Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
O oğluş da benim teyzesi teşekkürker

Amiin hepimiz bizden sonrakilere umut olalim insallah evet bal oglumuz nazar boncugu

Hastanede yatyorum canim wc haric kalkmiyorum sadece kasilmalarim oluyo korkuyorum bebegime bisey olucak diye
Devam et bbu şekilde canım inşallah gidebildigin yere kadar gideceksin moral bozmak yok annelik böyle bişey canım ben yatmaktan 3ay yuruyemedim fizik tedaviye gittim herşeye katlandim sendede bu azmi görüyorum bebeğini kucağına alacaksın olumsuz herşeye kulağını kapat ve ben 37 de doguracam de sürekli 37 37 de hep o haftaya beynini odakla

Canim hamile kald8gimdan beri yatyorum hep kasilmadan cok korkuyorum ve kasilmam var 37ye odaklaniyorun hep ama hastane psikolojisi kendimi kotu hissetmeme yetyor lutfen dualarinizi eksik etmeyin

Ben yeni haberdar oldum durumundan canım. Geçmiş mesajları da okumaya çalışıyorum bı taraftan sağlıklı doğum yapanlari duyunca çok mutlu oluyorum. Ve gerçekten aynı durumda olduğumuz için hem de bu sayfada bulunan herkese dua ediyorum. Ama tabii yeni olduğum için yeni taniyorum sizleri. Tanıdıkça isimli de ederiz inşaallah birbirimize. İnşaallah bu gebeliginde 36 yi da görür sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Allah yardımcın olsun canim

Dikis yapildi ertesi gün konttol etti ve sonra bayram sonrasi gel dedi yani 27 sinde gidecegim.Dr um.cok rahat davranıyor stres yaomiyayim diye önceden kayıplar olunca insan korkuyor endise ediyor
Bana da dikiş yapali bir hafta oldu 15 gün sonra gel dedi doktor bayram sonrasına denk geliyor. Ben de eşimde çok merak ediyoruz o yüzden on günü tamamlayınca gidicez inşaallah. Doktorlar gerçekten rahat ama ya. İçin rahat etmiyorsa git sen de canim

Benimde drum çok rahat cnm ama ben burda öğrendiğim kadarıyla temkinli olmada fayda var

Benimde drum çok rahat cnm ama ben burda öğrendiğim kadarıyla temkinli olmada fayda var
Evet mesela nelere dikkat edelim diye sordum doktora ağır iş yapma ağır kaldırma dedi bana. Ara ara yürüyüş yap dedi. Bu puluton igneler pıhtı yapıyormuş sanırım kanda. Ne yapacağını şaşırdım ben de

BAnada iğne vermedi ben kendim yaptırıyorum
Kan sulandırıcı da kullanıyorum cnm
Bana ilişki bile serbest dedi Normal hamileler nasılsa öylesin dedi ama ben genellikle yattım

Bugün dikişten sonraki ilk kontrolüm vardı. Doktor herşeyin çok güzel olduğunu söyledi. Şimdilik evdeki hafif şeyleri yapabilirsin dedi. 3-4 hafta sonra kısa yürüyüşlere de başlayacağız dedi. Şaşırıyorum açıkcası ben de.

Maşallah maşallah cnm çok çok zor oluyo o kğvez anları anlayabiliyorum sende baya sıkıntı çekmişsin mükafatını aldın çok şükür
Cok zor zamanlardı geçti gitti ama ciddi anlamda beni etkiledi zaman zaman hayal gibi gözumün onüne geliyor Rabbim kimseye kaldiramayacağı dert vermesin heleki evlat acısı vermesin

Cok zor zamanlardı geçti gitti ama ciddi anlamda beni etkiledi zaman zaman hayal gibi gözumün onüne geliyor Rabbim kimseye kaldiramayacağı dert vermesin heleki evlat acısı vermesin
Amin cnm amin ilk kızımda 3220 doğmuştu sarıldıktan küvözde 3 gün yatmıştı ne ağlamıştım
Ama ikinci kızım 510 gr Doğunca küvözde yatmanın ne zor olduğunu oan yaşamıştım 2 gün anca dayandı meleğim meğer böyle küçük doğanlar en arkada yatıyolar mış hiç haberim yoktu en küçükleri benimkiydi Allahım kimseye yaşatmasın

InsAllah canim bakalim o haftalari gore bilecekmiyim bebrk agirlastikca agrilarimda cogaliyo insAllah 36lari gorelim

Dinlemeyin. Mutlaka yatin siz. Sonra bisey olunca onlarin ici yanmiyo biz anneler kahroluyoruz. Bana voleybol bile oynayabilirsin dedikten 1 hafta sonra tam aciklikla doguma gittim ustelik dikisli. Kan sulandirici kullanmiyosaniz evin icinde 5 dk bi kan dolasimi icin yurunur ama oturup iş falan yapmayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…