- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.341
Allahım hepsinide esirgesin cnm yaa sen özeldemi yatıyosun cnm burda çok pahalı 1 hafta belki anca yatabilirim
Keşke dinlemeseydi kaynanasını bişey olsa sadece kendisi üzülecek Allah yardım etsin valla ne diyim her halimize şükürYok kuzum doktorum devlette diye devlette yatyorum canim amin kuzum ya bir kiz gelmisti kani cok asagiymis doktor hastanede yatmasini yazmis kayinvalidesi izin vermemis kavqa gurultu cikarmis doktor seni yazamam eve dedi olursun sorumluluk tasrim kiz izin kagidi yazdi bana bisey olursa her seyden kendim sorumluyum diye hemsireler filan nasil agliyolardi boyle vicdansiz kayinanalarin kizlari yikmu acava vicdansiz
Keşke dinlemeseydi kaynanasını bişey olsa sadece kendisi üzülecek Allah yardım etsin valla ne diyim her halimize şükür
Ay çok üzücü yaaaCanim bu kizin anneside yok bir evladi daha var evde cocuga bakmicakmis cocuk ortalikta kalir diye korktu herhalde dunde evladiyla konusurken cok aglamisti Rabbim insAlla korur
Ay çok üzücü yaaa
İnanmiyorum yaa nalet olsun boyle kayinvalideye kocasi saksı mı bu kadinin yazik gunahYok kuzum doktorum devlette diye devlette yatyorum canim amin kuzum ya bir kiz gelmisti kani cok asagiymis doktor hastanede yatmasini yazmis kayinvalidesi izin vermemis kavqa gurultu cikarmis doktor seni yazamam eve dedi olursun sorumluluk tasrim kiz izin kagidi yazdi bana bisey olursa her seyden kendim sorumluyum diye hemsireler filan nasil agliyolardi boyle vicdansiz kayinanalarin kizlari yikmu acava vicdansiz
İnanmiyorum yaa nalet olsun boyle kayinvalideye kocasi saksı mı bu kadinin yazik gunah
İlk hamilelik benim ki dolayısıyla bunların yapıldığını bilmiyordum sizde ne gibi belirtiler verdi rahim kısalığıCnm daha önce hiç serviks boyun ölçülmüşmüydü çünkü birden olmuyo kızımda 16 haftalıkken hunileşme serviks boyunda kısalık başladı ama hiç yatamadım 10 aylık bi kızım daha vardı hep onun peşinde ve kucağımdaydı 23+4de perinatolog buldum serklaj yapalım dedi 0ın altına inmişti serviks kendi drum dediki yaptırma rahim incecik masada suyun gelir bu drda yapabilirsem 30a gelirsin dedi bende riski aldım ama masada suyum gelmiş mecbur doğum yaptım 2 gün yaşadı anca meleğim
Yani demem oki birden olmuyo bildiğim kadarıyla bu işler her drda serviks boyu açıklık vs bakıyo bundan sonra hem iyi bi Dr bul sen hemde Dr bakmasa bile sen muhakkak hatırlat bakalım hocam diye
Şimdi 3 günde 1pruluton iğne ve günde 3 progestan kullanıyorum canım. Dün akşam kesilmedi ama bugun çok şükür kahverengi ye döndü daha çok küçük yavrum gündüz hastaneye gittim kızım olacağını öğrendim her şey yolunda dediler akşamına bunu yaşadım moralman çok çöktüm. Birde benim bundan önceki gebeliğim de 12.haftada düşükle sonuçlandı. İlk haftadan beri kanama vardı 12.haftada artık suyum geldi bebek elime geldi. O da mı Rahim ağzındando bilmiyorum. İlk 3 ayda belli olmuyor dedilerAktif kanama oldugunda dikiş yapilmiyor canim. Kanama durdugunda enfeksiyon tahlillerini yaptir dikiş attir mutlaka benimde 22. Haftda 28 mm di şimdi rahim uzunlugum sifir dikis tutuyor.
