Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Çook geçmiş olsun inşallah bir daha boyle bir durumla karşılaşmazsın

Arkadaşlar erken dönem gebelikte kasılma hissedilir mi hissedilirse ne şekilde hissedilir? 18-19. haftalarda.

Hanımlar genelde hamileliğinizin 18 haftasından sonra kaç haftada bir muayeneye gittiniz Samara balkes ve icecream yardımcı olursanız sevinirim haftalarıniz ilerde maşallah sizden öğrenmek istedim
23 e kadar iki haftada bir sonrasinda sorun cikarsa gittim nişan geldi sandim flan oyle yani. Mumkun oldugunca merdiven inmeyim diye gitmemeye calistim 32 den sonra preaklampside eklendi yoluma iki haftadr hastanede yatiyorum

Arkadaşlar erken dönem gebelikte kasılma hissedilir mi hissedilirse ne şekilde hissedilir? 18-19. haftalarda.
Ben ilk 14. Haftamda hissettim. Karnij sivrilip bi yerde toplanma hissi geliyor agrili yada agrisiz olabiliyor. Mumkun oldugunca az yasamak cok onemli kasilmalar rahmi acabiliyor

Ben ilk 14. Haftamda hissettim. Karnij sivrilip bi yerde toplanma hissi geliyor agrili yada agrisiz olabiliyor. Mumkun oldugunca az yasamak cok onemli kasilmalar rahmi acabiliyor
Benımde sertlesmem oluyo ama gaz oldugunda cnm ya ılkınde oyle degıldı bu gaz olup cokamayınca oluyo dr a dedm onemlı dgl oyleyse dedı tedbır amaclı ılac mu ıstesem

Benımde sertlesmem oluyo ama gaz oldugunda cnm ya ılkınde oyle degıldı bu gaz olup cokamayınca oluyo dr a dedm onemlı dgl oyleyse dedı tedbır amaclı ılac mu ıstesem
Tedbir icin 12 saate bir adalat alsan olur bence gaz sancisi bendede cok oldu ama bagirsak hareketleri kabizlik ishal cok etkiliyor bizi dikkat et ikisindende korun canim

Tedbir icin 12 saate bir adalat alsan olur bence gaz sancisi bendede cok oldu ama bagirsak hareketleri kabizlik ishal cok etkiliyor bizi dikkat et ikisindende korun canim
Kabızlık be gaz ıcın ılac alıyom cnm yoksa mafolırdjm sırt ıstı yayayım bagırsaklarımda gaz cıkamazsa hemen sertlesıyorum dra sorayım gıdınce barı

Arkadaslar 13 haftalik hamileyim daha once bir kaybim var 18 haftalik bugun doktor 26 mm sinirda dedi ve diksem dahi duser diyor cok emin konusuyor duseceginden emin gibi ne yapacagimizi bilemedik moralimiz sifir

Canim ben ayda bir gittim hep canim
Hanımlar genelde hamileliğinizin 18 haftasından sonra kaç haftada bir muayeneye gittiniz Samara balkes ve icecream yardımcı olursanız sevinirim haftalarıniz ilerde maşallah sizden öğrenmek istedim

O ne sacma bisey ya baska doktora git gozuk kuzum benim arkadasim 18 haftalik 26mm uzunlukla hemde ikiz gebelik serklaj olundu su anda 37 haftalik hamile valla ben tek gebelikle acilma oldu onda o problem bile olnadi rahim boyu bile uzadi simdi doguma hazrlaniyo doktorun sacmalamis bence canim
Arkadaslar 13 haftalik hamileyim daha once bir kaybim var 18 haftalik bugun doktor 26 mm sinirda dedi ve diksem dahi duser diyor cok emin konusuyor duseceginden emin gibi ne yapacagimizi bilemedik moralimiz sifir

Başka bir doktor araştırın benimde 12 haftamda düşüğüm oldu. Bu gebeliğinde 12 haftamda 28 mm ölçtü doktorum büyük ihtimal düşer dedi sadece pruloton ve progestan verdi bekli ez son ihtimal dikiş dedi tamda bayram arifesi idi bayram boyunca ağladım sonra başja bir doktora gittim daha telefonda dememle bile ölçüm yaparım eğer gerçekten kısalık varsa tek çözüm dikiş dedi. Mesefaye rağmen o doktora gittim. Ve ölçüm yaptı 31 mm dedi ertesi gün serklaj aldı 18 gün oldu olalı. Şu an için açılma falanda yo çok şükür. Bu serklaj yapan doktorumun dediği iki yöntem var ya dikiş ya da progestan ama edindiğim tecrübe serklaj işe yarar diyor dedi. Ben peritonologa gittim. Vhu süreçte moral çok önemli moralinizi bozan doktordan uzak durun

Öyle saçmalık mı olur serklajla kaç arkadaşımız var bebeğine kavusan dıksekte düşer de ne demek çok mantıksız başka dra gidin 14 haftada 24mm rahım agzıyla dıkıa oldum ıkız gebeyım 4cm e uzadı dkkısten sonra allahtan bırsey olmazsa dr uzun gıdersın dedıler oyuzden bence baska de bulun

Benim dikisim 19.haftanin basinda atildi yasadığım sehirdeki dr beni dinlemedi salladı durdu defalarca dikiş konusunu dile getirdim gerek yok dedi taki 3.5 cm olana kadar bana başka drn adını veriyor Allaha havale ettim. Apar topar istanbula tedavi gördugum hastaneye geldim riskli gebelik doktorumuz hiç düşünmeden ameliyata aldı beni gittiğimiz günü cunkü rahim boyu 2.5 cm düşmüş oldugunu gördük cok kızdı yaşadığım sehirdeki doktora, düşüp düsmeyecegini Rabbim bilir, bence o doktorunuz risk almak istemedigi icin size böyle söylüyor saglam güvenilir baska dr bulun

Maşallah canım riskli haftalar geçmiş iyisin değilmi

Merhaba canim cok sukur iyiyim agrim sizim cok oluyo yinede sukur edyorum bu gunlere getren Rabbime bu haftalara getrdi diye senin cim cime nasil canim
Bitti canım az kaldı birkac hafta daha sabredin, benim cimcimemde tam bir küçük kaynana oldu kucagında gezdirerek emzir beni diyor, dişleri cok kaşıniyor eli sürekli ağzında ek gıdalara gectik yavastan sükür bugünümüze bir gülüşü herseye değiyor

Oy MasAllah kuzuya ya o guzellikden Rabbim hepimize nasip etsin insAllah insana dertlerimi yorgunlunugu bile unutturuyo dimi MasAllah kuzuna Evet canim 2 hafta daha sabr edersem Rabbimin izniyle insAllah her sey guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…