-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.041
Normalde 7-14 hafatlar arası prolutonu ben de kullandım haftalık olarak. Dikiş olduğum gün ve sonraki gün de yaptılar aynı iğneyi. İki hafta sonra da kontrolüm var. Sevindim seninkiler in durmasına. Peki kasilmayin insan hissedebiliyor mu ben erken haftalarda olsa bile hissedilmez saniyordum. Bir de dinleme dinlene merdiven çıksam sorun olur mu acaba ya. Doktorum bana hafif yürüyüşler yap dedi ama merdiven sıkıntı olur mu bilmiyorimKasilma varsa dikis yeterli gelmiyor malesef, proluton dept haftalik yaptiryormusunuz? ben progestonu 4. Haftada basladim. 8. Haftada prolutona basladm 14. Haftadan bu yanada kasilma icin adalat ve magnezyum aliyorum. Kasilma hissederseniz ilac isteyin mutlaka bizim kasilma agri flan yasamamamz lazim. Ama kasilmalarda 29 30 haftada baya azaldi o atak evresinde cok dikkat edin
Hmm doğru belki erken olduğu içindir. Tamam canim sağolCanim belkide haftan kucuk onun icin yazmamisdir evet progestan kasilmayi onluyida kesin cozum degil banav16 haftamda verdi kasilma onleyiciyi ve en cok topikde ilac kullanan benim serumlar filan kullaniyom kasilma icin
Hissedebildim ben canim, orda sıkışma ve dısarı dogru sivrilme oluyordu, hafta ilerleyince nefesinide kesiyor o skişma hissi daha net anlasiliyor yasadigin. Benim evimde 4. Katta yan dönup kucuk kucuk adim atarak ciktim düz bi sekilde degil, ilerleyen zamanlarda yatmaktan kas bitti , dün aglayarak cktim merdiveni bacaklarim gitmiyor artik. Gunkuk wcye gitmen bile yuruyus gibi yeterli gelir kendini yorma hicNormalde 7-14 hafatlar arası prolutonu ben de kullandım haftalık olarak. Dikiş olduğum gün ve sonraki gün de yaptılar aynı iğneyi. İki hafta sonra da kontrolüm var. Sevindim seninkiler in durmasına. Peki kasilmayin insan hissedebiliyor mu ben erken haftalarda olsa bile hissedilmez saniyordum. Bir de dinleme dinlene merdiven çıksam sorun olur mu acaba ya. Doktorum bana hafif yürüyüşler yap dedi ama merdiven sıkıntı olur mu bilmiyorim
Anladim canim. Tamam inşaallah çok teşekkür ederim. Kendini üzme hepsi geçecek inşaallah. Gerçekten ben burdaki insanların hikayelerini okuyunca çok daha kötü şeyler yaşayanları gördüm. Çok üzüldüm insani ancak kendi gibi acılar yaşayan anlar. O yüzden artık bu gruptaki herkes benzer şeyler yaşayan herkes duamda. Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kayıp yaşayanlara da biran önce sağlıklı bir gebelik ve hayirli, sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.Hissedebildim ben canim, orda sıkışma ve dısarı dogru sivrilme oluyordu, hafta ilerleyince nefesinide kesiyor o skişma hissi daha net anlasiliyor yasadigin. Benim evimde 4. Katta yan dönup kucuk kucuk adim atarak ciktim düz bi sekilde degil, ilerleyen zamanlarda yatmaktan kas bitti , dün aglayarak cktim merdiveni bacaklarim gitmiyor artik. Gunkuk wcye gitmen bile yuruyus gibi yeterli gelir kendini yorma hic
Evet bebek bir hafta yaşadı ama ciğerler falan gelişmemişti tabiSezaryen mı oldunuz. Bebeğin yaşama ihtimlali vardı diye yaptılar herhalde?
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş olmaz sağlıcakla alın kucağınızaEvet pazartesi günü yaptırdım çok şükür bı aksilik olmadı. İnşaallah da olmaz yolunda gider bakalım
Sonu güzel olsunda hepimiz tum zorluklara baş edecek gücteyizAnladim canim. Tamam inşaallah çok teşekkür ederim. Kendini üzme hepsi geçecek inşaallah. Gerçekten ben burdaki insanların hikayelerini okuyunca çok daha kötü şeyler yaşayanları gördüm. Çok üzüldüm insani ancak kendi gibi acılar yaşayan anlar. O yüzden artık bu gruptaki herkes benzer şeyler yaşayan herkes duamda. Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kayıp yaşayanlara da biran önce sağlıklı bir gebelik ve hayirli, sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.
Aynen canim inşaallah. Amin amin insSonu güzel olsunda hepimiz tum zorluklara baş edecek gücteyizAmiin bende hep dua ediyorum bizim gibilere bizden daha kotu durumda olanlara evlat isteyenlere ,Rabbim herşeyi kolaylastirsin insallah
Nasil olim canim ayni bi degisiklik yok benden evde agrilarla vakit geciriyorum.siz nasilsiniz herkesin masalah yolunda gozukuyo hersey baya yol katedildi az kaldi hepinizinB banur-hayat canim nasilsin
Nasil olim canim ayni bi degisiklik yok benden evde agrilarla vakit geciriyorum.siz nasilsiniz herkesin masalah yolunda gozukuyo hersey baya yol katedildi az kaldi hepinizin
Magnezyum verdi bide progestanin ignesini verdi ama fayda etmiyo bazen dikis yok ya heralde ondan diyorum cok baski oluyo asagiCok sukur bu zamanlara geldik canim insAllah sende de her sey guzel olucak canim doktorundan ilac filan istesen agrin sizin icin
Magnezyum verdi bide progestanin ignesini verdi ama fayda etmiyo bazen dikis yok ya heralde ondan diyorum cok baski oluyo asagi
Olabilir canim aynen.magnezyumdan once daha kotuydu agrilarim buna sukurBebek buyuyor ya onun icin bide dikiste agri daha cok oluyi canim magneziyum iyidir kullan canim
Olabilir canim aynen.magnezyumdan once daha kotuydu agrilarim buna sukur
Evet basladi cok olmuyo ama var ilk hamileligmde su azligndan kasilma bilmezdim bunda anladim zaten bakalim can Allah yardimcimiz olsun.hepinizin iyi haberlerini bekliyorumInsAllah guzel gecer her sey demek ki kasilmalarin baslamis canim iyi olmus magneziyum vermis doktor
Evet basladi cok olmuyo ama var ilk hamileligmde su azligndan kasilma bilmezdim bunda anladim zaten bakalim can Allah yardimcimiz olsun.hepinizin iyi haberlerini bekliyorum
Genellikle antibiyotik yada bu tek kullanımlık şaselerden veriyorlar cnmArkadaşlar serklajli iken enfeksiyon kaparsa kişi, tedavi edilebiliyor mu?
İşe yarıyor değil mi? Bir de enfeksiyon olmamak için ne yapılmalı. Ben bol bol su iciyorum. Normal tuvalette temizliğimi çok iyi yaptığıma inaniyorum doktor klozet varsa onu kullan dedi. Klozette de temizlikte zorlanıyor insan ya bı de korkuyorum acaba iyi temizlendim mı diyeGenellikle antibiyotik yada bu tek kullanımlık şaselerden veriyorlar cnm