- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 31
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.741
AminnCok az kalmış doğumuna hiç stres yapma sonuna gelmişsin Allah’ın izniyle gelir gerisi sağlıcakla al kucağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnCok az kalmış doğumuna hiç stres yapma sonuna gelmişsin Allah’ın izniyle gelir gerisi sağlıcakla al kucağına
Evet ancak cesaret edebildim bende o gün bugündür 31 hafta ol dumEvet cnm dogru hatırlıyorsun benımde 2018 mayıstı sende hamılemısın
Masallah sen buyutmussun ben hamıle kalamadım tup yaptırdım stres ve operasyonlar benım vucudumu mafettı sen de serklajlımısın nasıl geldın bu haftakara neler yaotınEvet ancak cesaret edebildim bende o gün bugündür 31 hafta ol dum
Serklaj yok ölçümle takip ederek geldim öyle devam ediyor 4 ay yattım çoğunlukla kanama vardı hep düşer dendi ama çok şükür bugünlere geldikMasallah sen buyutmussun ben hamıle kalamadım tup yaptırdım stres ve operasyonlar benım vucudumu mafettı sen de serklajlımısın nasıl geldın bu haftakara neler yaotın
Maşallah canım ilk bebeğin kaç haftalık doğdu? Ya ben dikişten çok korkuyorum garantisi yok diye. Hangi ilaçları kullandın ? Allah inşallah bizede nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar. Sende hayırlısıyla alırsın inşallah kucağınaSerklaj yok ölçümle takip ederek geldim öyle devam ediyor 4 ay yattım çoğunlukla kanama vardı hep düşer dendi ama çok şükür bugünlere geldik
Allah razı olsun canım. Altta okudum yediğinden yükselmişse dikkat edersen belki yükselmez tansiyonun. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Ben daha hamile bile değilim ama dikişten korkmaya başladım ya. Birde benim bakacak kimsem yok eşimin sülalesi kocaman ama bakmazlar. Annemde çok uzakta. Ne yaparım o zaman bilmiyorum. Eşimde farklı bir ilde çalışıyorMutlaka edicem aklimdasin, simdide zaten hep ediyodum kendime ederken size etmesem bencil hissediyorum daha tanimadgim tum kardeslerimde icinde dualarla geldim bugune darisi size
Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım. En güzel zamanın stresle harcama bence. Hayırlısıyla doğumunu yap gel anlat bizede neler yaptın? Neler kullandın?
Masallah cnm Allah ol derse hıcbısey olmuyor bende ılkten berı yatıyorım ıns sahlıkla kucagımıza alırızSerklaj yok ölçümle takip ederek geldim öyle devam ediyor 4 ay yattım çoğunlukla kanama vardı hep düşer dendi ama çok şükür bugünlere geldik
Amiin. İnanki dikiş bu işin en kolay evresi, sonrasi cok onemli sana mutlaka bakacak biri yemegini getirecek suyunu dolduracak bakima muhtac oluyoruz. Benim annem geldi ilk uc ay yemegimi yaptim gerek yoktu dikisten sonra hergun gelip gtti 22 de bi geldi hep beraber yasadik cunku idrarimi bile yapmaya gidemedim surgu kullandim. Esimin tarafindan asla yardim gelmedi zaten.. eger mumkunse ailenin yanina git yada annen gelsin cunku ne zaman ne yasicagmz belli olmuyorAllah razı olsun canım. Altta okudum yediğinden yükselmişse dikkat edersen belki yükselmez tansiyonun. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Ben daha hamile bile değilim ama dikişten korkmaya başladım ya. Birde benim bakacak kimsem yok eşimin sülalesi kocaman ama bakmazlar. Annemde çok uzakta. Ne yaparım o zaman bilmiyorum. Eşimde farklı bir ilde çalışıyor
İnsanın kötü tecrübesi oldugunda stressiz günü olmuyo valla şimdi ki stresimde 37+3de doguracam acaba erken miAllah bir avazda kurtarsın inşallah canım. En güzel zamanın stresle harcama bence. Hayırlısıyla doğumunu yap gel anlat bizede neler yaptın? Neler kullandın?
Annemler köydeler ve Allah korusun bir şey olsa hastaneye gitmem bile çok zor olur orda. Mide ameliyatı olunca kimse bakmadı bana eşim kaldı bir kaç gün. Önce hamileyken de ilgilenmediler, doğum yaptım geldim yine aynı. Görümcemin yanında bir kaç sefer dedim bakıma muhtaç yatmam gerekicek yaaa çok zor olur öyle inşallah gerek kalmaz dedi. Bakarız falan yok hiç. Geriside hep aynı. ☹ Allah kimseyi darda bırakmasın kimseye muhtaç etmesin ama çok zor ya. Annem de yaşlı gel desem babama bakacak kimse yok. Kendi ablalarımda eşleri izin vermezAmiin. İnanki dikiş bu işin en kolay evresi, sonrasi cok onemli sana mutlaka bakacak biri yemegini getirecek suyunu dolduracak bakima muhtac oluyoruz. Benim annem geldi ilk uc ay yemegimi yaptim gerek yoktu dikisten sonra hergun gelip gtti 22 de bi geldi hep beraber yasadik cunku idrarimi bile yapmaya gidemedim surgu kullandim. Esimin tarafindan asla yardim gelmedi zaten.. eger mumkunse ailenin yanina git yada annen gelsin cunku ne zaman ne yasicagmz belli olmuyor
Biliyorum bende 21 haftalık kaybettim 3.5 yıldan sonra kavuştum derken.İnsanın kötü tecrübesi oldugunda stressiz günü olmuyo valla şimdi ki stresimde 37+3de doguracam acaba erken mi
İnşallah herkes saglıkla kucagına alırBiliyorum bende 21 haftalık kaybettim 3.5 yıldan sonra kavuştum derken.
