşmüş çok şükür ameliyatım başarılı geçti bundan sonrası için hep yattınız mı kızlar ?

Çok teşekkür ederim cevaplamanız için hiç almadığım için daha önce gözüm korktu bir taraftan da sağlıkbebek için önemli tabi. Bize kullandırmayacaklarmış sanırım 24 32 idari izini

Slm canım nasılsın? Sende dikiş var mıydı? Maşallah 30luları görmüşsün Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin iniallah.
Bu arada 24.haftada idari izin sağlık çalışanları için değil miydi?

Kizlar merhaba, ben 17. Haftada rahim agzi uzunlugumun 20 mm oldugunu ogrendim hunilesme baya vardi, dr progestan verdi gerekirse serklaj dedi ama cok panikteyim. Umarim 30. Haftalari gorebilirim. 2 hafta sonra gel dedi ama uzun bir sure degil mi ya dusuk olursa.

Merhaba canım birde perinatploga görün bence.. Bana da 12haftamda 28 mm idi doktor bekliycez demişti progestan ve pruloton verip ama ben çokk korkmuştum ve başka doktora gitmiştim hemen serklaja aldılar. Tabii ilki düşük şeklinden dolayı da oldu sizin ilk gebeliğiniz ise önerir mi bilmiyorum. Ama böyle bir durumda bir doktora dhaa görünmenin iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah 30 dan daha yüksek haftaları da görürsünüz.

Dogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Rabbime sukurler olsun. Ne dedim sanaaa ❤ sag salim dogcak bu kzuucuk dedim. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. Cektigin onca seye degmis demi canim. Evet yatarken, yemek yerken, wc de bile sikinti bu hamileik. Ama kucagina alinca, bi 9 ay daha yatarim seve seve diosun. O kokusu dunyalara bedel. Simdi gor bak bakalim, eline tlefon alabilcen mi o kalkmak bilmedigin yatagina yatabilcen mi en zor kismi simdi baslicak Rabbim hicbirimize tekrar evlat acisi yasatmasin. Isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…