- 25 Şubat 2019
- 247
- 165
- 37
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.321
Daha cok yolun basindasin dikis atmalari gerekiyor daha bu haftada kisa cok rahim agzin gecmis olsun tekrarArkadaşlar merhaba 12 haftalık hamileyim ultrosana göre 13 haftalık olduk. Bugun sabah, normal kontrol için doktora gittim karın, muane ile her şey yolunda mutluluğunu yaşarken eve geldim arkasından kanamam geldi ilkinde az idi aldırış etmedim sonra artınca acile gittim. Vajinal ultrosana göre Rahim ağzı uzunluğum 28 cm çıktı doktor çok yüksek düşük riskin dedi tabi moralman çöküşteyim. Ona göre 40 olmalo arada çok fark vae. Eve gelince kendi doktorum aradım oda 35 olmalı evet riskli ama moral bozmayın dinlenin hiç kalkmayın dedi. Pruloton iğne verdi 3 günde 1. progestanda 200 mg günde 3 kere bunları kullanıp Rahim ağzında değişme yaşayan var mı
Düşük ihtimalin çok yüksek dedi doktor. Rahim kısa ve ince imiş tek açıklaması bu. İğneyle rağmen durmadı çok korkuyorumCnm geçmiş olsun kanama neden oldu acaba bizlerde de kısalık oluyo ama kanama olmadı hiç druna serklaj konusunu açsan iyi olur rahim boyu sıfırlansada dikiş tutar bebeği
İğne ve3ei ilaç 1 hafta sonra kontrol geçmezse sanırım dikili yönlendirecek onun içinde testleri yapalım bekleyelim dediDaha cok yolun basindasin dikis atmalari gerekiyor daha bu haftada kisa cok rahim agzin gecmis olsun tekrar
Kısalık olunca kanama oluyormu canım. Benim kanamadan yönelik omu tespit ettiCnm geçmiş olsun kanama neden oldu acaba bizlerde de kısalık oluyo ama kanama olmadı hiç druna serklaj konusunu açsan iyi olur rahim boyu sıfırlansada dikiş tutar bebeği
Cnm geçen ay 31.5 du bu ay 17 mm olmuş progestan prolutona rağmen bence dikişin atılsın çok daha iyi olırİğne ve3ei ilaç 1 hafta sonra kontrol geçmezse sanırım dikili yönlendirecek onun içinde testleri yapalım bekleyelim dedi
Benim 7.açhaftaya kadar lekem geldi onun sebebşde polip iş aldı Dr dahada yaşamadım cnm hiçKısalık olunca kanama oluyormu canım. Benim kanamadan yönelik omu tespit etti
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Benim 19. Haftada sancısız kanamasız kese WC de elime gelmişti. Suyum gelmemişti benim doğum olsun diye ebe patlatmıştı keseyi. Su gelince mi açılma mı oluyor yoksa açılma olduğu için mi su geliyor acaba. Erken mebran rüptürü diye bir şey de var onu da bir araştırın bence.Bnde erken doğum yaptım 27 hafta da doktor ikinci hamilelikte sana dikiş atarız dedi ama nedeni tam belli değil benim suyum geldi sancısız iki cm açılmam vardı bunun dışında bişey bilmiyorum
Haftanız erkenken dikiş attırın bence. İlaçlarla düzelse bile bebek büyüdükçe ani kısalma olabilir.İğne ve3ei ilaç 1 hafta sonra kontrol geçmezse sanırım dikili yönlendirecek onun içinde testleri yapalım bekleyelim dedi
Yani her haliyle erken doğum ama onu ben de merak ediyorum kese delinince mi açılma oluyor rahim de bende merak ediyorumÇok üzüldüm başınız sağolsun. Benim 19. Haftada sancısız kanamasız kese WC de elime gelmişti. Suyum gelmemişti benim doğum olsun diye ebe patlatmıştı keseyi. Su gelince mi açılma mı oluyor yoksa açılma olduğu için mi su geliyor acaba. Erken mebran rüptürü diye bir şey de var onu da bir araştırın bence.
Cnm bende açıklık vardı ama suyum gelmiyordu ama su gelince artık ellerinden bişey gelmiyo mecbur doğum yapıyosunYani her haliyle erken doğum ama onu ben de merak ediyorum kese delinince mi açılma oluyor rahim de bende merak ediyorum
Aktif kanama oldugunda dikiş yapilmiyor canim. Kanama durdugunda enfeksiyon tahlillerini yaptir dikiş attir mutlaka benimde 22. Haftda 28 mm di şimdi rahim uzunlugum sifir dikis tutuyor.İğne ve3ei ilaç 1 hafta sonra kontrol geçmezse sanırım dikili yönlendirecek onun içinde testleri yapalım bekleyelim dedi
Benim de aynen öyle oldu ama nedenini çok merak ediyorum çünkü benim hamilelik boyu kanamam olmadı yada herhangi bir hastalığım yoktu neden birden bire oldu insan kafayı yicemk gibi oluyorCnm bende açıklık vardı ama suyum gelmiyordu ama su gelince artık ellerinden bişey gelmiyo mecbur doğum yapıyosun
Su sızıyosa bekleyebilşyolqt enfeksiyon riski oluyo ama birden su boşalırsa malesef Ogün doğum oluyo
Cnm daha önce hiç serviks boyun ölçülmüşmüydü çünkü birden olmuyo kızımda 16 haftalıkken hunileşme serviks boyunda kısalık başladı ama hiç yatamadım 10 aylık bi kızım daha vardı hep onun peşinde ve kucağımdaydı 23+4de perinatolog buldum serklaj yapalım dedi 0ın altına inmişti serviks kendi drum dediki yaptırma rahim incecik masada suyun gelir bu drda yapabilirsem 30a gelirsin dedi bende riski aldım ama masada suyum gelmiş mecbur doğum yaptım 2 gün yaşadı anca meleğimBenim de aynen öyle oldu ama nedenini çok merak ediyorum çünkü benim hamilelik boyu kanamam olmadı yada herhangi bir hastalığım yoktu neden birden bire oldu insan kafayı yicemk gibi oluyor
Samara sen nasılsın canım bebiş nasil son durumunuz
Samara96 naptı acaba
Seriye cnm belki bidahaki ay bende yatarım 1 ay evde 1 ayda hastanede idare etsem
Allahım hepsinide esirgesin cnm yaa sen özeldemi yatıyosun cnm burda çok pahalı 1 hafta belki anca yatabilirimSedam valla yatarsan iyi kafan rahat edyor en azindan valla rahom agzi normal oluo dikisli kadinlarda yatyor burada tabi onlar kalkip dolasyolar benim gibi riskli degiller ama bayram gunu bura bir doldu tasti erken dogum riski olanlarin hepsi burda dun oda bulamadilar cogunu 3 cu katada cikardilar