Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim.Erken doğum oldu.29 yaşındayım. 7 aylık evliyim. Hamileliğimde herşey yolunda giderken 18.haftada şans eseri doktorum rahim ağzında açılma var dedi.oysa 1 hafta önce gittiğimizde herşey yolunda demişti.Bu arada hamileliğim boyunca hiç alttan muayene olmadım.Beni acilen hastaneye yatırdı. 1 gün hastanede kaldım. Ertesi gün bana 1 ay rapor yazacağını ve evde yatmam gerektiğini söyledi. Eşim internetten biraz araştırmış. Neden serklaj uygulamıyorsunuz dedi. Bu durumda uygulanamayacağını sadece 0.8 mm kalmış olduğunu söyledi. O hastaneden çıktık.Eşimin içine sinmediği için başka hastaneye götürdü. Bu doktor ise kendisinin serklaj uygulayabileceğini bizimde bu riski göze almamız gerektiğini söyledi. Serklaj ameliyetını oldum ve ertesi gün taburcu edildim.Evde kıpırdamadan yattım. Günde 3 kez progestan , magnezyum , demir ilacı gibi ilaçlar kullandım. Wc harici hiç ayağa kalkmadım. 10 gün sonra iki doktora birden kontrole gittim. Herşey yolunda dikiş iyi tutmuş 1.2 mm olmuş dediler. 18.haftamda serklaj oldum ve 22.haftama kadar hep yattım. 22.haftamda gece uyurken suyum geldi. Bütün suyum bir anda boşaldı. Hemen serklaj ameliyatını yapan hastaneye gittik. Yapacak birşeylerinin olmadığını normal doğumun başlamasını bekleyeceklerini söylediler. Enfeksiyon v.s testleri yaptılar bir sorun yoktu.12 saat boyunca benim sancım başlamadı. Suni sancı vererek doğumu yaptırdılar. Bebeğim 5 saat küvezde yaşadı. Sonra vefat etti. Gittiğim iki hastanede istanbul anadolu yakasının en pahalı hastanelerinden olup a sınıfı hastanelerdi. Neden böle oldu sorusuna sebebi yok denildi. Serklajım tutmuştu. Doğumdan öce aldılar. Henüz acım çok taze fakat neden böle oldu , neyi yanlış yaptık bundan sonrasında neler yapmalıyım , tekrar bebeğim olur mu , hangi doktora gitmeliyim sorularına cevap arıyorum.