Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Doktorum normal dogumu tavsiye etti daha once yapmissin elverisli olursa yine oyle yapalim dedi. Cantamiz hazir besigimiz hazir bi o eksik oda vaktinde saglikla gelsin insallah
İnşaallah canım inşallah. Sen doğuma sağ salim git kavuşun inşallah. Hem bana da dua et unutmazsan Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye

İnşaallah canım inşallah. Sen doğuma sağ salim git kavuşun inşallah. Hem bana da dua et unutmazsan Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye
Unuturmuyum hiic canim benim adinizla edicem insallah en kisa zamanda guzel haberler verirsin insalah

Yaaa
preeklamsinin farkedilmesi sukur sebebi aslinda verilmis sadakan varmis..
Gonul 40 ister ama su an dunyaya gelmek icin hazir o annesi. Kuvoz bile istemez. Ciyak ciyak yikar ortaligi. Uykularinla ve uzun kadinlar kulubu mesaji okumalarinla vedalas ama Sen sakin canini sikma. Konus bol bol. Hatta sezeryan istiyodun galiba, girmeden once konus sakince, annecim borazdan doktor amcan seni karnimdan cikarip kollarima vercek, sakin korkma ben seni bekliyorum baban da yanimda fln de. Vallahi etkiliyor. Bi de burdaki arkadaslarimiza sezeryan esnasinda dua et. Guzel haberlerini bekliyorum, etiketle beni de goriym mesajini. Hepsini okuyamiyorum mesajalrin.

Bahar benim adım etsen etmesen Allah razı olsun. Çok fazla tanımasamda kalbinin güzelliğini hissettim. Rabbim darda bırakmasın bir avazda kurtarsın inşaallah.
Mutlaka edicem aklimdasin, simdide zaten hep ediyodum kendime ederken size etmesem bencil hissediyorum daha tanimadgim tum kardeslerimde icinde dualarla geldim bugune darisi size

Evet canim normal muayene oncesi tansiyon kilo kontrolunde yuksek cikinca takibe almistik, bi hafta sonra yarim ekmek ustune bide koca bi tabak kizartma yeyince tansiyon olmus 15 10. Zor bi hastane sureci gecirdim en son eve geldim.

Sezeryan istyodum doktorum normal yapabilirsn diyince bi ozguven geldi ama bakalim acil alinmazsa onuda basaririz insallah bol bolda sohbet ediyoruz minnoşumla insallah dogurunca yazarim

Ne yapabilirim ki doktor bir takım testler aldı lupus ıng vs sonuçlarını bekliyorum
Benım dogumuma 1 hafta var saglıkla bi kucagıma alayım sonra senle bildiklerimi paylasayım olur mu bı ara hem cok stresliyim hem korkulu malum olaylardan inş iyi olunca elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

24 mm dı cnm gıt gıde azaldı ensonnaz uzadı yatıuorım evet 28 lere kadar da yatarım sonra ıns az yururum cnm
Canım biz seninle aynı anda bebeğimizi kaybetmiştik yanlış hatırlamıyprsam eşinlede iş dolagısıyla ayrı bir dönem geçirmiştin o sen misin Allah bu sefer sağlıkla kavuştursun bebişlerimize 2018 mayıstı benim kaybım

Evet cnm dogru hatırlıyorsun benımde 2018 mayıstı sende hamılemısın

Benım dogumuma 1 hafta var saglıkla bi kucagıma alayım sonra senle bildiklerimi paylasayım olur mu bı ara hem cok stresliyim hem korkulu malum olaylardan inş iyi olunca elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
Cok az kalmış doğumuna hiç stres yapma sonuna gelmişsin Allah’ın izniyle gelir gerisi sağlıcakla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…