Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Amin amin. Ah ya neler yaşamışsınız. ne kadar güçlü durmuşsunuz. Tebrik ederim gerçekten. Bebeginiz çok şanslı Dilerim ki bundan sonra yasamazsınız böyle kötü durumları

Amin amin. Ah ya neler yaşamışsınız. ne kadar güçlü durmuşsunuz. Tebrik ederim gerçekten. Bebeginiz çok şanslı Dilerim ki bundan sonra yasamazsınız böyle kötü durumları
Allahim hic bi anneyi evladiyla sinamasin insallah sizde sorunsuz gecirceksiniz ben inaniyorum.
Çook teşekkur ederim

Allahim hic bi anneyi evladiyla sinamasin insallah sizde sorunsuz gecirceksiniz ben inaniyorum.
Çook teşekkur ederim ❤❤
İnşallah. Sizin bebeğiniz 2 aylık kadar iken ben sizi yine rahatsız ederim doğum ile ilgili sorularla. Yine fikir alırız sizden. Sizi de dualarıma ekleyeceğime emin olun. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin diye.

İnşallah. Sizin bebeğiniz 2 aylık kadar iken ben sizi yine rahatsız ederim doğum ile ilgili sorularla. Yine fikir alırız sizden. Sizi de dualarıma ekleyeceğime emin olun. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin diye.
Tabi kii yardimci olurum her zaman Allah razi olsun sizde dualarimdasiniz artik doktor kontrolunden sonra bilgi verirsin merak ederim

Tabi kii yardimci olurum her zaman ❤ Allah razi olsun sizde dualarimdasiniz artik doktor kontrolunden sonra bilgi verirsin merak ederim
Çok tesekkur ederiz. Şimdilik randevu görünmüyor doktorum 4 hafta sonraya verdi. Bir sıkıntı olursa haberleşiriz dedi ama umarım gerek kalmaz 4 hafta sonra giderim. Ben de sizi takipteyim. Normalde ekim annelerini takip ediyorum ama simdi bu sayfaya sizin sayenizde takipçi olacagim.

Ayy inşallah gerek kalmazda ayda bir gider gorursun bebisi bizim kontrolde 32. Hafta gibi olur heralde, evim merdivenli zorunda olmadikca gitmiyorum. Tabi o zamana kadar kizim yanlislikla dogmak istemezse cok tatlisiniz

Ayy inşallah gerek kalmazda ayda bir gider gorursun bebisi bizim kontrolde 32. Hafta gibi olur heralde, evim merdivenli zorunda olmadikca gitmiyorum. Tabi o zamana kadar kizim yanlislikla dogmak istemezse cok tatlisiniz
Istemez istemez inşallah. Bol bol dinlenin. Kız mi sizinki? Nasıl da tatlı bir şey doğacak kim bilir Bizimki de erkek koca göbekli fotoğrafları var babasına çekmiş sanırım.

Herkese merhaba 9ay sonra buraya girebilmek için zaman bulabildim eskiler beni tanır bende eskileri tanırım ben de çoğunuz gibi hem bi evlat kaybettim hemde aylarca yatarak korkuyla gün sayarak bi hamilelik geçirdim çok şükür hepsi geride kaldı şimdi 9aylık bi oğlum var hiç geçmez sandığınız zaman geçiyor ben bu siteden çok şey öğrendim en önemlisi iki tane dost kazandım rabbim hepinizin yardımcısı olsun sizlerde sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza bol sabır bol dua

Allahım evlafınızı size bağışlasın
Biraz bajsedebikirmisiniz bizede umut olması açısından açıklık hunileşme kısalma vs olmuşmuydu nasıl geçirdiniz gebeliği

Allahım evlafınızı size bağışlasın
Biraz bajsedebikirmisiniz bizede umut olması açısından açıklık hunileşme kısalma vs olmuşmuydu nasıl geçirdiniz gebeliği

Amin darısı herkesin başına ben ilk bebeğimi 23haftalık serklajlı kaybettim bi yıl sonra tekrar hamile kaldım ve 13.hafta yine kısalma başladı ve serklaj oldum hiç kalkmadan yattım 37.haftaya kadar sadece tuvalet için kalktım çok kasılmalarım çoktu günde 3litre su içtim hiç azaltmadım ve hiç yürümedim yatarak geçirdim 13.haftadan sonrasını tabi progestanlar prulotonlar magnezyum kan sulandırıcı hepsini kullandım günleri bırakıp saatleri saydığım zamanlar oldu ama inanın hepsi geçiyo umutsuzluğa kapılmayın hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alınca oturmaya bile zaman bulamıyo insan sayılı gün geçiyo kolay değil bende aynı yollardan geçtim hatta doğum yapalı 9oldu ve hala eskisi gibi hızlı yürüyemiyorum doktora gittim fizik tedavi mi görsem dedim ama doktorlar anca bi yılda tam toparlanabilceğimi söyledi yavaş yavaş ağrılarım azaldı

Cnm yaa cidden çok zorlu süreçler Rabbim yardım etsin tüm bizim gibi olanlara inş
Sende çok iyi atlamışsın maşallah

İlk bikaç gün oldu cnm senin çokmu kanamam var benim ilk gün olduda çok değildi sonraki günler leke şeklindeydi
3 ped doldurdu
İlk bikaç gün oldu cnm senin çokmu kanamam var benim ilk gün olduda çok değildi sonraki günler leke şeklindeydi
3 ped doldurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…