Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
M Maviruya30 canim nasilsiniz ? Dogum yaptin mi ?
Evet canım şükür 15/05 de kavuştuk minik kızımla 2660 gram doğdu bizde epey miniğiz . Sarılık sınırda çıktı mama falan uğraşıyoruz pek giremiyorum foruma . Sütümde az bol bol dinlenmeye çalışıyorum . Siz nasılsınız oğluşunla ?kocaman olmuştur .

Canim dikiş bir haftada nasıl açılmış öyle hissetmedin demi açıldığını

Zaten ben de düşünmüyorum. Yatıcam bol bol. Daha çocuk ağırlaşacak ağırlaştıkça iyice zorlanacağım.

Canim dikiş bir haftada nasıl açılmış öyle hissetmedin demi açıldığını
Sancilanmaya baslamistim acildiginda canim. Kasilmalarimda cok artmisti tabiki ultrasona girene kadar anlamadim yine normaldir sanmistim. Hemen pes edip dkisi almak yerine ikinci dkis yada pesser uygulanabiliyoms ben o zamanlar bilmiyodum malesef 3 evladim bilincsizlikleri yuzunden gitti

Allah'ım bu evladına ömür versin canim Peki kaç haftalıktin canım onda

Hayirli olsun arkadasım gule gule buyut yavrunu hayirli evlat olsun insallah bol bol su ve dinlenmek cok faydali sütün çogalana kadar sagım yapabilirsin kanalların açılsın sonra bebisin rahatlıkla emer, rezene çayı, ezcanede anne cayı var süt arttırıcı, lactamilinde var anne cayı, ben önüme ne geldiyse kullanmıştımdamlalarda var suya katıp iciyorsun, ama dedigim gibi uyku ve su alımı önemli canım artar tez zamanda

BAnada iğne vermedi ben kendim yaptırıyorum
Kan sulandırıcı da kullanıyorum cnm
Bana ilişki bile serbest dedi Normal hamileler nasılsa öylesin dedi ama ben genellikle yattım
Bana da serklaj olduğum gün bir gün arayla iki iğne yaptılar ama ikisi de pruluton muydu bilmiyorum gidince
InsAllah canim bakalim o haftalari gore bilecekmiyim bebrk agirlastikca agrilarimda cogaliyo insAllah 36lari gorelim
İnşaallah gorursun canım. Ama biraz erken doğarsa da sakın ümitsizliğe kapılma 25 haftalık doğup yaşayan bebekler var. Erken doğsa bile sağlıklı doğar insaallah

Arkadaşlar alaturka tuvalet kullanmanın bı sakıncası olur mu? Biz de klozet de var doktor onu kullanırsan daha iyi olur dedi ama ben alışık olmadığım için zorlanıyorum baya

Arkadaşlar alaturka tuvalet kullanmanın bı sakıncası olur mu? Biz de klozet de var doktor onu kullanırsan daha iyi olur dedi ama ben alışık olmadığım için zorlanıyorum baya
Bana biraz sakıncalı gibi geldi. Duruş açısından daha çok baskı olur gibi. Oturmak bile iyi gelmiyor. Alışmaya çalışın.

InsAllah canim bakalim nereye kadar gele bilecem ama hastane ortami cok skiyor hem psikolojik acidan hemde ruhen

Tehlikeli buluyorum ben dikisi bile zorlar o oturuş, klozeti tavsiye ederim. Hem iki wc varsa onu yalniz siz kullanin enfeksiyondan da korunmus olursunuz ne guzel

Merhaba yazınızı şimdi gördüm merak ettim çocuğunuz oldu mu tekrar

Cok sukurrrr bu gunleri gostren Rabbime. Bu haberi aldim ya benden mutlusu yok. Masallah size. Senin kiz da, benim oglan gibi zayif dogmus desene. Merak etme, hemen toparliolar. Su an onden bile gidio masallah benimki. Seninki de ole olur ins. Sarilik olmasin aman, mama takviyesi yap illa ki. Zorla uyandir, biraz cani acisada mecbur. Cunku, her yer enfeksiyon zaten, hic girmesin kuvoze fln. Sonra gerisi kendiliginden gelir. Birbirinize alisin, birbirinizin kokusunu icinize cekin. Guzel bi lihusalik diliyorum
Evet yagiz baya buyudu. Tam bi sipa oldu. Tepkileri cogalmaya basladi. Buyumesine, gun gun degismesine sahit olmak cok guzel. Her kucagima alisimda, Rabbim isteyen herkese nasip et die dua ediyorum. Rabbim mubarek gun, kimsenin sevincini yarida birakmasin, evlat acisini tekrar yasatmasin.

Bana biraz sakıncalı gibi geldi. Duruş açısından daha çok baskı olur gibi. Oturmak bile iyi gelmiyor. Alışmaya çalışın.
Doğru aslinda. Alisayim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…