Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Cok sağol canım Allah razı olsun darısı sana ve tüm isteyenlere olsun ama sende dikiş attır kafan rahat olsun rabbim bir daha olumsuzluk yasatmasin

Gittim kuzum az once geldim yarin sabaj 7.30 yatisim yapiliyor, suyu iyice azalmis tansiyonda biraz yuksek cikinca sezeryanla alalim dedi ❤ darisi sizlere insallah
Canım sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim ikinizede sağlık versin dualarımız seninle. Yarın güzel haberler alalım inşallah. Bizde görebiliriz inşallah o haftaları

Kızlar rahim ağzının kısaldığını nasil anlayabiliriz kendimiz. Yani belirtileri neler. Ultrasonda 1 hafta önce 25 mm di. Progestan kullanıyorum. Herhangi bi ağrım falan yok akıntı fitilden dolayı az var. Nasıl anlayabilirim ki

Bunu anlamanın bir yolu yok maalesef. Benim 33mm iken ne ağrı ne sızı olmadan 2 hafta sonrasında 13mmye düşmüştü. Çok şaşırmıştım hatta.

Ultrasonda anladık bende 24 mm le dikiş öldum

Merhaba
1 buçuk sene önce 18 haftalık hamileyken aniden suyum geldi ve daha sonra doğum oldu. Hiçbir sebep bulunamadı plasenta dan yapılan patoloji sonucu da temiz çıktı . Birazda doktor ilgisizliği ile başıma neden böyle bisey geldiğini bilmeyerek 1 bucuk sene geçti baska doktorlara hastanelere gittim ilk gebelikte normal dediler hep yolladılar .
Dünde hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihine göre 6 haftalık. Bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Kadın doğum doktoruna mi gitmeliyim perinatoloğa mı gitmeliyim ? Önlem amaçlı serklaj atılırsa bunun bana bir zararı olur mu ?

Aynı olayı 12..haftaöda yaşadım bu hamileliğimdede 12.haftaya kadar tanı konmadı şüphe vardı ama dhaa büyük haftaları bekliyorlardı. Genede biraz büyümesini beklelrt diye düşünüyorum. Ama fikrimce perinatolaga gözükme iz daha iyi olacaktır. Ben öyle daha rahatladım. Kadın Doğum doktorları biraz daha rahattı bana denk gelen

Yok kyzum hic altima surgu gelmedi wcye kendim gittim geldim agrim disinda cok sukur kanama filan olmadi Rabbim mucizsmi kucagima almayida nasip eder insAllah
Oyy masallah sübhanallah ne güzel ben yaşadım o duyguyu rabbim sanada nasip etsin canım benim bu arada açıklıkla lavaboya gidip duruyorsun ya kaç haftadır bir sorun yaşamadın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…