-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.641
Yok canım normal serklajAbdominal mı oldun canım
Hamilesin onzmn cnm rabbm tamamına erdirsin cnm inşYok canım normal serklaj
Canım beni buraya nasıl etiketledigini öğrenebilir miyim. Bir arkadaş da istedi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Evet canım hamileyim 17 haftalık. Amin Allah razı olsun. Hepimizin inşaallah zamanında ve sağlıcakla. Rabbim olmayanlara da biran önce hamile kalmayı nasip etsinHamilesin onzmn cnm rabbm tamamına erdirsin cnm inş
Canim once @isaretini yaz sonra o kisinin nickini yaz, bosluk birakmadan, kucuk buyuk harfe dikkat edrekCanım beni buraya nasıl etiketledigini öğrenebilir miyim. Bir arkadaş da istedi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Amın cnm amın ınsEvet canım hamileyim 17 haftalık. Amin Allah razı olsun. Hepimizin inşaallah zamanında ve sağlıcakla. Rabbim olmayanlara da biran önce hamile kalmayı nasip etsin
Cnm nasılsınAmın cnm amın ıns
Canim Allah sabir versin. Zor maalesef.Amın cnm amın ıns
İyiyim canım sen nasılsın bıraz bas agrım var bır haftadır gecmeyenCnm nasılsın
Amın canım amın ıns bır daha yasatmaz rabbım duanızı eksık etmeyın benden ıns bende anne olurum hayırlısıyla evladım olunca ıns daha ıyı olacamCanim Allah sabir versin. Zor maalesef.
Ama sag salim vaktinde hamilr kalip, kucagina alirsin ins. Acin ayni kalicak ama en azindan avunman kolay olacak, mesguliyetinden daha az dusuneceksin. Rabbim tekrar benzer bi aci yasatmasij cumlemize. ❤
Olursun canim olmaz misin. Hem nasil tatli bi anne olursun. Bize zor ama Rabbimize degil. 1 yumurta 1 spermlik bi is.Amın canım amın ıns bır daha yasatmaz rabbım duanızı eksık etmeyın benden ıns bende anne olurum hayırlısıyla evladım olunca ıns daha ıyı olacam
Ah canım ıns ya ıns sorun rahımde erken dogumda en buyuk korkum o yne kaybetmek temmuzda abdomınal olacagım ıns bı manı cıkmazsa ıns vesıle olurOlursun canim olmaz misin. Hem nasil tatli bi anne olursun. Bize zor ama Rabbimize degil. 1 yumurta 1 spermlik bi is.
Simdi acin taze ama gecicek. Bi daha yuksek sesle muzik dinelyemem, oynayip ziplayamam derken, kucaginda bebeginle sarkilar soyleyeceksin ins. Duamdasin ❤
Allah yardimcin olsun ama inan omru varsa oraya oyle bi tutunacakki bebegin insallah sabir gerekiyorAh canım ıns ya ıns sorun rahımde erken dogumda en buyuk korkum o yne kaybetmek temmuzda abdomınal olacagım ıns bı manı cıkmazsa ıns vesıle olur
Çok şükür cnm bende de var 1 haftadır havakardanmı acabaİyiyim canım sen nasılsın bıraz bas agrım var bır haftadır gecmeyen
Bunu yeni okudum cnm az kalmış hayırlısı ile ol cnmAh canım ıns ya ıns sorun rahımde erken dogumda en buyuk korkum o yne kaybetmek temmuzda abdomınal olacagım ıns bı manı cıkmazsa ıns vesıle olur
Tamam canim çok teşekkür ederimCanim once @isaretini yaz sonra o kisinin nickini yaz, bosluk birakmadan, kucuk buyuk harfe dikkat edrek
Ins cnm ıns ınanıyorum bırgun olacak ama ıns en kısa zamanda olurAllah yardimcin olsun ama inan omru varsa oraya oyle bi tutunacakki bebegin insallah sabir gerekiyor
Acılde ıgne yaptırdım canım yenı evlıyken gtmıstım sadece adet mıgrenı demıstı yenı gitmedimÇok şükür cnm bende de var 1 haftadır havakardanmı acaba
Dra gittinmi cnm