- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.241
Evet canım şükür 15/05 de kavuştuk minik kızımla 2660 gram doğdu bizde epey miniğiz . Sarılık sınırda çıktı mama falan uğraşıyoruz pek giremiyorum foruma . Sütümde az bol bol dinlenmeye çalışıyorum . Siz nasılsınız oğluşunla ?kocaman olmuştur .M Maviruya30 canim nasilsiniz ? Dogum yaptin mi ?
Canim dikiş bir haftada nasıl açılmış öyle hissetmedin demi açıldığınıDinlemeyin. Mutlaka yatin siz. Sonra bisey olunca onlarin ici yanmiyo biz anneler kahroluyoruz. Bana voleybol bile oynayabilirsin dedikten 1 hafta sonra tam aciklikla doguma gittim ustelik dikisli. Kan sulandirici kullanmiyosaniz evin icinde 5 dk bi kan dolasimi icin yurunur ama oturup iş falan yapmayin lutfen
Zaten ben de düşünmüyorum. Yatıcam bol bol. Daha çocuk ağırlaşacak ağırlaştıkça iyice zorlanacağım.Dinlemeyin. Mutlaka yatin siz. Sonra bisey olunca onlarin ici yanmiyo biz anneler kahroluyoruz. Bana voleybol bile oynayabilirsin dedikten 1 hafta sonra tam aciklikla doguma gittim ustelik dikisli. Kan sulandirici kullanmiyosaniz evin icinde 5 dk bi kan dolasimi icin yurunur ama oturup iş falan yapmayin lutfen
Sancilanmaya baslamistim acildiginda canim. Kasilmalarimda cok artmisti tabiki ultrasona girene kadar anlamadim yine normaldir sanmistim. Hemen pes edip dkisi almak yerine ikinci dkis yada pesser uygulanabiliyoms ben o zamanlar bilmiyodum malesef 3 evladim bilincsizlikleri yuzunden gittiCanim dikiş bir haftada nasıl açılmış öyle hissetmedin demi açıldığını
Gozunaydin cok sevindimEvet canım şükür 15/05 de kavuştuk minik kızımla 2660 gram doğdu bizde epey miniğiz . Sarılık sınırda çıktı mama falan uğraşıyoruz pek giremiyorum foruma . Sütümde az bol bol dinlenmeye çalışıyorum . Siz nasılsınız oğluşunla ?kocaman olmuştur .
Allah'ım bu evladına ömür versin canim Peki kaç haftalıktin canım ondaSancilanmaya baslamistim acildiginda canim. Kasilmalarimda cok artmisti tabiki ultrasona girene kadar anlamadim yine normaldir sanmistim. Hemen pes edip dkisi almak yerine ikinci dkis yada pesser uygulanabiliyoms ben o zamanlar bilmiyodum malesef 3 evladim bilincsizlikleri yuzunden gitti
İkinci bebekte bel agrisiyla acile gitmistim 22 haftaliktim. Üçüncü bebekte 18. Haftada acilma basladi 20 de dogum yaptim canim. Amiin cumlemizin evlatlarinaAllah'ım bu evladına ömür versin canim Peki kaç haftalıktin canım onda
Hayirli olsun arkadasım gule gule buyut yavrunu hayirli evlat olsun insallah bol bol su ve dinlenmek cok faydali sütün çogalana kadar sagım yapabilirsin kanalların açılsın sonra bebisin rahatlıkla emer, rezene çayı, ezcanede anne cayı var süt arttırıcı, lactamilinde var anne cayı, ben önüme ne geldiyse kullanmıştımEvet canım şükür 15/05 de kavuştuk minik kızımla 2660 gram doğdu bizde epey miniğiz . Sarılık sınırda çıktı mama falan uğraşıyoruz pek giremiyorum foruma . Sütümde az bol bol dinlenmeye çalışıyorum . Siz nasılsınız oğluşunla ?kocaman olmuştur .
