- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.561
Bulaşığı yıkama makinemiz var diye atladığımda Ona kıyamadığım için yaptığımı saniyo midemin bulandigini anlamıyo. Geçen eltim geldi kendisinede kizinada bembeyaz çorap giydirmiş iki saat falan durdular sohbet muhabbet ettik gözüm coraplarina takıldı kar beyaz i çorabı benim evime gelince altı simsiyah oldu. Ben utancımdan yerin dibine girerken gözlerimi başka yere kaçırmaya çalışırken benim kocam eltimle dalga geçmeye baslamazmi aaa coraplarinizla naptiniz diye . Lan kocacım bi susarmisin senin evinin pisliği oo
Ayy onu çok seviyorum . Zaten artık geçtim takmıyorum gülüp geçiyorum . Allahım yeterki bu mutluluğu benle kocama çok görmesin . Kocamın karnım oynadigindaki gülümsemesini görmek dünyaları veriyo banaHepsi gelip gecici canim Allah baska dert vermesin herkes sen ayaktayken evinin temiz oldugunu biliyo hic uzme kendini, ama esinin dedigine hic gulecegm yoktu vallahi
Amiin insallah, Allah sag salim kucaginza aldiginz gunleride gostersin canimAyy onu çok seviyorum . Zaten artık geçtim takmıyorum gülüp geçiyorum . Allahım yeterki bu mutluluğu benle kocama çok görmesin . Kocamın karnım oynadigindaki gülümsemesini görmek dünyaları veriyo bana
İnşallah canım benim drm yürüyüş yapabilirsin demişti o yüzden ama çok uzun değil kısa süreliYürüyüşü bebek arabasıyla yapacan inşallah. Bende yemeklerden sonra yatamıyorum . 15 bulasiklarla uğraşıyorum . Bir iki saat mecbur belime yastıklar koyup yaslanarak oturuyorum . Çünkü son bir aydır reflü belası var
Cnm banada normal hayatına dön bu virüs den önceydi konu komşu oturmaya gidebilirsin dedi ama ben hiç cesaret edemedim şuandada evde yatıyorum asmde proluton yaptırdım ağrı kasılma hersey yaşadımİnşallah canım benim drm yürüyüş yapabilirsin demişti o yüzden ama çok uzun değil kısa süreli
Benimde günlerim ağrıyla geçiyo cnm en çokda bel kasık karın vajinaYa benim genital bolgem agriyo bu ne kadar normal acaba
Memnun musnuz dr dan acabaHangi doktor
Bende Mehmet Aral Atalay a gidiyorum orada
Giderek artıyor Dün o kdar düzenli kasilmalarim oldu ki bi anda yine mi acaba dedimNasilsiniz kizlar agrilariniz ne durumda gectimi
Giderek artıyor Dün o kdar düzenli kasilmalarim oldu ki bi anda yine mi acaba dedim
Evet çok memnunumMemnun musnuz dr dan acaba
Şükür yarın sabah gidiyorum ama korkuyorum da Allah yardım etsin bizrCanim haftamizda ayni sen mutlaka doktorunla konus 2 gun gecmeyen agrim oldu 5 gundur 7 saatlik serum vuruluyorum benkm doktorum agri olmamasi lazim diyor eger pozisyon degsince gecyorsa onemli degilde gecmeyense doktor ara dedi ben vurus nedeniyle doktor gelme diyo serumlar fikan yazyor evde aliyorum tedavimi
Nasilsiniz kizlar agrilariniz ne durumda gectimi
Şükür yarın sabah gidiyorum ama korkuyorum da Allah yardım etsin bizr
Benim 3 gündür bel ağrım var özellikle akşamları oluyo
Selam kizlar bu haftaya kadar hic servikal yetmezlik yoktu bir ay once 39mm di agrim olunca iki uc gun doktoruma gittim bi baktiki 14 mm ye dusmus sok olduk sizinkiler kac acaba?
21 de 30 mm, di 22 de 0.5 mm 23 te sadece dikis tutuyor rahim silindi.Selam kizlar bu haftaya kadar hic servikal yetmezlik yoktu bir ay once 39mm di agrim olunca iki uc gun doktoruma gittim bi baktiki 14 mm ye dusmus sok olduk sizinkiler kac acaba?