Ondan sonrada hamile kalamadım bile.
Riskli zamanları geçirmişsin ve 37+lar artık prematüre sayılmıyor ki. Kilosuda iyidir sen stres olup bebeğinide etkileme bence. Demesi kolay diceksin biliyorum ama senin haftalarını görmek için uğraşanlar var. Bence artık keyfini çıkar.
Az bi surecte degil ki idare etseler dicem ablanlar ucretli birini tutarsin en iyi ihtimalle yemegini yapar gider ulasabilcegn sekilde koyarlar yanina bi wc gidip gelirsin. Benim kisisel temizlgim bile yatakta yapildi sildi sonra banyo bile yapamamstim.Annemler köydeler ve Allah korusun bir şey olsa hastaneye gitmem bile çok zor olur orda. Mide ameliyatı olunca kimse bakmadı bana eşim kaldı bir kaç gün. Önce hamileyken de ilgilenmediler, doğum yaptım geldim yine aynı. Görümcemin yanında bir kaç sefer dedim bakıma muhtaç yatmam gerekicek yaaa çok zor olur öyle inşallah gerek kalmaz dedi. Bakarız falan yok hiç. Geriside hep aynı. ☹ Allah kimseyi darda bırakmasın kimseye muhtaç etmesin ama çok zor ya. Annem de yaşlı gel desem babama bakacak kimse yok. Kendi ablalarımda eşleri izin vermez
Evet canım az bir süre değil ve kendi evimde olursam daha iyi hissederim diye düşünüyorum. Bir tek bir kişi sana bakarım kızım dedi görümcemin kayınvalidesi. Oda hamileyken 9 ay yatmış 2 çocuğundada. Allah aşkına bak gel bakarım dedi. Ama zavallım oda yaşlı, dizlerinden defalarca ameliyat olmuş biri kıyıpta gidemem ki.Az bi surecte degil ki idare etseler dicem ablanlar ucretli birini tutarsin en iyi ihtimalle yemegini yapar gider ulasabilcegn sekilde koyarlar yanina bi wc gidip gelirsin. Benim kisisel temizlgim bile yatakta yapildi sildi sonra banyo bile yapamamstim.
Boyle zamanlarda kimseyi de bulamazsin yaninda hep boyle olmustur. Annem olmasaydi banada kmse bakmazdi. Zira bebeklerim öldugunde başin sagolsun demediler bana.Allah yardimcin olsun insallah kimseye muhtac olmadan gecirirsin suan kaslarim bittiginden kendimi kaldiramiyorum bile annem destek oluyor eliyle. Zor ama sonu guzel olucak insallah
Cnm benim ilk kızımda böyle problemim yoktu 37+3 de Dr kontrolun de çok fazla enfeksiyon olduğu öğrenilince doğum yaptırdılar 3220 doğdu kızım hiç küvöz falan girmediİnsanın kötü tecrübesi oldugunda stressiz günü olmuyo valla şimdi ki stresimde 37+3de doguracam acaba erken mi
Cnm maddi durumuna göre birisini ayarlayabilirsiniz belki bir yada iki haftada birisini tutabilirsinEvet canım az bir süre değil ve kendi evimde olursam daha iyi hissederim diye düşünüyorum. Bir tek bir kişi sana bakarım kızım dedi görümcemin kayınvalidesi. Oda hamileyken 9 ay yatmış 2 çocuğundada. Allah aşkına bak gel bakarım dedi. Ama zavallım oda yaşlı, dizlerinden defalarca ameliyat olmuş biri kıyıpta gidemem ki.
Yemek önemli değil kahvaltılıkla geçiştiririm yada dışardan ev yemeği yapan yerlerden isterim. Zaten midem küçük artık.
Ben kendi temizliğimi,ev temizliğini düşünüyorum. Mesela sık sık iç çamaşırı değiştirmemiz gerekiyor. Onları kim atıcak makineye kim sericek kim ütülicek. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Allah annenden razı olsun inşaallah herkes yapmaz.
Bakıcaz artık ama çevren bu kadar kalabalıkken yalnız kalmak çok tuhafCnm maddi durumuna göre birisini ayarlayabilirsiniz belki bir yada iki haftada birisini tutabilirsin