- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.701
Haklısıb cnm 28 ılk hedef sonrası 32 34 falan işte serklajdan sonra rahatladım ama yatıyorum ayaga kalkamam tedbırıı alalımda sen 35 olmusssun senın bebek kuveze de gırmez artık bence daha dayanırsın korkmaİnsallah saglikla atlatrsiniz stres skinti hic bitmiyor hep 26 28 dedik onlari atlatncada baska seyler cikiyor onumuze. Tutar tutar hic korkma yterki ilacini al agri sanci yasama
İnsallah canim 8 doz ciger gelistirici yapildi. Ayaklarida indirip yatmak zorunda kaldim tansiyon ckmasin diye gittigi yere kadar gitcek bundan sonraHaklısıb cnm 28 ılk hedef sonrası 32 34 falan işte serklajdan sonra rahatladım ama yatıyorum ayaga kalkamam tedbırıı alalımda sen 35 olmusssun senın bebek kuveze de gırmez artık bence daha dayanırsın korkma
Gözünaydın cnm çok sevindimKızlar serklajdan 1 hafta oldu 4 cm rahım agzım bır sıkıntı yok dedı de cok sukur sızler nasılsınız
Sabır cnm az kalmıs senın haftanı gorsem gobek atarım vallaİnsallah canim 8 doz ciger gelistirici yapildi. Ayaklarida indirip yatmak zorunda kaldim tansiyon ckmasin diye gittigi yere kadar gitcek bundan sonra
Sagol cnm ıns sızler gıbı 28 lerı gecerım bendeGözünaydın cnm çok sevindim
Canim gecmis olsun bendede taansiyon cikti 2haftadir.artik senin haftan ilerledi korkma kotu gunleri geride biraktinBenim rahim yeymezligine birde preaklampsi eklendi. Simdi tansiyon ilaclari kullaniyorum bir hafta hastanede yattim alttan kontrol ettiler ustten rahim sifirlanmis sadece dikiş tutuyordu, simdi alttanda açiklik olustu bir parmak yani her iki taraftan acik bi rahim tutan bi ipbebegi erken alabilirler risk gorurlerse. Zor gunler gecti saniyodum daha zor gunler geldi
Korkum tansiyonun aniden yukselip bize bsey olmasi. Cunku hastanede takip edilmem gerekirken imzayla cikmak zorunda kaldim. Tuzsuz yağsiz salcasiz besleniyorum ilacta aliyorum. Sende cok dikkat et canim surekli ölçCanim gecmis olsun bendede taansiyon cikti 2haftadir.artik senin haftan ilerledi korkma kotu gunleri geride biraktin
Anladim canim dogru haklisin bebegin hareketlerini iyi kontrol et surekli olc sende tansiyonunuKorkum tansiyonun aniden yukselip bize bsey olmasi. Cunku hastanede takip edilmem gerekirken imzayla cikmak zorunda kaldim. Tuzsuz yağsiz salcasiz besleniyorum ilacta aliyorum. Sende cok dikkat et canim surekli ölç
Surekli olcuyorum 10/6 11/7 cikiyor simdilik, cuma gunu randevum var artik dogum icin gun alicam nasipseAnladim canim dogru haklisin bebegin hareketlerini iyi kontrol et surekli olc sende tansiyonunu
34 hafta geçilmiş, ciğer geliştiriciler olunmuş küvöze girmez bile büyük ihtimalle. Tansiyon da iyi ben ilaç kullanıyordum daha yüksekti hastaneye de yatırmadılar. Bebeğin hareketlerini kontrol etmek yeterli . Stres yapmayın az kaldı sağlıkla kavuşun inşallahSurekli olcuyorum 10/6 11/7 cikiyor simdilik, cuma gunu randevum var artik dogum icin gun alicam nasipsehareketleride iyi cok sukur aklim kalmiyor☺
Cok tesekkur ederim canim inşallah. Bende girmez diye dusunuyorum ama doktorum ancak 35 de mudahale edebiliyor riske atamadigindan yaptiramadi dogumu, smdide risk gorursem alicam dedi bakalim hayirlisi neyse o olsun bu hafta benim icin mucizeydi cok sukur.34 hafta geçilmiş, ciğer geliştiriciler olunmuş küvöze girmez bile büyük ihtimalle. Tansiyon da iyi ben ilaç kullanıyordum daha yüksekti hastaneye de yatırmadılar. Bebeğin hareketlerini kontrol etmek yeterli . Stres yapmayın az kaldı sağlıkla kavuşun inşallah
Nerde oturuyorsun canım sen, bir yerlere gitme imkanın varsa Denizli Pamukkale ünv. Hastanesi her türlü imkanı var. Allah yardımcın olsun inşaallah 35 değil 37 yide görürüsün. Tansiyonunu ölç aradaMalesef kaldigim sehirde kuvez yok dogarsa baska bi sehre sevk edilcek insallah en az 35 dolar diyorum. Dogum yapayim diye izmire yolladilarrr ambulansla sancimi durdurp imza atip ciktik. İzmir tepecik univ. diye biyere gonderdiler rezaletin pisligin iciydi. Herseyi goze alip eve dondum Allahim korusun insallah
