- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.201
Bu arada haftan 36 olmuş bak Allah'ın dediği olur canım
Kac haftadır doktora gitmiyorsun canım bide günde kaç kere ayaga kalkiyordun son 6 haftadır az çokAynen kuzum doktor 30 haftayi anca gorursun demisti cok sukur bu gunlere getren Rabbime Rabbim ol dersw oluverir
Kac haftadır doktora gitmiyorsun canım bide günde kaç kere ayaga kalkiyordun son 6 haftadır az çok
Kızlar ben ıdra testı falan verdim bıkacgun once enfeksiyon çıktı gecen kasık altında vajınada sancım olmustu sanırım enfeksiyonmus munorol sase ve fıtıl ıkac verdı dr urolojıye gıtmemı soyledı korkuyorum biley olmaz dımı Pazartesi gidicem bana ne onerırsınız az sarı akıntım bar dunden berı dun aksam fıtıle baslamıstım
Evet cnm ıns dımı gecer ya kızılcık suyuna baslıcam sımdıde serklajdan oluyoruz sanırım bızz enfeksıyon orta mıktarda bakterı de cıkmıs hayırlısıyla zarar vermeden gecer ıns bebıslerm karnımdan vuruyo onlara bısey olmasınGecmis olsun kuzum dokorun onlemini alirsa bisey olmaz insAllah canim antibiotiklerle tedavi ediliyo
Evet cnm ıns dımı gecer ya kızılcık suyuna baslıcam sımdıde serklajdan oluyoruz sanırım bızz enfeksıyon orta mıktarda bakterı de cıkmıs hayırlısıyla zarar vermeden gecer ıns bebıslerm karnımdan vuruyo onlara bısey olmasın
Bende sımdı ıcıcem kıIlcıgı cnm yenı kızılcık cıkcak sanırım bır aya engec taze tae se alırızKotu dusunme canim olmuyacak insAllah benim doktor enfeksiyona tedavi bile yazmadi doktor degstrmek sansimda yoktu ben kendimce biseyler yapip korudum kendimikorkma doktorun sana uyqun tedaviyletedavi edecek ben kizlcik suyunu hala kullaniyorum
Dogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ağrılarında geçer inşallah. Sabrın sonu selamattir çok şükür bir bebek daha anne koynuna kavuştu. Adı ne minnoşunDogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Gözün aydınDogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Bende sımdı ıcıcem kıIlcıgı cnm yenı kızılcık cıkcak sanırım bır aya engec taze tae se alırız
Tö cnm onu da yıyeyım bakalım sarı gıbı sutlu kajve gıbı akıntım var enfeksiyondan sanırım urolojıye de gıdeyım de sıkıntı olmasınCanim.evet kizilcigin tazesi daha faydali canim al kullan serklajimiz var diye enfeksiyona acigiz
Dogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Tö cnm onu da yıyeyım bakalım sarı gıbı sutlu kajve gıbı akıntım var enfeksiyondan sanırım urolojıye de gıdeyım de sıkıntı olmasın
Cnm benim tekrardan gözünaydınDogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Gözün aydın Allah, analı babalı byütsün. Uzun ömürlü olsunDogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size