Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canim 1 aydr doktora gitmiyorum terslikler oldu gidemedim ayaga wc icin kalkiyorum sık sık kalkiyorum arada otruyorum aciklik 28 haftamda baslamisti bide ayaklarim yatmaktan tutmuyo diye kisa yuruyusler yapiyorum
Kac haftadır doktora gitmiyorsun canım bide günde kaç kere ayaga kalkiyordun son 6 haftadır az çok

Kızlar ben ıdra testı falan verdim bıkacgun once enfeksiyon çıktı gecen kasık altında vajınada sancım olmustu sanırım enfeksiyonmus munorol sase ve fıtıl ıkac verdı dr urolojıye gıtmemı soyledı korkuyorum biley olmaz dımı Pazartesi gidicem bana ne onerırsınız az sarı akıntım bar dunden berı dun aksam fıtıle baslamıstım

Gecmis olsun kuzum dokorun onlemini alirsa bisey olmaz insAllah canim antibiotiklerle tedavi ediliyo

Gecmis olsun kuzum dokorun onlemini alirsa bisey olmaz insAllah canim antibiotiklerle tedavi ediliyo
Evet cnm ıns dımı gecer ya kızılcık suyuna baslıcam sımdıde serklajdan oluyoruz sanırım bızz enfeksıyon orta mıktarda bakterı de cıkmıs hayırlısıyla zarar vermeden gecer ıns bebıslerm karnımdan vuruyo onlara bısey olmasın

Kotu dusunme canim olmuyacak insAllah benim doktor enfeksiyona tedavi bile yazmadi doktor degstrmek sansimda yoktu ben kendimce biseyler yapip korudum kendimi korkma doktorun sana uyqun tedaviyletedavi edecek ben kizlcik suyunu hala kullaniyorum

Kotu dusunme canim olmuyacak insAllah benim doktor enfeksiyona tedavi bile yazmadi doktor degstrmek sansimda yoktu ben kendimce biseyler yapip korudum kendimi korkma doktorun sana uyqun tedaviyletedavi edecek ben kizlcik suyunu hala kullaniyorum
Bende sımdı ıcıcem kıIlcıgı cnm yenı kızılcık cıkcak sanırım bır aya engec taze tae se alırız

Dogdu canim agrilarim cok narkoz verdiler yinede gecmiyor melegim sag salim geldi kucagima sukurler olsun insallah darisi size
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ağrılarında geçer inşallah. Sabrın sonu selamattir çok şükür bir bebek daha anne koynuna kavuştu. Adı ne minnoşun iyi olunca gel anlat bize

Kızlar yaklaşık 3buçuk 4 aylık dan buyana Enfeksiyonum geçmedi
İnş sizlerin geçer daha tedbirli olmada fayda var
Ürolojiye bende gidemedim Dr sırası beklemek falan istemedim hastanede çok geriliyorum diye kalakaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…