- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.781
Oyy maşallahh onun göbüsüneeIstemez istemez inşallah. Bol bol dinlenin. Kız mi sizinki? Nasıl da tatlı bir şey doğacak kim bilirBizimki de erkek koca göbekli fotoğrafları var babasına çekmiş sanırım.
3 gun leke leke geldi sonra kesilmisti. Kan sulandirici falan kullaniyomusunuz? 3 ped biraz fazla geldi ama hastanedeyseniz kontrol altina alirlar korkmayinMerhaba serklaj gunu cok kanaması olup gebelıgı devam eden varmı aranızda
Oyy maşallahh onun göbüsüneebizimkide kız tontik yanakli olucak eliyle yuzunu kapatmadan once tahmini bana benziyordu sonunda kendime benziyen bi cocuk yapabildim
Ya anneye ya babaya benzicekler tek dilegim sağlikli olsunlarda kime benzerse artikAy çok tatlı bir şeydir o şimdi ya tombul yanak bir de kız maşallah Ben babasına çeksin istiyorum onun yüzü daha güzel geliyor bana Ama tamamen de olmasın tabi o kadar karnımızda taşıyoruz değil mi yani Ultrasondaki gibi olur inşallah kızçe de.
Ayy maşallah sonu guzel bitmiş , tüm bunlar unutulcak eminim. Riskli haftalarim gecti bi nebze rahatladim, simdiden o korktugum haftalari unuttum bile, oysaki hala katı yatak istiratindeyim hic biseyde degismedi. Kim blir onu kucagima alinca nasi mutlu olcamBen de yatıp o kadar acı çekmemin karşılığında oğlum bana benzedi hediye olarakYanyana aynaya bakınca küçük ben olarak duruyo kucağımda Bu arada hergün takip ediyorum burayı maşallah çok güzel ilerliyorsunuz
Bugun kanamam yok denilecek kadar az sadece pencereye geliyor ultrasyonla baktılar bir sorun yok cok şükürAnladım
Beni aynı gün eve çıkarmıştı Dr ilk gün pedin ortası daha sonra günlük ped kullanmıştım
Çok sevindim cnm senin adına demekki herkeste fatklı oluyoBugun kanamam yok denilecek kadar az sadece pencereye geliyor ultrasyonla baktılar bir sorun yok cok şükür
Bende o tarifi istiyorumOyy maşallahh onun göbüsüneebizimkide kız tontik yanakli olucak eliyle yuzunu kapatmadan once tahmini bana benziyordu sonunda kendime benziyen bi cocuk yapabildim
Renkli nasılsın cnm bebiş büyümüştür dimi artıkBende o tarifi istiyorumbenimkiler hep babaya benzio ya kulaklarini kendime benzetiyom zorla o kadar
Buyudu buyudu teyzesiRenkli nasılsın cnm bebiş büyümüştür dimi artık
Valla yattigimdan surekli kas biyik derdine bi elimde cimbiz bi elimde aynaBende o tarifi istiyorumbenimkiler hep babaya benzio ya kulaklarini kendime benzetiyom zorla o kadar
Guven olmaz bunlara bacim , sen kendine bakmaya devam et son dkya kadarValla yattigimdan surekli kas biyik derdine bi elimde cimbiz bi elimde aynao sirada tum yuzumede bol bol baktim cikinca anlicam gerci guvenemiyorumda
Cnm benim çok daha güzel günleriniz olsun inş cnm oğluş büyüsün de dahada güzelleşsin inşBuyudu buyudu teyzesibaya minnak dogmustu ama meme, mama derken baya tosbik oldu bizim oglan onden bile gider oldu. Mama kullanmak zorunda kalirsaniz hipp i oneririm. Aptamilde kullandik ama hem agir ve sekerli hem hippten daha az kilo aldiriyor. Bilincli gulmelere basladi cok sukur. Bebegimi her sevdigimde, Rabbim isteyen herkese tattir die duadayim inan.
Sen nasilsin canim ? Tosbik nasil ?
Hayirlsiyla gececk arkadasim ins. Rabbim yardimcin olsun. Su gibi aksin zaman senin icin.Cnm benim çok daha güzel günleriniz olsun inş cnm oğluş büyüsün de dahada güzelleşsin inşaptamil bende sevmemiştim genellikle similac kullanmıştım kızımda memnundum
Şükür bizde yatarak gidiyoruz her zamanki gibi bugün 23+1deyim hala riskli haftalardayım inş bu ayı bitirirsem bende bi nebze rahatlıcam
Malesef Anne olmak kardeşimizin ikizleri 22. Haftada doğdu ona çok üzüldük Allahım sabırlar versin
Amin cnm Allah razı olsun yiyecek ekmeği varsa gelecek inş dünyaya Rabbim nefes verdiyse alacak inşHayirlsiyla gececk arkadasim ins. Rabbim yardimcin olsun. Su gibi aksin zaman senin icin.
Iyiki soledin, bilmiyirdum canim benim. M Mnkfasulyem canim basin sagolsun. Cok uzuldum. Rabbim sabirlar versin. Ne desek yalan biliyorum. Of ya
Bende hem verdim hem sağdım derken 6 ay idare edebildi ilk çocuk twcrübesizliği oluyo olsun tek sağlıklı yanında olsunda gerisinin önemi olmuyo cnmKızlar malesef bende 3ay emzirebildim umut çok zayıf doğdu bende hipp kullanıyorum ve çok memnunum hiç aptamil kullanmadım kabızlık yapıyo dedi doktorum 9aylık olduk hala da hipp kullanıyorum hiç değiştirmedik tabi biz ek gıdalara çoktan geçtik