- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.541
Çok tesekkur ederim tatlimbi iki haftamiz kaldi rahatlamamiza çok sukur, igneler ilaclar derken yolu yariladik darisi sizlere inşallah ❤ bu arada bel agrisida yattigin icin olur, kasık agrisina sebep olmaz ama, doktorum demişti. Gunluk hayatina devam ediyomusun hep yatiyomusun?
Cnm ben hep evde yatış halindeyim oturmaya bile çekiniyorum hele 30 olayım otururum diyorumMalum coronadan dolayı hiç bi yere gidemiyorum yürüyüşe dahi gidemiyorum annem bakıyor oda birşey yaptırmıyor durumlar böyle şu anlık
Yuruyuse zaten gitmeyin imkaniniz olsadaMalum coronadan dolayı hiç bi yere gidemiyorum yürüyüşe dahi gidemiyorum annem bakıyor oda birşey yaptırmıyor durumlar böyle şu anlık
Yürüyüşü bebek arabasıyla yapacan inşallah. Bende yemeklerden sonra yatamıyorum . 15 bulasiklarla uğraşıyorum . Bir iki saat mecbur belime yastıklar koyup yaslanarak oturuyorum . Çünkü son bir aydır reflü belası varMalum coronadan dolayı hiç bi yere gidemiyorum yürüyüşe dahi gidemiyorum annem bakıyor oda birşey yaptırmıyor durumlar böyle şu anlık
Kontrole gittin mi canim sen ? Sikayetin vardi ne durumdasn iyisindir insallah. Reflu mu yanmami yasiyorum ben bilmiyorum ama soguk sütü yudum yudum icersem geciyor. Bide rennie diye ilac var belki oda iyi gelir midene, cok gecmis olsunYürüyüşü bebek arabasıyla yapacan inşallah. Bende yemeklerden sonra yatamıyorum . 15 bulasiklarla uğraşıyorum . Bir iki saat mecbur belime yastıklar koyup yaslanarak oturuyorum . Çünkü son bir aydır reflü belası var
Yemek yedikten sonra uzandığımda yemek ağzıma geliyo defalarca ve en igrencide geri mideye gidiyo . Ben oturur vaziyete gelmedikçe de defalarca oluyo . Otururkende oluyo ama daha az gecede acıkınca midem yanıyor . Tam 5 e kadar uyumuyorum namaz kılıp öyle uyuyorum aha şimdide bu saat oldu yeni uyandım. Ben doktora 20 sinde gidecem randevuyu o güne alabildik malesef. Kasilmalarim çok fazlaydı saatte 5 ten fazla yasiyodum . Doktorun günde 1 e düşürdüğü Progestani kendim ikiye çıkardım . Ama kasilmalarim var karnım sertleşiyor o sırada çok çaresiz kaliyorumKontrole gittin mi canim sen ? Sikayetin vardi ne durumdasn iyisindir insallah. Reflu mu yanmami yasiyorum ben bilmiyorum ama soguk sütü yudum yudum icersem geciyor. Bide rennie diye ilac var belki oda iyi gelir midene, cok gecmis olsun
Cnm kasılma için eşin asmye magnorm yazdırın onu kullan günde 2 hatta drunu ara yazsın istersenYemek yedikten sonra uzandığımda yemek ağzıma geliyo defalarca ve en igrencide geri mideye gidiyo . Ben oturur vaziyete gelmedikçe de defalarca oluyo . Otururkende oluyo ama daha az gecede acıkınca midem yanıyor . Tam 5 e kadar uyumuyorum namaz kılıp öyle uyuyorum aha şimdide bu saat oldu yeni uyandım. Ben doktora 20 sinde gidecem randevuyu o güne alabildik malesef. Kasilmalarim çok fazlaydı saatte 5 ten fazla yasiyodum . Doktorun günde 1 e düşürdüğü Progestani kendim ikiye çıkardım . Ama kasilmalarim var karnım sertleşiyor o sırada çok çaresiz kaliyorum