Merhaba bende 27. Hafsa da erken doğum yaptım sizin sebebiniz nedirMerhaba sizi buradan okudum sıkıntınızı cok iyi anlıyorum ama her gecen gün allahın izni ile kar ve haftan bebeğinin kilosu cok güzel allahın izni ile hersey güzel olacak annesi ben birinci bebeğimi 600 gram 27 de dogurdum kaybettim ama cok zayıf oldugu için yaşam sınırı 900 müş arkadasım dogum yaptı 1500 gram bebeği cok iyi senin kide 1300 e yakın sakın kalkma yat geciyo günler ve cok güzel beslen süt iç bol bol kac gram alsa kar şu an yine hamileyim ve 34. Haftam bitti gene erken dogum riskim var bende sen gibi hep uzanıyorum hepsi gececek allahın izni ile bunu düşün ve sabret seni anladığımı ve kaygını paylaştıgımı bilmen için yazdım saglıkla cıkacak sunuz o hastaneden inş ❤
Balikesirde yasiyorum canm normalde kuvezler var her imkanda var ama o gun gittigimde hepsi doluydi izmire sevk edildim ve basima gelmeyen kalmadi insallah bidaha oyle bsey yasamam travma oldu resmen. İki uc saate bir bakiyorum tansiyonumaNerde oturuyorsun canım sen, bir yerlere gitme imkanın varsa Denizli Pamukkale ünv. Hastanesi her türlü imkanı var. Allah yardımcın olsun inşaallah 35 değil 37 yide görürüsün. Tansiyonunu ölç arada
Gelişme geriliği kordon kan akımı tersine döndüMerhaba bende 27. Hafsa da erken doğum yaptım sizin sebebiniz nedir
Stres yapma tansiyon 14 9 olmadıkça sıkıntı yol limon sık suyunu iç ve uzan idrarda prorein var mı bide el ayakta ödemBalikesirde yasiyorum canm normalde kuvezler var her imkanda var ama o gun gittigimde hepsi doluydi izmire sevk edildim ve basima gelmeyen kalmadi insallah bidaha oyle bsey yasamam travma oldu resmen. İki uc saate bir bakiyorum tansiyonuma
Korkma korkarsan daha kötü olur Allah büyük bugüne kadar geldin dahada iyi olur. Benim yengemde de vardı tansiyon hastaneye bir gittiler yeğenimi aldılar hemen ilki 34 haftalık doğdu 40 gün küvözde kaldı ikincidede yine aynı şey oldu 36 da aldılar küvöze girmedi bile maşallah . Sende Allah ın izniyle sağ salim normal zamanında kavuşacaksın inşallah. Normal zamanında olursa doğum şeklin ne olucak? Güzel şeylerden bahsedelim. Hazırlık yaptın mı ? Öantan falan hazır mıBalikesirde yasiyorum canm normalde kuvezler var her imkanda var ama o gun gittigimde hepsi doluydi izmire sevk edildim ve basima gelmeyen kalmadi insallah bidaha oyle bsey yasamam travma oldu resmen. İki uc saate bir bakiyorum tansiyonuma
Odemim hic yok. İdrarda 24 saatlik bakildi 245 cikti 300 snirmiş. 15 10la gittim acile bidaha hic cikmadi o kadar evet limonu duymustum artik suyuma cayima damlatayimStres yapma tansiyon 14 9 olmadıkça sıkıntı yol limon sık suyunu iç ve uzan idrarda prorein var mı bide el ayakta ödem
Doktorum normal dogumu tavsiye etti daha once yapmissin elverisli olursa yine oyle yapalim dedi. Cantamiz hazir besigimiz hazir bi o eksik oda vaktinde saglikla gelsin insallahKorkma korkarsan daha kötü olur Allah büyük bugüne kadar geldin dahada iyi olur. Benim yengemde de vardı tansiyon hastaneye bir gittiler yeğenimi aldılar hemen ilki 34 haftalık doğdu 40 gün küvözde kaldı ikincidede yine aynı şey oldu 36 da aldılar küvöze girmedi bile maşallah . Sende Allah ın izniyle sağ salim normal zamanında kavuşacaksın inşallah. Normal zamanında olursa doğum şeklin ne olucak? Güzel şeylerden bahsedelim. Hazırlık yaptın mı ? Öantan falan hazır mı
Damlatma bildiğin sık 1 limon iç Preeklamsi yakından tanıstıgım bir konu stres artırır canım takma inş iıi olacakOdemim hic yok. İdrarda 24 saatlik bakildi 245 cikti 300 snirmiş. 15 10la gittim acile bidaha hic cikmadi o kadar evet limonu duymustum artik suyuma cayima damlatayim