Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bulaşığı yıkama makinemiz var diye atladığımda Ona kıyamadığım için yaptığımı saniyo midemin bulandigini anlamıyo. Geçen eltim geldi kendisinede kizinada bembeyaz çorap giydirmiş iki saat falan durdular sohbet muhabbet ettik gözüm coraplarina takıldı kar beyaz i çorabı benim evime gelince altı simsiyah oldu. Ben utancımdan yerin dibine girerken gözlerimi başka yere kaçırmaya çalışırken benim kocam eltimle dalga geçmeye baslamazmi aaa coraplarinizla naptiniz diye . Lan kocacım bi susarmisin senin evinin pisliği oo
😊😊 Hepsi gelip gecici canim Allah baska dert vermesin herkes sen ayaktayken evinin temiz oldugunu biliyo hic uzme kendini, ama esinin dedigine hic gulecegm yoktu vallahi 🙈

😊😊 Hepsi gelip gecici canim Allah baska dert vermesin herkes sen ayaktayken evinin temiz oldugunu biliyo hic uzme kendini, ama esinin dedigine hic gulecegm yoktu vallahi 🙈
Ayy onu çok seviyorum . Zaten artık geçtim takmıyorum gülüp geçiyorum . Allahım yeterki bu mutluluğu benle kocama çok görmesin . Kocamın karnım oynadigindaki gülümsemesini görmek dünyaları veriyo bana

Ayy onu çok seviyorum . Zaten artık geçtim takmıyorum gülüp geçiyorum . Allahım yeterki bu mutluluğu benle kocama çok görmesin . Kocamın karnım oynadigindaki gülümsemesini görmek dünyaları veriyo bana
Amiin insallah, Allah sag salim kucaginza aldiginz gunleride gostersin canim🙏

Yürüyüşü bebek arabasıyla yapacan inşallah. Bende yemeklerden sonra yatamıyorum . 15 bulasiklarla uğraşıyorum . Bir iki saat mecbur belime yastıklar koyup yaslanarak oturuyorum . Çünkü son bir aydır reflü belası var
İnşallah canım benim drm yürüyüş yapabilirsin demişti o yüzden ama çok uzun değil kısa süreli

İnşallah canım benim drm yürüyüş yapabilirsin demişti o yüzden ama çok uzun değil kısa süreli
Cnm banada normal hayatına dön bu virüs den önceydi konu komşu oturmaya gidebilirsin dedi ama ben hiç cesaret edemedim şuandada evde yatıyorum asmde proluton yaptırdım ağrı kasılma hersey yaşadım

Canim haftamizda ayni sen mutlaka doktorunla konus 2 gun gecmeyen agrim oldu 5 gundur 7 saatlik serum vuruluyorum benkm doktorum agri olmamasi lazim diyor eger pozisyon degsince gecyorsa onemli degilde gecmeyense doktor ara dedi ben vurus nedeniyle doktor gelme diyo serumlar fikan yazyor evde aliyorum tedavimi
Giderek artıyor Dün o kdar düzenli kasilmalarim oldu ki bi anda yine mi acaba dedim

Canim haftamizda ayni sen mutlaka doktorunla konus 2 gun gecmeyen agrim oldu 5 gundur 7 saatlik serum vuruluyorum benkm doktorum agri olmamasi lazim diyor eger pozisyon degsince gecyorsa onemli degilde gecmeyense doktor ara dedi ben vurus nedeniyle doktor gelme diyo serumlar fikan yazyor evde aliyorum tedavimi
Şükür yarın sabah gidiyorum ama korkuyorum da Allah yardım etsin bizr

Canim geciyomu agrilarin yoksa sureklimk var bende belden kasiklarima vuran sanciydi iki gun gecmedi doktoruma telefon etdim serum verdi icersinede ginipral diye bir ilac karstrilip damardan vurulmami soyledi 5 gundur 6-7 saaatlok serum vuruluyorum bana doktorum agrin olmamadi lazim dedi Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin ustelik ben bi oncede serum vurulyyodum haftada iki defa magneziyum serum damar yoluyla ona ragmen sancim oluyor bana
Benim 3 gündür bel ağrım var özellikle akşamları oluyo 😞😞😞

Kizlar uzulmeyin bakin her kesden cok igne serum kullanan benim o kadar serumlara ragmen yinede agrim oluyor damarlarim delik desik demek ki olmasi gerekirmis bizde bide dikis varya bebek buyudukce agrilar oluyomus

Selam kizlar bu haftaya kadar hic servikal yetmezlik yoktu bir ay once 39mm di agrim olunca iki uc gun doktoruma gittim bi baktiki 14 mm ye dusmus sok olduk sizinkiler kac acaba?

Canim benim 21 haftalikken gitmistim 34 mm di simdi hic bilmiyorum kac doktor hastaneyede gelme dedu vurus nedeniyle evde yaptrmam icjn serumlar ilaclar veriyor agrimlarim oluyor sende agri sizimi oldu rahim boyun kisalinca insAllah yavrunu saglicakla alirsin kucagina
Selam kizlar bu haftaya kadar hic servikal yetmezlik yoktu bir ay once 39mm di agrim olunca iki uc gun doktoruma gittim bi baktiki 14 mm ye dusmus sok olduk sizinkiler kac acaba?

X