Az az sık sık yemen lazim oyleyse canim, ben cok yedigimde yasiyorum ve aciktigimda ayni sekil midem felaket yaniyor sütü oyle oldugunda bi dene bakalim ise yarar insallah. Sen progestani sabah aksam 200luk mutlaka al. Magnorm diye bi ilac var sabah aksamda onu al ek olarak kasilamalrini hafifletir saatte 5 cok oluyomus Allah korusun dikkat et. Bide ben progestanin fitili degilde ignesi daha cok ise yaradi gunluk onu yaptirinca kasilmam biraz hafifledi oda bi secenek. Senin ek olarak adalat nidilat tarzi ilac bile alman gerekir cok dikkatli ve mantikli ol canm hc biseyi gever diye beklemeYemek yedikten sonra uzandığımda yemek ağzıma geliyo defalarca ve en igrencide geri mideye gidiyo . Ben oturur vaziyete gelmedikçe de defalarca oluyo . Otururkende oluyo ama daha az gecede acıkınca midem yanıyor . Tam 5 e kadar uyumuyorum namaz kılıp öyle uyuyorum aha şimdide bu saat oldu yeni uyandım. Ben doktora 20 sinde gidecem randevuyu o güne alabildik malesef. Kasilmalarim çok fazlaydı saatte 5 ten fazla yasiyodum . Doktorun günde 1 e düşürdüğü Progestani kendim ikiye çıkardım . Ama kasilmalarim var karnım sertleşiyor o sırada çok çaresiz kaliyorum
Yok zaten katılanların suyun açılmasına neden olduğunu okudum iyice korkuyorum . Birinci hamileligimde doğumun nasıl başladığını hatırlamaya çalışıyorum benim için en korkunç gün olmasına rağmen unuttum Allah nasıl unutturuyooAz az sık sık yemen lazim oyleyse canim, ben cok yedigimde yasiyorum ve aciktigimda ayni sekil midem felaket yaniyor sütü oyle oldugunda bi dene bakalim ise yarar insallah. Sen progestani sabah aksam 200luk mutlaka al. Magnorm diye bi ilac var sabah aksamda onu al ek olarak kasilamalrini hafifletir saatte 5 cok oluyomus Allah korusun dikkat et. Bide ben progestanin fitili degilde ignesi daha cok ise yaradi gunluk onu yaptirinca kasilmam biraz hafifledi oda bi secenek. Senin ek olarak adalat nidilat tarzi ilac bile alman gerekir cok dikkatli ve mantikli ol canm hc biseyi gever diye bekleme
Her hamilelik bir olmuyor. Suyun acilmasi en son evre canim, ilk bas kisalmaya sonra hunilesmeye falan sebep oluyor kasilma. Benim kesem 24 saate yakin sancidan sonra kadinin patlatmasiyla geldi ve enfeksiyonum cok yuksekti bi hafta sonra ancak 25 e dusurebilmslerdi o enfeksyona ragmen hemen suyum gelmedi ondan korkma. Acilman olmasin kisalmada uzuyabiliyor benm acilmam kapanmadi 5 haftadirYok zaten katılanların suyun açılmasına neden olduğunu okudum iyice korkuyorum . Birinci hamileligimde doğumun nasıl başladığını hatırlamaya çalışıyorum benim için en korkunç gün olmasına rağmen unuttum Allah nasıl unutturuyoo
Benim suyum evde gelmişti geçen hamileligimde hatırladığım gidip gelen adet sancisiydi be artan akintiydiHer hamilelik bir olmuyor. Suyun acilmasi en son evre canim, ilk bas kisalmaya sonra hunilesmeye falan sebep oluyor kasilma. Benim kesem 24 saate yakin sancidan sonra kadinin patlatmasiyla geldi ve enfeksiyonum cok yuksekti bi hafta sonra ancak 25 e dusurebilmslerdi o enfeksyona ragmen hemen suyum gelmedi ondan korkma. Acilman olmasin kisalmada uzuyabiliyor benm acilmam kapanmadi 5 haftadir
Üstünden uzak olsun bu bebeginin insallah. Dedign ilaclari alirsan faydasni gorursun canim. Suyu cok ic ayaklarini dik yat baska turlu koruyamayiz rahim agziniBenim suyum evde gelmişti geçen hamileligimde hatırladığım gidip gelen adet sancisiydi be artan akintiydi
