- 4 Ekim 2017
- 439
- 135
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.181
Cok sağol canım Allah razı olsun darısı sana ve tüm isteyenlere olsun ama sende dikiş attır kafan rahat olsun rabbim bir daha olumsuzluk yasatmasinİkinciye mi hamilesin ay çok sevindim senin içinbende istiyorum dikiş en azından biraz daha için rahat olabilir işlem de korkutmuyor beni ama bakacak kimsem yok o yüzden biraz endişeniyorum açıkçası. Annem beni ufakken vermiş, kv hayatta değil vs. Neyse Allah büyüktür o günlere gelelim de bir şekilde hallolur inşallah. Benim birden kanama başladı bacaklarımdan boşalıyordu resmen. Muayene de ayaklar vajene doğru sarkar vaziyetteydi ama bi türlü suyum gelmedi doktorlar kendileri patlattı artık hayatı tehlike başlamak üzereydi kanama olduğu için. Su geldikten 1 günn sonra anca doğum yapabildim yavrum sıkışmıştı çünkü
Gittim kuzum az once geldim
Hadi gözün aydin canım sağlıkla gelsin kuzucukGittim kuzum az once geldimyarin sabaj 7.30 yatisim yapiliyor, suyu iyice azalmis tansiyonda biraz yuksek cikinca sezeryanla alalim dedi ❤ darisi sizlere insallah
Tansiyonum yuksek ciktigi icin canim dogumdada yukselebilir riske atmayalim diye sezeryan dedi doktorHadi gözün aydin canım sağlıkla gelsin kuzucukneden sezeryan canım peki suyun az olduğu için mi
Canım sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim ikinizede sağlık versin dualarımız seninle. Yarın güzel haberler alalım inşallah. Bizde görebiliriz inşallah o haftalarıGittim kuzum az once geldimyarin sabaj 7.30 yatisim yapiliyor, suyu iyice azalmis tansiyonda biraz yuksek cikinca sezeryanla alalim dedi ❤ darisi sizlere insallah
İnsallah hepiniz icin dua edicem Allahin izniyle kendinize bebeginize guvenin kolay olmuyor ama geliniyorCanım sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim ikinizede sağlık versin dualarımız seninle. Yarın güzel haberler alalım inşallah. Bizde görebiliriz inşallah o haftaları
Bunu anlamanın bir yolu yok maalesef. Benim 33mm iken ne ağrı ne sızı olmadan 2 hafta sonrasında 13mmye düşmüştü. Çok şaşırmıştım hatta.Kızlar rahim ağzının kısaldığını nasil anlayabiliriz kendimiz. Yani belirtileri neler. Ultrasonda 1 hafta önce 25 mm di. Progestan kullanıyorum. Herhangi bi ağrım falan yok akıntı fitilden dolayı az var. Nasıl anlayabilirim ki
Ultrasonda anladık bende 24 mm le dikiş öldumKızlar rahim ağzının kısaldığını nasil anlayabiliriz kendimiz. Yani belirtileri neler. Ultrasonda 1 hafta önce 25 mm di. Progestan kullanıyorum. Herhangi bi ağrım falan yok akıntı fitilden dolayı az var. Nasıl anlayabilirim ki
Aynı olayı 12..haftaöda yaşadım bu hamileliğimdede 12.haftaya kadar tanı konmadı şüphe vardı ama dhaa büyük haftaları bekliyorlardı. Genede biraz büyümesini beklelrt diye düşünüyorum. Ama fikrimce perinatolaga gözükme iz daha iyi olacaktır. Ben öyle daha rahatladım. Kadın Doğum doktorları biraz daha rahattı bana denk gelenMerhaba
1 buçuk sene önce 18 haftalık hamileyken aniden suyum geldi ve daha sonra doğum oldu. Hiçbir sebep bulunamadı plasenta dan yapılan patoloji sonucu da temiz çıktı . Birazda doktor ilgisizliği ile başıma neden böyle bisey geldiğini bilmeyerek 1 bucuk sene geçti baska doktorlara hastanelere gittim ilk gebelikte normal dediler hep yolladılar .
Dünde hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihine göre 6 haftalık. Bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Kadın doğum doktoruna mi gitmeliyim perinatoloğa mı gitmeliyim ? Önlem amaçlı serklaj atılırsa bunun bana bir zararı olur mu ?
İnşallah inatçılığu bana çeker ve tutunur bizde bu haftalarıda görürüz canım.Allah, razı olsun güzel haberler vermeyi unutmaİnsallah hepiniz icin dua edicem Allahin izniyle kendinize bebeginize guvenin kolay olmuyor ama geliniyor☺
Samara96 canım sen nasılsın neyapiyosun
Oyy masallah sübhanallah ne güzel ben yaşadım o duyguyu rabbim sanada nasip etsin canım benim bu arada açıklıkla lavaboya gidip duruyorsun ya kaç haftadır bir sorun yaşamadın demiHic kuzum oyke yatyorum arada kalkip dolasyorum bizimde zamanimiza az kaldi simdide endiseler yer aldi
Bu arada haftan 36 olmuş bak Allah'ın dediği olur canımHic kuzum oyke yatyorum arada kalkip dolasyorum bizimde zamanimiza az kaldi simdide endiseler yer aldi
Oyy masallah sübhanallah ne güzel ben yaşadım o duyguyu rabbim sanada nasip etsin canım benim bu arada açıklıkla lavaboya gidip duruyorsun ya kaç haftadır bir sorun yaşamadın demi