- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.721
Cok tesekkur ederim yaparim mutlakaDamlatma bildiğin sık 1 limon iç Preeklamsi yakından tanıstıgım bir konu stres artırır canım takma inş iıi olacak
Bebekte sıkıntı yani anladım bende net bir neden yok maalesef rahim ağzı yetmezliği olabilir denildi ama ne derece doğru bilmiyorum geçmiş olsunGelişme geriliği kordon kan akımı tersine döndü
İnşaallah canım inşallah. Sen doğuma sağ salim git kavuşun inşallah. Hem bana da dua et unutmazsanDoktorum normal dogumu tavsiye etti daha once yapmissin elverisli olursa yine oyle yapalim dedi. Cantamiz hazir besigimiz hazir bi o eksik oda vaktinde saglikla gelsin insallah❤
Unuturmuyum hiic canim benim adinizla edicem insallahİnşaallah canım inşallah. Sen doğuma sağ salim git kavuşun inşallah. Hem bana da dua et unutmazsanAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye
Bahar benim adım etsen etmesen Allah razı olsun. Çok fazla tanımasamda kalbinin güzelliğini hissettim. Rabbim darda bırakmasın bir avazda kurtarsın inşaallah.Unuturmuyum hiic canim benim adinizla edicem insallah☺ en kisa zamanda guzel haberler verirsin insalah
YaaaBenim rahim yeymezligine birde preaklampsi eklendi. Simdi tansiyon ilaclari kullaniyorum bir hafta hastanede yattim alttan kontrol ettiler ustten rahim sifirlanmis sadece dikiş tutuyordu, simdi alttanda açiklik olustu bir parmak yani her iki taraftan acik bi rahim tutan bi ipbebegi erken alabilirler risk gorurlerse. Zor gunler gecti saniyodum daha zor gunler geldi
İyşce arastırBebekte sıkıntı yani anladım bende net bir neden yok maalesef rahim ağzı yetmezliği olabilir denildi ama ne derece doğru bilmiyorum geçmiş olsun
Kızlar serklajdan 1 hafta oldu 4 cm rahım agzım bır sıkıntı yok dedı de cok sukur sızler nasılsınız
Ne yapabilirim ki doktor bir takım testler aldı lupus ıng vs sonuçlarını bekliyorumİyşce arastır
Mutlaka edicem aklimdasin, simdide zaten hep ediyodum kendime ederken size etmesem bencil hissediyorum daha tanimadgim tum kardeslerimde icindeBahar benim adım etsen etmesen Allah razı olsun. Çok fazla tanımasamda kalbinin güzelliğini hissettim. Rabbim darda bırakmasın bir avazda kurtarsın inşaallah.
Evet canim normal muayene oncesi tansiyon kilo kontrolunde yuksek cikinca takibe almistik, bi hafta sonra yarim ekmek ustune bide koca bi tabak kizartma yeyince tansiyon olmus 15 10. Zor bi hastane sureci gecirdim en son eve geldim.Yaaa
preeklamsinin farkedilmesi sukur sebebi aslinda verilmis sadakan varmis..
Gonul 40 ister ama su an dunyaya gelmek icin hazir o annesi. Kuvoz bile istemez. Ciyak ciyak yikar ortaligi. Uykularinla ve uzun kadinlar kulubu mesaji okumalarinla vedalasama Sen sakin canini sikma. Konus bol bol. Hatta sezeryan istiyodun galiba, girmeden once konus sakince, annecim borazdan doktor amcan seni karnimdan cikarip kollarima vercek, sakin korkma ben seni bekliyorum baban da yanimda fln de. Vallahi etkiliyor. Bi de burdaki arkadaslarimiza sezeryan esnasinda dua et. Guzel haberlerini bekliyorum, etiketle beni de goriym mesajini. Hepsini okuyamiyorum mesajalrin.
24 mm dı cnm gıt gıde azaldı ensonnaz uzadı yatıuorım evet 28 lere kadar da yatarım sonra ıns az yururum cnmSüper canım, serklajdan önce kaç cm’di peki, bide hep yatıyo musun
Benım dogumuma 1 hafta var saglıkla bi kucagıma alayım sonra senle bildiklerimi paylasayım olur mu bı ara hem cok stresliyim hem korkulu malum olaylardan inş iyi olunca elimden geldiğince yardımcı olmak isterimNe yapabilirim ki doktor bir takım testler aldı lupus ıng vs sonuçlarını bekliyorum
24 mm dı cnm gıt gıde azaldı ensonnaz uzadı yatıuorım evet 28 lere kadar da yatarım sonra ıns az yururum cnm
Canım biz seninle aynı anda bebeğimizi kaybetmiştik yanlış hatırlamıyprsam eşinlede iş dolagısıyla ayrı bir dönem geçirmiştin o sen misin Allah bu sefer sağlıkla kavuştursun bebişlerimize 2018 mayıstı benim kaybım24 mm dı cnm gıt gıde azaldı ensonnaz uzadı yatıuorım evet 28 lere kadar da yatarım sonra ıns az yururum cnm
Hıc bılmıyorum cnm hanı cnm sen yat uzamasa da kısalmaz en azından tedbırını alSerklajdan sonra 24mm’den 4cm uzaması çok iyi ya maşallah.. benim 18mm’di serklajdan önce, şu an 27mm yatıyorum sürekli, acaba yattıkça birqz daha uzar mı ya
Evet cnm dogru hatırlıyorsun benımde 2018 mayıstı sende hamılemısınCanım biz seninle aynı anda bebeğimizi kaybetmiştik yanlış hatırlamıyprsam eşinlede iş dolagısıyla ayrı bir dönem geçirmiştin o sen misin Allah bu sefer sağlıkla kavuştursun bebişlerimize 2018 mayıstı benim kaybım
Cok az kalmış doğumuna hiç stres yapma sonuna gelmişsin Allah’ın izniyle gelir gerisi sağlıcakla al kucağınaBenım dogumuma 1 hafta var saglıkla bi kucagıma alayım sonra senle bildiklerimi paylasayım olur mu bı ara hem cok stresliyim hem korkulu malum olaylardan inş iyi olunca elimden geldiğince yardımcı olmak isterim