O hic belli olmuyor malesef 11 de dikis atilanlarida okumustum ben bazen daha gucsuz oluyor yada dha erken hunilesme basliyor. kanama durunca riske atmayin daha yolun cok basindasin yata yata kurtulur insallah bu bebegin. Progestanla proluton kanamayi hemen toparliyor birkac gune biter tamamenŞimdi 3 günde 1pruluton iğne ve günde 3 progestan kullanıyorum canım. Dün akşam kesilmedi ama bugun çok şükür kahverengi ye döndü daha çok küçük yavrum gündüz hastaneye gittim kızım olacağını öğrendim her şey yolunda dediler akşamına bunu yaşadım moralman çok çöktüm. Birde benim bundan önceki gebeliğim de 12.haftada düşükle sonuçlandı. İlk haftadan beri kanama vardı 12.haftada artık suyum geldi bebek elime geldi. O da mı Rahim ağzındando bilmiyorum. İlk 3 ayda belli olmuyor dediler
İnşallah inşallah çok amin. İlaçlarımı alıyorım hiç kalkmadan yatıyorum dua edip. Rabbim inşalalh bu sefer nasip eder. Malesef şehir nedeniyle çok şansızım doktor konusunda ama 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı diyeceğim eğer uygun görürse dikmeyi yapsın istiyorumO hic belli olmuyor malesef 11 de dikis atilanlarida okumustum ben bazen daha gucsuz oluyor yada dha erken hunilesme basliyor. kanama durunca riske atmayin daha yolun cok basindasin yata yata kurtulur insallah bu bebegin. Progestanla proluton kanamayi hemen toparliyor birkac gune biter tamamen
Hiçbi belirtim olmadı cnm sessizce açılıyor yavaştan anlamıyorsun bileİlk hamilelik benim ki dolayısıyla bunların yapıldığını bilmiyordum sizde ne gibi belirtiler verdi rahim kısalığı
Cnm sen lütfen ozaman dikiş attır bu hamilelikteŞimdi 3 günde 1pruluton iğne ve günde 3 progestan kullanıyorum canım. Dün akşam kesilmedi ama bugun çok şükür kahverengi ye döndü daha çok küçük yavrum gündüz hastaneye gittim kızım olacağını öğrendim her şey yolunda dediler akşamına bunu yaşadım moralman çok çöktüm. Birde benim bundan önceki gebeliğim de 12.haftada düşükle sonuçlandı. İlk haftadan beri kanama vardı 12.haftada artık suyum geldi bebek elime geldi. O da mı Rahim ağzındando bilmiyorum. İlk 3 ayda belli olmuyor dediler
Samara bende hastanedeyimCanim iyi olmaya calayorum ayaklar havada yatyoriz hastanede bide sicaklar bastrdi hastane hic cekilmiyo resmen ter icinde yatyorum
Görüşücem canım kontrole gidecem çarşamba günü uygun görürse diksin.Bebeğim iyi olsun yeterki her şeye razıyım ben O etki eder dimi tutunur çocuk. İnşallah alırım sağlıkla o kader korkuyorum ki. Çok normal giden he rşeyim bir anda alt üst oldu yemek yediğim gibi çıkıyor daha düne kadar bulantım bile yoktuCnm sen lütfen ozaman dikiş attır bu hamilelikte
Merhaba sizi buradan okudum sıkıntınızı cok iyi anlıyorum ama her gecen gün allahın izni ile kar ve haftan bebeğinin kilosu cok güzel allahın izni ile hersey güzel olacak annesi ben birinci bebeğimi 600 gram 27 de dogurdum kaybettim ama cok zayıf oldugu için yaşam sınırı 900 müş arkadasım dogum yaptı 1500 gram bebeği cok iyi senin kide 1300 e yakın sakın kalkma yat geciyo günler ve cok güzel beslen süt iç bol bol kac gram alsa kar şu an yine hamileyim ve 34. Haftam bitti gene erken dogum riskim var bende sen gibi hep uzanıyorum hepsi gececek allahın izni ile bunu düşün ve sabret seni anladığımı ve kaygını paylaştıgımı bilmen için yazdım saglıkla cıkacak sunuz o hastaneden inşCanim.saksi olmasa boyle olurmuydu dururdu karisinin arkasinda ne bileyim Rabbim o kardesimizede yardim etsin bari bir.problem cikmasin
Samara bende hastanedeyimiki gece önce iki saat içinde toplamda 30 kasılmam oldu sabah dr a gittim hemen hastaneye yatış yapıldı. Serum ve adalat 6 saatte bir başlandı . Ciğer geliştirici iğne yapıldı iki doz. Rahim ağzı 10 mm düşmüş ve bende dikiş yok acaba dikişsiz 10 mm ile 34 leri gören oldu mu ben daha 30+3 deyim .
Merhaba sizi buradan okudum sıkıntınızı cok iyi anlıyorum ama her gecen gün allahın izni ile kar ve haftan bebeğinin kilosu cok güzel allahın izni ile hersey güzel olacak annesi ben birinci bebeğimi 600 gram 27 de dogurdum kaybettim ama cok zayıf oldugu için yaşam sınırı 900 müş arkadasım dogum yaptı 1500 gram bebeği cok iyi senin kide 1300 e yakın sakın kalkma yat geciyo günler ve cok güzel beslen süt iç bol bol kac gram alsa kar şu an yine hamileyim ve 34. Haftam bitti gene erken dogum riskim var bende sen gibi hep uzanıyorum hepsi gececek allahın izni ile bunu düşün ve sabret seni anladığımı ve kaygını paylaştıgımı bilmen için yazdım saglıkla cıkacak sunuz o hastaneden inş ❤
Ahh canım inşallah şimdi hedefim bebepe kilo aldırmak. Adalat galiba bebeği besleyen damarları etkilediği için daha çok çaba harcamak gerekecekCanim cok gecmos olsun bitanem benim kiz kardesimde 6 aylik hamileyken rahim boyu 2 sm acilmis tedaviler yatisla 40 li haftalara geldi hatta bebek dogmuyordu merdiven inip cikti bari bebek gelsin diye tedaviyle durdurluyo zaten doktirlar soyluyo progestanla dikis ayni etkideymis sadece bazi hastalara mecburen dikis atyolarmis MasAllah haftanda guze
l Rabbimin yardimiyla hepimiz kucagimiza alicaz kuzulari