Yemekte yapmayı buraktim Dün hiç kalkmadım mesela kasilmami saydım 24 saat boyunca iki kere kasildim. Ama kocama aciyorum Ona kıyamıyorum böyle olunca Allah onada yardım etsinÜstünden uzak olsun bu bebeginin insallah. Dedign ilaclari alirsan faydasni gorursun canim. Suyu cok ic ayaklarini dik yat baska turlu koruyamayiz rahim agzini
Valla kuzum tost yapsin menemen yapsin basit seyler yapsin yeyin ama yemege bile kalkma. Benm kucucuk kasilmam hastanede iki saat beklemem bi aydir sirt ustu hc kalkmadan yatmama surgu kullanmama sebep oldu en azndan wcye kalkabiliyoken koru rahim agzini. Hepimizin ici en cokta eslerimize aciyor ama tek basina atlatabilcegmiz bi surecte degil bu yardimlarina muhtacizYemekte yapmayı buraktim Dün hiç kalkmadım mesela kasilmami saydım 24 saat boyunca iki kere kasildim. Ama kocama aciyorum Ona kıyamıyorum böyle olunca Allah onada yardım etsin
Yemin ederim o kadar pasaklı iş yapıyor kimse elinden yemek yemezValla kuzum tost yapsin menemen yapsin basit seyler yapsin yeyin ama yemege bile kalkma. Benm kucucuk kasilmam hastanede iki saat beklemem bi aydir sirt ustu hc kalkmadan yatmama surgu kullanmama sebep oldu en azndan wcye kalkabiliyoken koru rahim agzini. Hepimizin ici en cokta eslerimize aciyor ama tek basina atlatabilcegmiz bi surecte degil bu yardimlarina muhtaciz
Al birini vur otekine benimkide oyle sadece iki gun yanliz kaliyoruz evde, annem evine gidiyor. Donunce sanki aylardir annem yok gbi oluyor simdi evim mis gibi yarin yine mahfolcak ama dogurunca zaten mecbur yapicam simdi batsin diyorumYemin ederim o kadar pasaklı iş yapıyor kimse elinden yemek yemez
Kocamın deterjnsiz sungerle bulaşık yikadiginj görünce gidip ayaklarına kapatıyorum bulaşık makinemiz var aşkım nolur diyorum. Bir kova suyla bütün evi siliyo kırmamak için ona ben bütün odaları suyu değiştire degirlstire siliyorum diyemiyorum .Al birini vur otekine benimkide oyle sadece iki gun yanliz kaliyoruz evde, annem evine gidiyor. Donunce sanki aylardir annem yok gbi oluyor simdi evim mis gibi yarin yine mahfolcak ama dogurunca zaten mecbur yapicam simdi batsin diyorum
Kocamın deterjnsiz sungerle bulaşık yikadiginj görünce gidip ayaklarına kapatıyorum bulaşık makinemiz var aşkım nolur diyorum. Bir kova suyla bütün evi siliyo kırmamak için ona ben bütün odaları suyu değiştire degirlstire siliyorum diyemiyorum .
Bulaşığı yıkama makinemiz var diye atladığımda Ona kıyamadığım için yaptığımı saniyo midemin bulandigini anlamıyo. Geçen eltim geldi kendisinede kizinada bembeyaz çorap giydirmiş iki saat falan durdular sohbet muhabbet ettik gözüm coraplarina takıldı kar beyaz i çorabı benim evime gelince altı simsiyah oldu. Ben utancımdan yerin dibine girerken gözlerimi başka yere kaçırmaya çalışırken benim kocam eltimle dalga geçmeye baslamazmi aaa coraplarinizla naptiniz diye . Lan kocacım bi susarmisin senin evinin pisliği ooOyy oda fenaymis benimki en azindan sudan gecirip makinaya atiyoda ocagi silmeyi atliyodu. Az kaldi uc dort ay sonra istedign gbi yaparsin sen bebisine odaklan ❤