Bana da serklaj olduğum gün bir gün arayla iki iğne yaptılar ama ikisi de pruluton muydu bilmiyorum gidinceBAnada iğne vermedi ben kendim yaptırıyorum
Kan sulandırıcı da kullanıyorum cnm
Bana ilişki bile serbest dedi Normal hamileler nasılsa öylesin dedi ama ben genellikle yattım
İnşaallah gorursun canım. Ama biraz erken doğarsa da sakın ümitsizliğe kapılma 25 haftalık doğup yaşayan bebekler var. Erken doğsa bile sağlıklı doğar insaallahInsAllah canim bakalim o haftalari gore bilecekmiyim bebrk agirlastikca agrilarimda cogaliyo insAllah 36lari gorelim
Bana biraz sakıncalı gibi geldi. Duruş açısından daha çok baskı olur gibi. Oturmak bile iyi gelmiyor. Alışmaya çalışın.Arkadaşlar alaturka tuvalet kullanmanın bı sakıncası olur mu? Biz de klozet de var doktor onu kullanırsan daha iyi olur dedi ama ben alışık olmadığım için zorlanıyorum baya
Bana da serklaj olduğum gün bir gün arayla iki iğne yaptılar ama ikisi de pruluton muydu bilmiyorum gidince
İnşaallah gorursun canım. Ama biraz erken doğarsa da sakın ümitsizliğe kapılma 25 haftalık doğup yaşayan bebekler var. Erken doğsa bile sağlıklı doğar insaallah
Tehlikeli buluyorum ben dikisi bile zorlar o oturuş, klozeti tavsiye ederim. Hem iki wc varsa onu yalniz siz kullanin enfeksiyondan da korunmus olursunuz ne guzelArkadaşlar alaturka tuvalet kullanmanın bı sakıncası olur mu? Biz de klozet de var doktor onu kullanırsan daha iyi olur dedi ama ben alışık olmadığım için zorlanıyorum baya
Merhaba yazınızı şimdi gördüm merak ettim çocuğunuz oldu mu tekrarkismetten otesi yok bu iste cok adı duyulmus bir dr var arda lembet o bile teshis edemedi.. 2 si prof olmak uzere 3 dr a gidiyordum. Bir tek uzm dr istarla ray ihtimali var diyordu... ben se proflara inandim basima da bu geldicuvalla para döktuk gene de 2. Kaybi kurtaramadik
Cok sukurrrr bu gunleri gostren Rabbime. Bu haberi aldim ya benden mutlusu yok. Masallah size. Senin kiz da, benim oglan gibi zayif dogmus desene. Merak etme, hemen toparliolar. Su an onden bile gidio masallah benimki. Seninki de ole olur ins. Sarilik olmasin aman, mama takviyesi yap illa ki. Zorla uyandir, biraz cani acisada mecbur. Cunku, her yer enfeksiyon zaten, hic girmesin kuvoze fln. Sonra gerisi kendiliginden gelir. Birbirinize alisin, birbirinizin kokusunu icinize cekin. Guzel bi lihusalik diliyorumEvet canım şükür 15/05 de kavuştuk minik kızımla 2660 gram doğdu bizde epey miniğiz . Sarılık sınırda çıktı mama falan uğraşıyoruz pek giremiyorum foruma . Sütümde az bol bol dinlenmeye çalışıyorum . Siz nasılsınız oğluşunla ?kocaman olmuştur .
Bana biraz sakıncalı gibi geldi. Duruş açısından daha çok baskı olur gibi. Oturmak bile iyi gelmiyor. Alışmaya çalışın.
Doğru aslında. Alisicam artık mecburenTamam tesekkur ederim canım. Alisicam artikTehlikeli buluyorum ben dikisi bile zorlar o oturuş, klozeti tavsiye ederim. Hem iki wc varsa onu yalniz siz kullanin enfeksiyondan da korunmus olursunuz ne guzel
Doğru aslinda. Alisayim mademBana biraz sakıncalı gibi geldi. Duruş açısından daha çok baskı olur gibi. Oturmak bile iyi gelmiyor. Alışmaya çalışın.
Tehlikeli buluyorum ben dikisi bile zorlar o oturuş, klozeti tavsiye ederim. Hem iki wc varsa onu yalniz siz kullanin enfeksiyondan da korunmus olursunuz ne guzel
[/QUOEvet iki tane çok şükür. Haklısın öyle yapayım alisiyim en iyisiTehlikeli buluyorum ben dikisi bile zorlar o oturuş, klozeti tavsiye ederim. Hem iki wc varsa onu yalniz siz kullanin enfeksiyondan da korunmus olursunuz ne guzel
Nasılsınız? Siz hiç hastane ortamına takılmayın bebeğinizi düşününInsAllah canim bakalim nereye kadar gele bilecem ama hastane ortami cok skiyor hem psikolojik acidan hemde ruhen