- 29 Nisan 2019
- 69
- 37
- 43
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.261
Ben kullanmadım...ne için kullanılıyormuşArkadaşlar aranızda İndex Mr 400 mg kullanan var mı?
Nasılsınız? Siz hiç hastane ortamına takılmayın bebeğinizi düşünün❤ Dualarımız sizinle...
Gerçekten çok sıcak banyo yapamamakta zorluyordutIyi olmaya calsyorum canim hamileligimin en agir donemleri sicak aylara denk geldi 8 saat serumlar vurluyo terlemekten ic camasrima kadar su oluyorum
Gerçekten çok sıcak banyo yapamamakta zorluyordutama olsun herşey bebeğiniz için. Hepsi geçip gidicek sağlıcakla bebeğinize kavuşacaksınız
Şimdi saniyeler bile yavaş geçiyor gibi olsa da zaman su gibi akıp gidiyor aslında. Bu 8 hafta da göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Ben hamile değilken bile en az 38 haftalık hamilelikten sonra bebeğime kavuşayım diye dua ederdim çok şükür kabul oldu 38+1 de kavuştum. Hunileşme artıp 28. Haftada pesser takıldığında bile duam değişmedi. Evet çok korktum. Bebeğin kafası dikişe dayandıktan sonra fazladan attığım bir adım bile strese sokardı beni. Doğumdan bir önceki akşam bile yatarak yedim yemeğimi. Sen de kesme umudunu. Bebeğin sağlıkla doğduktan sonra uzun uzun yıkanacağını hayal et. Bebeğini hayal et. Hayat o zaman daha katlanılır oluyor. Allah kolaylık versin sanaInsAllah kuzum malesef banyoda yapamiyorum ter kokmayim diye banyo gordikce vucuduma biraz suyla yikayp cikiyom her sey yavrum icin inun icin katlancam
Geçmiş olsun canım pesser nasıl bişey neden dikiş atılmadi bilgilendirirseniz sevinirimŞimdi saniyeler bile yavaş geçiyor gibi olsa da zaman su gibi akıp gidiyor aslında. Bu 8 hafta da göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Ben hamile değilken bile en az 38 haftalık hamilelikten sonra bebeğime kavuşayım diye dua ederdim çok şükür kabul oldu 38+1 de kavuştum. Hunileşme artıp 28. Haftada pesser takıldığında bile duam değişmedi. Evet çok korktum. Bebeğin kafası dikişe dayandıktan sonra fazladan attığım bir adım bile strese sokardı beni. Doğumdan bir önceki akşam bile yatarak yedim yemeğimi. Sen de kesme umudunu. Bebeğin sağlıkla doğduktan sonra uzun uzun yıkanacağını hayal et. Bebeğini hayal et. Hayat o zaman daha katlanılır oluyor. Allah kolaylık versin sana
Şimdi saniyeler bile yavaş geçiyor gibi olsa da zaman su gibi akıp gidiyor aslında. Bu 8 hafta da göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Ben hamile değilken bile en az 38 haftalık hamilelikten sonra bebeğime kavuşayım diye dua ederdim çok şükür kabul oldu 38+1 de kavuştum. Hunileşme artıp 28. Haftada pesser takıldığında bile duam değişmedi. Evet çok korktum. Bebeğin kafası dikişe dayandıktan sonra fazladan attığım bir adım bile strese sokardı beni. Doğumdan bir önceki akşam bile yatarak yedim yemeğimi. Sen de kesme umudunu. Bebeğin sağlıkla doğduktan sonra uzun uzun yıkanacağını hayal et. Bebeğini hayal et. Hayat o zaman daha katlanılır oluyor. Allah kolaylık versin sana ☺
Samara durumun nasıl canım doktor ne diyor 31 haftan bitiyormuInsAllah canim bana ne kadar umut oluyosun bi bilsen bide idrara giderken dikislerde kasiklarda guclu bi sanci oluyomuydu demin bende oldu idrarimi nasil yapdim korkumdam bilemedim
Enfeksiyon için onlem amaçlı vermiş doktor. Ben bir an gebelere tavsiye edilmeyen antibiyotik sandim korktum ondan sordum. Ama öyle değilmişBen kullanmadım...ne için kullanılıyormuş
Samara durumun nasıl canım doktor ne diyor 31 haftan bitiyormu
Allah yardımcın olsun. Hepsi geçecek inşaallah. Dualarım seninle canımInsAllah kuzum malesef banyoda yapamiyorum ter kokmayim diye banyo gordikce vucuduma biraz suyla yikayp cikiyom her sey yavrum icin inun icin katlancam
Allah yardımcın olsun. Hepsi geçecek inşaallah. Dualarım seninle canım
Dikişim vardı. 14. Haftada dikişim atıldı 23. Haftada hunileşme başladı. Hunileşme ilerleyince doktorum rahim ağzına halka taktı böylece açılma yavaşladı yanlış hatırlamıyorsam 33 ye bebeğin başı dikişe dayanmıştı. Halka olmasa daha erken olurdu.Hiçgecmis olsun
Geçmiş olsun canım pesser nasıl bişey neden dikiş atılmadi bilgilendirirseniz sevinirim
Dikişim vardı. 14. Haftada dikişim atıldı 23. Haftada hunileşme başladı. Hunileşme ilerleyince doktorum rahim ağzına halka taktı böylece açılma yavaşladı yanlış hatırlamıyorsam 33 ye bebeğin başı dikişe dayanmıştı. Halka olmasa daha erken olurdu.
Sanırım bir kere yaşamıştım. Zor oturmuştum klozete. Anlık ağrılar olabiliyor sürekli olursa sıkıntı. Ultrasonla hergün bakıyorlar mı ?Samara96
Brbiş pozisyonuda değişmiş olabilir belki cnm dün ben su geldi gelecek cnm dikişe vurdukça idrar kaçacak gibi oldu sızlattı baya 1 gün alt tarafımı tuta tuta gezdimCanim.bende 29 da ogrendim dikisime bebegin dayandigini rahim agzi yukaridan dikise kadar acilmis simdi wc icin kalktigimda baski
olusuyor sanki
Benim WC de değil de tuvalete gitmek için yürürken baskı olurdu bir de bazı geceler yatarken bile baskı hissederdim uyuyup uyandığımda geçmiş olurdu.Canim.bende 29 da ogrendim dikisime bebegin dayandigini rahim agzi yukaridan dikise kadar acilmis simdi wc icin kalktigimda baski
olusuyor sanki
Brbiş pozisyonuda değişmiş olabilir belki cnm dün ben su geldi gelecek cnm dikişe vurdukça idrar kaçacak gibi oldu sızlattı baya 1 gün alt tarafımı tuta tuta gezdim